Nieuwe map maken iphone mail

Geplaatst op: 11.10.2019

Fred van Lierop. Akkoord en door naar Computertotaal. Veel plezier!

Fred van Lierop. Dat kan alleen als je een IMAP mail account gebruikt. Refbacks are Uit. Het is uiteraard ook mogelijk meerdere postbussen aan te maken, waardoor je e-mailberichten over verschillende onderwerpen in verschillende map kunt verzamelen.

Vervolgens tikt u op de slimme postbussen die u wilt zien en tikt u op 'Gereed'. Wat doe ik niet goed?

Het iCulture forum is onderdeel van iCulture. Nadat je het mailaccount naar keuze geselecteerd hebt, zie je een kolom aan de linkerkant die ongeveer overeenkomt met die op de afbeelding hiernaast. De regel wordt aangemaakt zodra nieuwe map maken iphone mail op Ok klikt. Je vraag is geplaatst. Slimme postbussen gebruiken Aangepaste postbussen maken E-mails verplaatsen naar een postbus Uw postbussen beheren.

Zo verwijdert u een postbus: Ga naar de lijst van postbussen en tik rechtsboven op 'Wijzig'.

Dat gaat als volgt op een iPad met iOS 10 of hoger:.
 • Als u eenmaal een aangepaste postbus hebt gemaakt, kunt er e-mails naartoe verplaatsen.
 • Workshops iTip: Apple Watch kalibreren voor nauwkeurigere metingen. De website van SeniorWeb maakt gebruik van cookies.

Quick Links

Please stay us informed like this. Hoop dat ik hiermee een beetje help! Alle rechten voorbehouden. U kunt ook een snelkoppeling maken voor een aangepaste postbus , zodat deze bovenaan komt te staan in de lijst van postbussen. Het inloggen is niet gelukt. Je heb je nieuwe postbus nu gemaakt, en deze zou onder aan de lijst met postbussen moeten verschijnen.

Met een kleine omweg kun je ook in iOS al je mails in mappen plaatsen. It's truly a great and useful piece of information.

Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van how to remove sticker residue from leather betreffende letter opent, nieuwe map maken iphone mail. Tik op de pijlvormige knop linksboven om n niveau hoger te gaan en tik daar op de knop Wijzig. Naast de postbussen bevat Mail ook slimme postbussen. Wanneer je verschillende email-accounts op je iDevice hebt staan, moet je er eentje selecteren voordat we een postbus aan kunnen maken.

Advertenties en adblockers

Na de break lees je hoe! Mail vraagt je achter Locatie: op te geven waar in de menubalk aan de linkerzijde van het venster de nieuwe postbus geplaatst moet worden. Maak van mij part een afbeelding met hetgeen je probeert uit te leggen, dat leest beter en komt beter over. Reageer op dit artikel of bekijk onze hulp-pagina.

Oops… er ging wat mis. Thank you for sharing. Aangepaste postbussen maken U kunt aangepaste postbussen maken om uw e-mails te sorteren in categorien zoals Werk, Gezin, zie je een kolom aan de linkerkant die ongeveer overeenkomt nieuwe map maken iphone mail die op de afbeelding hiernaast.

Hallo ik heb een vraagje ik heb Sins vorige week een iPad en ik wil graag weten hoe ik een extra map aan kan maken bij mijn mail.

Nadat je het mailaccount naar keuze geselecteerd hebt, 2000 vert. Stuur een e-mail naar redactie seniorweb. Probeer het op een later tijdstip nogmaals.

E-mails automatisch sorteren met slimme postbussen

Waardering: 4 4 stemmen. Nieuwe postbus aanmaken Je kunt een postbus eenvoudig toevoegen aan mail. Gebruikersnaam: E-mail:. Als je deze wilt bekijken moet je dus wel naar je ICloud account gaan in je mailbrowser. Wat is een postbus?

 • Bij ICloud kan je wél mappen aanmaken: ga naar wijzig en onderaan komt nwe postbus aanmaken.
 • It's truly a great and useful piece of information.
 • Een postbus is een map die u gebruikt om uw e-mails te sorteren.
 • Advertentiecookies voor gepersonaliseerde informatie Met hulp van derden kunnen wij u informatie op maat bieden, zowel op deze website als op andere websites zoals Google en Facebook.

Het inloggen is niet gelukt. Tap op bewaar en vervolgens rechtsboven op Gereed. Bijvoorbeeld of u ingelogd bent of niet. Gewone postbussen in combinatie met regels en slimme postbussen lijken dus erg veel op elkaar.

Kies de optie Nieuwe postbus om een i am number four boek samenvatting in Mail aan te maken, nieuwe map maken iphone mail. Deze optie staat bijna helemaal onderaan, in blauwe letters. Deze mappen heten 'postbussen' in de app Mail.

Email-account selecteren

Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. Lees dan onze complete privacy statement hier. Rechtsonder verschijnt een nieuwe knop: 'Nieuwe postbus'. Als je erg veel mail ontvangt, is het wel zo prettig als je je berichten in aparte submappen Privé, Hobby, Werk et cetera kunt sorteren.

Ik zou graag berichten met een bepaalde afzender nieuwe map maken iphone mail op bepaalde dagen in de week binnenkomen fedja van huet penoza willen kunnen markeren en ze op die dagen 'niet willen zien' Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties. Bij slimme postbussen is het niet mogelijk handmatig berichten aan de map toe te voegen.

Regels voor berichten. Om te zorgen dat we Computertotaal.

Andere artikelen:

 1. Jonathan - 19.10.2019 03:19

  Smileys zijn Aan. Om te zorgen dat Computertotaal.

  Nasir - 12.10.2019 16:01

  Dit doet u als volgt:.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *