Spotify muziek luisteren op laptop

Geplaatst op: 31.07.2019

Nog steeds niet op Spotify? De nummers op dit apparaat worden niet langer gedownload voor offline luisteren. Spotify Radio  Ontvang een eindeloze stroom aan muziek die lijkt op elk nummer, album, artiest of elke playlist naar keuze.

Een podcast downloaden Ga naar de podcast die je wilt downloaden. En bekijk dit. Luister overal. Tik erop voor een groter beeld.

Klik een tweede keer om het nummer één keer te herhalen.

Spotify op Chromecast? Bekijk onze systeemvereisten om te zien of je apparaat compatibel is. Voor Windows: klik op Bestand in het Windows-menu boven in het scherm. Luister overal. Bekijk onze hulp op Twitter of Facebook:.

Vraag het of word lid van onze Community.

Gebruik Zoeken om te vinden wat je wilt. De nummers op dit apparaat worden niet langer gedownload voor offline luisteren. Een groene pijl  geeft aan dat de download succesvol was.
  • Offline luisteren Speel overal muziek af, zelfs zonder internet!
  • Tip: sla je favoriete nummers op in Bibliotheek voor meer directe toegang in de toekomst.

Luister overal

Bekijk Ik heb hulp nodig met mijn downloads. Bekijk onze hulp op Twitter of Facebook:. Ga naar de Community. Schakel downloaden in. Bekijk onze hulp op Twitter of Facebook:.

Ga naar de Community. En bekijk dit. Tik op Afspelen. Speel af op een van deze manieren: Plaats je muisaanwijzer op een nummer en klik links op de knop Afspelen! Discover Weekly Vraag je je af hoe je nieuwe muziek vindt.

Hulponderwerpen

Waarmee kunnen we je helpen? Toggle navigation Spotify. Weet je niet wat je wilt afspelen?

Waarmee kunnen we je helpen. Spotify op Chromecast. Bekijk Ik heb hulp nodig met mijn downloads. Waarmee kunnen we je helpen? Tik in Wordt nu afgespeeld op   iPhone of    Android voor meer opties.

De app in Offline modus zetten Opmerking: in de Offline modus kun je alleen muziek en podcasts afspelen die je hebt gedownload. Waarmee kunnen we je helpen? Voor Mac: klik in het Apple-menu boven in het scherm op Spotify. Krijg de volledige Spotify-ervaring! Upgrade naar Premium.

Afspeellijsten Afspeellijsten zijn net mixtapes die je op Spotify l agent by agent provocateur. Spotify muziek luisteren op laptop app in Offline modus zetten Opmerking : in de Offline modus kun je alleen muziek afspelen die je hebt gedownload.

Tip: we raden je aan om te downloaden via wifi om mobiele datakosten te voorkomen. Krijg de volledige Spotify-ervaring. Vraag het of word lid van onze Community. Vraag je je af hoe je nieuwe muziek vindt. Heb je vragen, antwoorden of ideen over Spotify.

Tik op Home.

Spotify gebruiken De basisprincipes Afspeellijsten Functies Muziek ontdekken Systeem en instellingen Appintegraties Ondersteuningsforum Problemen oplossen. Tik in Wordt nu afgespeeld op   iPhone of    Android voor meer opties. Speel af op een van deze manieren: Om af te spelen in de volgorde zoals vermeld in de app: tik op een artiest, album of playlist en tik vervolgens op het eerste nummer dat je wilt horen. Afspeellijsten Afspeellijsten zijn net mixtapes die je op Spotify maakt.

Meer informatie hier. Upgrade naar Premium. Als je van onze website gebruikmaakt, ga je akkoord met ons gebruik van cookies volgens ons cookiebeleid.

Andere artikelen:

  1. Aïcha - 06.08.2019 22:36

    Toggle navigation Spotify. Meer informatie hier.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *