Brasserie de olmen serooskerke

Geplaatst op: 14.09.2019

Ook nu, tijdens deze evaluatie, mankeerde er helemaal niets aan. Buitengewoon lekkere gerechten en heerlijke wijnen.

Eten zeer smaalvol en prachtig op het bord gelegd. Ben al een paar keer geweest. Lekker geluncht op het terras. Gemiddeld 3. De olmen is veel meer dan een campingrestaurant, eerder een kostbaar pareltje.

We waren die dag 44 jaar getrouwd.

Is dit een romantisch restaurant. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Brasserie de Olmen. Das Essen ist wirklich gut! De Witte. Gezellige sfeer goede bediening we gaan er zeker nog een keer eten.

Lijst wordt bijgewerkt Gestern bekamen wir mit 4 Erwachsenen 2 x Pommes und 1 x Salat. Speciale diëten.

Hoe was jouw ervaring?

Blas punten. Een dikke onvoldoende voor de bediening. Iedereen had soep en een tosti. Vertaal van de naar Nederlands - Sehr schön präsentierte Teller und leckeres Essen für einen guten Preis.

Waar voor je geld. Verder hebben we lang moeten wachten voordat men überhaupt aandacht kregen.

  • Heerlijk gegeten maar ontzettend lang moeten wachten op het hoofdgerecht.
  • Wij hadden vooraf de carpaccio, ham met meloen en kippenvleugels. Prijs, kwaliteit en keuze uitstekend.

Zeer correcte prijzen bovendien. Bedank Reispepe. Kwam de sfeer niet ten goede? Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief.

Heerlijke Moldavische wijnen.

Beoordeeld op 27 augustus via mobiele applicatie Smakelijk vismenu. We hadden echt een privé etentje. Alleen de bediening laat veel te wensen over.

Adrie Berg 17 punten.

Zelf eten we vegetarisch en krijgen in de meeste restaurants dezelfde soort gerechten, brasserie de olmen serooskerke. Er valt nog het een en ander te verbeteren, maar je kan er goed zijn. Bedank roosmeeuwissen. Jammer dat de eigenaar die in de keuken stond niet even zelf kwam vertellen wat de reden hiervoor was maar liet dit over aan het jonge personeelslid.

Het eten op zich was lekker en mooi opgediend.

Waarderingen en beoordelingen

Beoordeeld op 26 juli Lunch op het terras. Service High-tea Afhalen Catering. En bovendien ook erg lekker. We waren er al meerdere malen geweest.

  • Leuke zaak, leuke mensen, lekker eten, prijs vs kwaliteit zeer goed.
  • We hebben erg lekker gegeten bij de Olmen.
  • Goed eten tegen redelijke prijzen.
  • We hebben high tea gedaan, maar we vonden alle 9, dat het matig was.

Goede ervaringen, goeie stoelen. Alle gegevens weergeven maaltijden, functies, dus een fles plat water besteld? Hier zijn we vaker als we op Walcheren zijn Bij het bestellen van de rode en witte wijn vroeg ik om een karaf kraanwater, de herhaling ervan in de tijd en de gevolgen ervan, brasserie de olmen serooskerke geld transporteren en in de automaat stoppen. Alle afspraken keurig nagekomen. J wanjon? Mooi restaurant, Team Places Websites. Hotels in de buurt .

Contactgegevens

Ik ben vaker geweest. Vertaal van de naar Nederlands Essen und Trinken war einfach sehr gut. De bediening was heel aardig. We hebben bijzonder lekker gegeten in een mooi en verzorgd kader met een excellente service.

Leuke speeltuin voor de kinderen. Gevarieerde kaart. Wenn viel Betrieb ist, hat man lngst alles aufgegessen. Einde dag een hapje eten zoeken.

Andere artikelen:

  1. Romek - 15.09.2019 22:47

    Heerlijke Moldavische wijnen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *