Pas op voor de witte waas

Geplaatst op: 07.10.2019

BettaJunkXl zegt 3 jaar geleden. De afbraak van afvalstoffen gaat niet snel genoeg.

Kijk eens hoe het dan gaat. Aquariumfans zegt 2 jaar geleden. Check vooral de website, mocht je nog meer vinden schrijf het in de reacties.

Delen gaat nooit vervelen. Remco Vedder zegt 3 jaar geleden. Patricia zegt 3 maanden geleden.

De factoren die problemen scheppen in een aquarium zijn zo varierend dat er heel moeilijk een oordeel op te vestigen is. Goed om te horen dat ons artikel je heeft geholpen. Daarnaast hebben jongeren weinig kennis over de gevaren van drugs in het verkeer. Het is wel een relatief klein aquarium 30 l. Bedankt voor uw reactie.

Baardalg voorkomen scheelt een wereld.
  • Dan doe ik ook nog het spul van het merk Bacto start levende Bacteriën Dit doe ik alleen als ik het water en de pomp heb verschoont, en dan een keer in de week plantenvoeding.
  • Het enige dat je nu kunt doen is afwachten. Kan je mij helpen?

Pas op voor de witte waas

BettaJunkXl zegt 3 jaar geleden. Hier gaan de lezers zeker wat aan hebben. Goed bezig TeamAlert. Punt is dat die witte waas juist vaak ontstaat nadat een aquarium opnieuw is opgestart. Het volledige biologische evenwicht is paas hersteld binnen 4 weken. Hoe te handelen indeze? Door vrienden te betrekken in het gesprek wordt ingespeeld op het sociale aspect: groepsdruk, de sociale norm en gezamenlijke verantwoordelijkheid voor een veilige terugreis.

  • Deze foto dient als herinnering en als beloning voor de gemaakte deal.
  • Dan is er iets anders aan de hand. Hier kan je beter een paar guppen in houden.

Dit neemt niet weg dat je je spullen schoon moet maken. Daar heb je nu niks meer aan, dat snap ik hoor! Eigenlijk is deze ruimte te klein voor deze vissen, pas op voor de witte waas. In het bijzonder de vragen die jejezelf moet afvragen is een goede toevoeging. Schimmel op de bodem: Teveel voer dat op de bodem beland en begint te schimmelen.

Zorg hm kleding inleveren belgie een goede co2 circulatie, stroming of voeding afhankelijk wat je planten nodig hebben? Deze wordt beoordeeld door de moderator en staat binnenkort online.

Pas op voor de Witte Waas

En hoe kom je er snel vanaf! Succes met het toepassen van de oplossingen en houdt ons op de hoogte! Gisteren heb ik wat planten geplaatst en vanmorgen..

Speel video. Dag Ricke, Heb je het aquarium schoongemaakt nadat je een witte waas had. Maar nu heb ik inmiddels 5 guppen dood en 4 garnalen. Kennelijk zijn de bacterin waarover wordt geschreven op uw website wel schadelijk. Nu had ik vrijwel direct een witte waas in de bak.

Meer projecten

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Ververs eens flink water en filter een paar weken over kool. Als jullie dit doen, maak dan het filter niet te vaak schoon! Heb je drijfplanten die weg rotten?

Op naar helder aquariumwater. Varekai cirque du soleil inhoudelijke reactie is leerzaam voor iedereen. Die bacterin krijgen genoeg voeding van de aquariumplanten die erin staan en later van de cyclus waar ook aquariumvissen onderdeel vanuit maken.

Mijn reactie: 1??, pas op voor de witte waas. Heb je je aquarium al een tijd en ontstaat dan pas een witte waas. Hoi Tiffany, bedankt voor je reactie en graag gedaan natuurlijk. Ook goed dat je ingaat op het brede plaatje rondom Witte waas in het aquarium.

Veel succes.

Bij het mobiele onderdeel Vraag de Haas staat het delen van kennis en het bespreken van de sociale norm centraal. Hoi Emn! Heb jeje waterwaarden wel eens gemeten?

Maken jullie het aquarium vaker op deze manier schoon. Ik ben helle maal op nieuwe begonnen. Als ik zo lees kan ik er niks aan doen….

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *