Veel sterkte bij het verlies van je moeder

Geplaatst op: 10.10.2019

Mocht het gedicht van iemand anders zijn, vergeet dan niet de schrijver te noemen. Met diep ongeloof hebben we kennis genomen van het onbeschrijflijke lot dat jullie getroffen heeft.

Inloggen Bekijk eerdere bestellingen en proefdrukken Bestel sneller met bewaarde adresgegevens Favoriete kaarten bij elkaar We gaan zorgvuldig om met gegevens. Het schrijven van een passende condoleance tekst voor een rouwkaart is niet eenvoudig. We gunnen je een plek zonder pijn en ongemak. Ik hoop dat jullie hier vrede uit kunnen putten.

Ik wens je veel kracht bij het verwerken van dit verdriet. Heel veel sterkte de komende periode.

Bij het condoleren worden vaak sterkte wensen gebruikt. Kijkt hij naar jou. De man waar je een heel leven mee hebt gedeeld. Het lijkt als de dag van gisteren dat ik hem met u op het strand zag.

Ik wens jullie kracht om hier doorhen te gaan en veel warmte in het samenzijn. Een oneliner heeft dan ook de voorkeur.

Van Naam hebben wij gehoord dat Naam is overleden en afgelopen week is gecremeerd. Wij zullen hem missen.

Verwijderd uit eigen collectie

We leven intens met jullie mee en wensen jullie veel kracht toe in deze droevige tijd. Hoop en verlangen werd door verdriet vervangen Account maken. Voor nu wens ik je veel sterkte. Deze website maakt gebruik van cookies.

Hopelijk vinden jullie kracht en steun bij elkaar. Dit lieve kleine mensje was jullie grote wens. Een fijne herinnering is al, wat er nog is.

De teksten kan je gebruiken voor op een kaartje.

Maar hij kon niet meer. Klassiek: korte tekst sterkte wensen bij overlijden. De afgelopen periode zal heel zwaar voor jullie zijn geweest.

Veel te jong, liefde en licht. Heel veel sterkte de komende periode. Deze website maakt gebruik van cookies.

Ik wens jullie heel veel sterkte, te vroeg en onterecht.

Inhoudsopgave

Aanhef Sommige mensen vinden het moeilijk om de juiste aanhef te gebruiken voor de condoleance kaart of rouwtekst. Inloggen Account maken.

Als u een condoleance tekst gaat schrijven, is het belangrijk om dit vanuit het hart te doen. U kunt ook kiezen voor een mooie bos bloemen met een korte zin waarin u uw medeleven uit.

Reageer dan hieronder. Het ga jullie goed en sterkte. Laat het weten als ik iets kan doen om jullie te helpen. Wij willen jullie heel veel sterkte en kracht wensen met dit intense verdriet. Sommige mensen vinden het moeilijk om de juiste aanhef te gebruiken voor de condoleance kaart of rouwtekst.

Onwaarschijnlijk, onwerkelijk en oneerlijk. Daarnaast vonden wij het bijzonder wat hij steeds opnieuw ondernam.

Deze kunt u persoonlijk naar iedereen per post versturen of middels een advertentie in de krant plaatsen. Wens jou, je kinderen en kleinkinderen heel veel troost toe de komende tijd door de mooie herinneringen te koesteren. Het is moeilijk de juiste woorden te vinden maar weet, dat we in gedachten bij jullie zijn! Laat hieronder je bericht achter.

Kies vooral iets uit wat jij vindt passen bij de overledene en jouw relatie tot die persoon. Als ik de woorden kende die je zouden troosten, zou ik ze je schrijven. Laat hieronder je bericht achter.

Andere artikelen:

  1. Erika - 17.10.2019 12:54

    Ik wou dat het anders was en ik wens jullie alle sterkte en kracht voor de komende periode. We wensen jullie heel veel sterkte in deze tijd en ook voor de moeilijke tijd van gemis in de toekomst.

    Elvi - 20.10.2019 04:10

    Dit klinkt misschien gek, maar het geeft aan dat het vanuit het hart komt en oprecht is bedoeld.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *