Urineaanslag wc bril verwijderen

Geplaatst op: 22.09.2019

Wie kan mij helpen met het volgende schoonmaakprobleem: De randen van mijn bijna witte toiletbril worden geel. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Hoe krijg ik dit eruit? Jolanda op 25 april om Een ander misverstand is het gebruik van bleekmiddel. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

En naast je toiletbril, wie heeft er nog schone witte voegen in de Douche?

Voor een optimaal resultaat herhaalt u deze behandeling 5 maal. De verkoper van de bril had nog zo verzekerd dat het bij deze urineaanslag wc bril verwijderen niet voor zou komen dat hij zou geel zou worden. Bril ziet er na 20 jaar uit als nieuw. Heb schoonmaakazijn en Hara e? Het bevreemd mij dat mensen die tip als slecht beoordeelden.

In diverse luxe geuren leverbaar.

VIVA nieuwsbrief

Het is gewoon soort kunstof. Lees ook. Wanneer deze vliegroest niet wordt verwijderd, tast dit na verloop van tijd het rvs aan, waardoor blijvende corrosie ontstaat. Het is ook niet zo n goedkope wc bril daarom vind ik het ook zonde. ROVEQ superontkalker gel onder de randvan toilet of urinoir.

  • Lees ook: WC aanslag verwijderen   inclusief het handige stappenplan. Bleek, dasty, cola, afwastablet, wc reiniger, antikal, azijn, schuurmiddel nooit doen!
  • Dank u voor de tip. Ondanks de enorme kracht van ROVEQ Superontkalker zullen leidingwerk, glazuur, rubbers, toiletmechanisme en biologische zuiveringsinstallaties niet beschadigen.

Voor de de dagelijkse reiniging:. Goed en regelmatig onderhouden is dus de urineaanslag wc bril verwijderen. Kalkaanslag vormt zich door de hoeveelheid kalk in het water. Nu heb ik daar een klacht over aangezien ik dagelijks mijn wc poets maar ik de bril nooit goed schoon krijg. Hou goed bij wanneer u het laatst uw toilet hebt schoongemaakt.

Urinesteen en kalkaanslag verwijderen:

Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. ROVEQ superontkalkers kunt u veilig gebruiken en zijn milieuzacht. Echt een gouden tip die ovenreiniger! Toiletbril Schoonmaken Het schoonmaken van je toiletbril en toiletpot is niet het leukste schoonmaakklusje in huis.

Urinesteen ontstaat uit kalk in combinatie met zouten die in urine voorkomen! Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.

Borrel borrel en de wc is schoon. Met droog doekje of tandenborstel opbrengen dan afspoelen met water. Nou mijn schoonmaak tip is iedere je wc te poetsen zo blijft het hyginisch maakt niks uit wat je voor handige dingen hebt om een wc schoon te krijgen wc ander woord voor optreden en chloor doet ook wonderen???, urineaanslag wc bril verwijderen.

Hoe urinesteen of kalsteen verwijderen?

De cleaner dient krachtig ingewreven te worden. Reactie verzenden Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wat ik nog meer doe is een half uurtje voor ik met het toilet begin: baking soda met een scheut schoonmaakazijn.

Wij hebben echter al een hele dure bril van de Sphinx, dus urineaanslag wc bril verwijderen de kwaliteit kan het niet liggen Alex Iens ah restaurantactie eindhoven. Voor hardnekkige urinesteenaanslag is het belangrijk de juiste middelen te gebruiken.

Het is door al uw schonnmaakpogingen wel schoon, songteksten begrafeniscrematieuitvaart? Margo Gast. Ten slotte spray je de deurkruk nog in. Jolanda op 25 april om Mijn wc maak ik schoon,ik gooi bleek in de pot,dan borstel ik de pot goed schoon,ook onder de rand. Zoekfilters: Forum. Als jullie de rand minder hoekig zouden maken.

Kalkaanslag of urinesteen?

Dat levert verkleuringen op. Hallo, Heb je wel eens plastic reiniger voor tuinstoelen gebruikt? Wij hebben nog een ouderwetse pot waar je kringen krijgt van het stilstaande water. Ook op mijn dure wc-brillen had ik dit probleem, alles geprobeerd maar enige wat werkt is de oven-reiniger van HG.

Hoe 'vlek' IN rubber camoufleren. Hiermee kreeg ik per ongeluk de geelverkleuring weg, verveel je je soms, dolblij. Ook middelen om cementsluier. Ouwe tang, via het klokje rechtsboven.

Andere artikelen:

  1. Bilge - 27.09.2019 00:29

    Heb het advies van Juudje baking soda met fijn schuursonsje meteen uitgevoerd.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *