Anoniem bellen met mobiele telefoon

Geplaatst op: 16.09.2019

Daarom kan je kiezen voor anoniem bellen van je mobiel en huistelefoon. Een geheim telefoonnummer wordt gewoon zichtbaar op displays als u naar iemand belt.

Check het overzicht met handige Android-tips! Om GSMinfo. Motorola Moto G7 Met abonnement los toestel. Het hekje vind je rechts van het getal nul. Het zijn enkele situaties waarin anoniem bellen de ideale oplossing is.

Pin your pride 31 juli 31 juli Goed nieuws, want je kunt anoniem bellen.

Frank2 Ik heb sinds de afgelopen week ook elke avond zeker 2 telefoontjes gehad waarbij op het display staat "nummer geblokkeerd". Telefoon oververhit. Je kunt anoniem bellen met mobiele telefoon twee manieren anoniem bellen: Eenmalig: dit doe je met behulp van een code.

Ga dan als volgt te werk:. Proximus homepage Support Mobiele telefonie Voicemail en oproepbeheer Oproepbeheer Anoniem bellen met uw gsm. Zo dus: Toets daarna het telefoonnummer in dat je anoniem wilt bellen.

OnlySim laat je zien hoe het werkt.
 • Anoniem telefoneren is handig als u iemand anders bereiken wilt die zichzelf onbereikbaar maakt door te doen als de telefoon niet wordt opgenomen, bijvoorbeeld omdat u nog geld van die persoon krijgt of omdat iemand om andere redenen bepaalde afspraken niet nakomt.
 • Mocht je dit willen gebruiken om iemand lastig te vallen, dan kan de ontvanger zijn provider waarschuwen.

Wat is anoniem bellen?

Denk aan  Lees meer. Android Planet Gratis - Google Play. Een doodeenvoudige vraag, maar een antwoord daarop is wellicht een stuk lastiger omdat er zoveel verschillende aspecten zijn aan smartphonebeveiliging.

Er is geen oplader in de buurt en je wilt koste wat kost dat ene belangrijke telefoontje plegen. Download onze app. Hieronder laten we zien hoe je dat doet.

 • Je kunt hem natuurlijk blokkeren door zijn nummer op een black list te zetten, maar dat is wel een hele rigoureuze maatregel en kan verstrekkende gevolgen hebben. Anoniem bellen kan handig zijn als je bijvoorbeeld een hulpverlener bent en via de telefoon contact onderhoudt met cliënten.
 • Dit zijn ze!

Tik op Producten. Hulp nodig. Hulp nodig. Vroeger was anoniem bellen voor iedereen vanzelfsprekend, met de komst van digitale telefonie is dat veranderd.

Kies voor Prepaid van Simyo.

Schermopnames maken op je telefoon doe je zo 7 augustus 7 augustus Stel voor dat je het fictieve nummer wilt bellen, dan open je de Telefoon- of Dialer-app van je toestel en toets je 31 in. Maar wat als je altijd zonder nummerherkenning wilt bellen?

Lees in de gebruiksaanwijzing van uw telefoon hoe uw zelf handmatig uw telefoonnummer kunt afschermen Apparatuur om geheime telefoonnummers te achterhalen, bestaat dat?

Grote verschil is dat je niet naar het instellingenmenu van de Telefoon-app gaat, maar je het algemene instellingenmenu opent het tandwielicoontje.

Mooi nieuws. Je kunt natuurlijk naar je privtoestel grijpen, maar dan heeft de klant je privnummer. De persoon aan de andere kant van de lijn ziet dan niet wie er belt. Dit soort apparatuur kraakt anoniem bellen met mobiele telefoon code die het signaal van een geheim telefoonnummer blokkeert.

Anoniem bellen met Android

Dan hoef je alleen maar de toetscombinatie 31 voor het nummer te zetten. Heb je genoeg van het meeslepen van al die tijdschriften? Na het lezen van dit blog weet je hoe dat werkt!

 • Nooit meer tijdschriften meeslepen: online magazines lezen!
 • Nu kan iedereen zien dat je gebeld hebt, en jij kunt van iedereen zien wat hun telefoonnummer is.
 • Tijdens de lunch met de derde persoon die je belde, ziet de eerste persoon die je gebeld had thuis op de display dat je gebeld hebt.
 • Toets daarna het telefoonnummer in dat je anoniem wilt bellen.

Wanneer je nu iemand belt, 4 Ik begrijp dit niet en bv. Dat zou betekenen dat je hem nooit meer kunt bellen om de situatie uit te leggen of je excuses aan te bieden.

Het is in zo'n situatie heel ergerlijk als u mensen niet bereiken kunt omdat zij hun telefoon moedwillig niet opnemen. Is dit niet het geval kan je je telefoon misschien een keer helemaal uitzetten en weer aanzetten.

Olcay Kilickun je iemand anoniem bellen met mobiele telefoon niet te spreken krijgen. Liever geen abonnement, anoniem bellen met mobiele telefoon. Geheim telefoonnummer. Maak een keuze:. Stel dat je per se iemand wil spreken en je besluit om anoniem te bellen!

Eenmalig anoniem bellen

Dit is gratis. Hij komt er echt aan: de Mario Kart app! De maatregelen werken alleen als je belt via de belfunctie op je telefoon.

Wil je slechts eenmalig anoniem bellen, dan is het handiger om 31 voor het nummer te plaatsen. Nooit meer tijdschriften meeslepen: online magazines lezen. Niets is zo vervelend als een smartphone waarvan het geheugen tjokvol zit en er bijna niets meer bij kan.

Andere artikelen:

 1. Karin - 21.09.2019 06:12

  Wanneer je nu iemand belt, ziet diegene jouw nummer of contactnaam niet staan. Vind jij dat ook?

  Tyrell - 22.09.2019 14:40

  Samsung Galaxy Note 10 Plus Met abonnement los toestel.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *