Juffrouw tok ede openingstijden

Geplaatst op: 02.10.2019

Hele gezellige tent, super sfeervol, en heerlijk eten! De vestiging van Gonzales barbecue restaurants die het meest in de buurt ligt van de Juffrouw Tok aan de Verlengde Arnhemseweg is de Gonzales barbecue restaurants aan de Verlengde Arnhemseweg

Van de bediening was er 1 heel goed, en de rest vergat regelmatig iets. Lekkere kip piri piri,wederom patat restaurant. Een ander ontsmakkelijk tafereel was wat zich in de keuken afspeelde. Hoort pittig te zijn, het was alles behalve pittig. Personeel hard werkend en altijd vrolijk.

Bij de laatste hap, hoppa

Hele gezellige tent, te amicale en te joviale bediening, super sfeervol. Service en sfeer heb ik dan ook als onvoldoende beoordeeld. Onlangs hier wezen eten met famile. Druk, she has always become media sensation juffrouw tok ede openingstijden of her beautiful pictures in social media with her husband. Biedt dit restaurant service aan tafel. Plaats recensie?

Ook leuk met kinderen.

Is dit een restaurant waar voornamelijk fastfood geserveerd wordt? Complimenten voor 1 serveerster die net terug was van vakantie; een geboren vakvrouw. Tevens direct gevraagd om een extra portie patat.
 • Gr Nel van der Laan.
 • Stoofpotje besteld maar heel weinig kipfilet er in, meer champignons en paprika.

Zij commandeerde ons bij de ingang te wachten tot dat we daar opgehaald zouden worden. Van de borststukken was het droog. Gebeld: was geen probleem, we zouden mogelijk dan wel even moeten wachten. Bij het afrekenen meldde ik het nogmaals en hier kwam de opmerking dat we het direct hadden moeten melden. Bedank elizev.

Onlangs hier wezen eten met famile. Hier moesten we echter nog een keer om vragen toen de drankjes gebracht werden, hopelijk de volgende keer weer smakelijke kip, en blijkbaar hadden ze niet goed gecommuniceerd dat er ook een 2e portie patat was besteld. De kinderspeelruimte is in het weekend altijd tjokvol maar anders wel erg leuk. Altijd weer. Wilden gezellig van ons drankje genieten of de juffrouw tok ede openingstijden kwam al.

Jammer, or don't like to take orders. Ellen 13 punten.

Voedselallergieën geen probleem

Kort om niet voor herhaling vatbaar, Helaas. De service hier is ook geweldig en een echte aanrader. Van het weekend voor het eerst gegeten bij Juffrouw Tok. Omdat wij al een tijdje niet meer geweest waren viel ons een aantal dingen op.

Restaurants in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt. Jammer Tok hadden ons er erg op verheugd. Jammer zeg. De bediening is altijd vriendelijk en servicegericht. Al met al een erg geslaagd etentje met kip als rode draad. Kom er geregeld, juffrouw tok ede openingstijden, er is alleen maar lof van mijn kant.

Waarderingen en beoordelingen

We komen er al 20 jaar en als we gasten hebben gaan we erheen en altijd zijn mijn gasten blij met de uitnodiging. Natuurmonumenten-route Planken Wambuis.

Ik had het rundvleesstoofpotje besteld. Keep up the good work! Hier lopen echter al jaren dezelfde kundige mensen in de bediening, aangevuld met af en toe een jonge nieuweling die met evenveel enthousiasme zijn werk doet.

 • Van de bediening was er 1 heel goed, en de rest vergat regelmatig iets.
 • Omdat wij al een tijdje niet meer geweest waren viel ons een aantal dingen op.
 • Een van ons had sprite besteld maar kreeg spa rood!
 • Voorzieningen Terras Overnachten Hotels in de buurt ».

Juffrouw tok ede openingstijden een beoordeling aan Juffrouw Tok in Ede. Hij dronk gewoon uit het glas waaruit een gast had gedronken. Italiaans 1! Daarna de kip piri piri heeeeerlijk. Het restaurant is leuk ingericht, je raakt niet uitgekeken op alle kippen Wij eten altijd heerlijk bij juf.

We komen er al 20 jaar en als we gasten hebben gaan we erheen en altijd zijn mijn gasten blij met de uitnodiging.

Juffrouw Tok

Het smaakte werkelijk nergens naar! Dikke pluim hoor. Na het afrekenen met een goede fooi kwam ik erachter dat we het glas wijn wat ongevallen was zelf moesten betalen. Het eten was wel lekker, maar wel wat weinig vlees vooral biefstuk.

Persoonlijk vind ik 7 hoofdgerechten niet zoveel, maar dan verwacht ik wel dat het goede hoofdgerechten zijn. Keep up the good work. Ik ben niet vies van een beetje zout maar dit was te erg.

Andere artikelen:

 1. Wyke - 03.10.2019 00:08

  Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten?

  Theunis - 11.10.2019 06:29

  Bediening laat te wensen over.

  Eleanora - 07.10.2019 21:36

  Kortom, wij zijn tevreden en zouden het iedereen aanraden om hier een keertje te gaan eten! Jammer, hopelijk de volgende keer weer smakelijke kip.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *