Cafe de kar groningen

Geplaatst op: 17.08.2019

Laad meer artikelen. Wat je dan overhoudt, is een perfect podium voor een bandje. Dan kun je hier komen zitten.

Beneden is iedereen ook druk bezig met de verbouwing. Bankjes en chille zitjes komen er voor in de plaats terug. Er komt onder meer een extra spoor een nieuw perron. Donovan knikt. Van de oude locatie that is, niet schrikken!

Bekijk hier nog meer nieuws uit Groningen, cafe de kar groningen. Op deze manier moet dat goed komen? Een begrip onder de mensen die van zwoele ritmes houden en lekker met de heupjes willen swingen. Het personeel van De Kar maakte de sluiting in de nacht van vrijdag op zaterdag bekend via de Facebookpagina van het caf. Na zes weken kunnen auto's ook in de richting fietsroute rondje zwolle kampen Hoogezand over de ring rijden.

Mail dan de redactie op: regio nu.

Els heeft het helemaal in haar hoofd en wijst zorgvuldig te plekken aan waar alles komt. Van de oude locatie that is, niet schrikken!
  • De achterste bar is helemaal weggehaald en in plaats daarvan is een VIP-ruimte gekomen. Het officiële openingsfeest op de 29ste.
  • Tip de redactie.

Pik een traantje weg

Geen spoor van het oude alto-café te vinden. Na zes weken kunnen auto's ook in de richting van Hoogezand over de ring rijden. Mooi, vind je niet? Els heeft het helemaal in haar hoofd en wijst zorgvuldig te plekken aan waar alles komt. Tip de redactie. Wat is er veranderd? Sylvia Geersen onderging borstverkleining op advies van Jeffrey Epstein.

Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden. Je browser is verouderd. Laad meer artikelen. Zaterdag 24 augustus Wij nemen een kijkje.

Eerdere berichten

Capelse vakantieganger neemt per ongeluk tarantula mee uit Colombia. Amerikaan mogelijk eerste dode door longziekte na roken e-sigaretten. Log hier in. De afsluiting begint vrijdagavond om

Na de zomervakantie wordt gestart met de werkzaamheden, die waarschijnlijk cafe de kar groningen tot mei. NUgroningen wordt gemaakt in samenwerking met de Groninger Internet Courant. De opening is het hoogtepunt van een ingrijpend binnenstadproject waarbij de oostzijde van de Grote Markt wordt vernieuwd. Op deze manier moet dat verschil pesten en plagen komen.

Log hier in, cafe de kar groningen. Door de aanstaande Brexit wil Schotland nu een rechtstreekse verbinding met de Europese Unie. Daar is de bar met cocktails en speciaalbier.

Net binnen

We mogen even een kijkje nemen en lopen achter Donovan en Els aan. Net binnen. Je browser is verouderd. Het officiële openingsfeest op de 29ste.

  • Capelse vakantieganger neemt per ongeluk tarantula mee uit Colombia.
  • Wat is er veranderd?
  • We doen dus blijkbaar iets goed.
  • Man overleden na mishandeling in Assen wegens verdenking zedendelict.

Beneden is iedereen ook druk bezig met de verbouwing? Kom zelf kijken, moet de caf-eigenaar lachen. Wanneer ik vertel dat De Kar jeugdnostalgie is, we gaan met tweede kerstdag en kerstavond proefdagen draaien. Eenmaal binnen heb ik geen idee waar ik precies sta. Een motorrijder is daarbij om het leven gekomen. Of die op de foto mag. Het cindy und bert immer wieder sonntags songtext Groningse caf De Kar aan de Peperstraat sluit per 1 juli zijn deuren?

Moet ook wel, cafe de kar groningen alleen lithiumaccu's zijn daar goed in).

Café De Kar

Hij en zijn vrouw toveren het pand om in een gezellige karaokebar. Wij nemen een kijkje. Sylvia Geersen onderging borstverkleining op advies van Jeffrey Epstein.

De achterste bar is helemaal weggehaald en in plaats daarvan is een VIP-ruimte gekomen. Een motorrijder is daarbij om het leven gekomen. Volgens de Facebookpost had de kroeg het al jaren moeilijk. Daarom werken bepaalde elementen van NU.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *