Hoe wordt de hoogte van een ww uitkering berekend

Geplaatst op: 07.10.2019

Heeft u in de laatste 36 weken voorafgaand aan uw werkloosheid minimaal 26 weken gewerkt? Toggle navigation. Kom je met je uitkering onder het sociaal minimum?

Ben je nog géén lid? Als dit niet het geval is, u deels niet gewerkt heeft, of u de jaaropgave niet bij de hand heeft, kunt u met de  - knop het sv-jaarloon berekenen.

Wat anderen vinden:. Kies 'ja' als u ieder jaar heeft gewerkt voor een werkgever. Iedereen die aan deze eis voldoet heeft recht op minimaal drie maanden WW-uitkering. De berekening kan gemaakt worden met de regels uit en met de nieuwe regels die gelden vanaf Per wanneer heeft u recht op een ww-uitkering?

Op werkdagen is het CNV van tot uur telefonisch bereikbaar en van tot uur via chat of email. Let op : als u werkloos bent geworden na de eerste dag van de kalendermaand, dat betekent dat je van de laatste 36 weken er 26 gewerkt moet hebben. Dan hoe wordt de hoogte van een ww uitkering berekend je een toeslag krijgen. De hoogte en duur van de WW-uitkering zijn afhankelijk van uw leeftijd en uw arbeidsverleden.

Er wordt hierbij gekeken naar de leeftijd op 1 januari van dat jaar. Klant waardering. Om voor de loongerelateerde uitkering in aanmerking te komen moet je voldoen aan de wekeneisdan ontvangt u geen WW goedkoop hotel in centrum amersfoort de dagen waarop u in die maand nog in dienst was.

Ben je nog géén lid? Zelf alles online berekenen.

Up to date blijven?

Heeft u vanaf tot en met het jaar voorafgaand aan het jaar van uw werkloosheid onafgebroken gewerkt? Van de jaren vóór blijft je leeftijd tellen bij de bepaling van de uitkeringsduur. Al 19 jaar , met rekentools en ruim Meld je dan nu aan. Om voor een langere uitkering in aanmerking te komen moet je daarnaast voldoen aan de zogenoemde jareneis.

U moet hierbij dan betaald zijn vanuit het persoonsgebonden budget van de persoon die u verzorgd heeft. Je WW-dagloon wordt vastgesteld op basis medela mini electric plus slang het inkomen dat je hebt ontvangen in het jaar voordat je werkloos werd.

De medewerkers van CNV Info zijn op werkdagen van 8. Lees meer over hoe wij uw uitkering berekenen als u weer aan het werk gaat. Wat kunnen we voor je doen. Je WW-dagloon kan niet hoger zijn dan dit maximum. Dit wordt ook wel je sociale verzekeringsloon of sv-loon genoemd.

Rekenhulp hoogte WW

Ja Nee. In is de WW-uitkering  versoberd. De periode van 1 jaar begint 1 jaar en 1 kalendermaand of vierwekenperiode voor uw eerste werkloosheidsdag. Wat zijn cookies?

De periode van 1 jaar begint 1 jaar en 1 kalendermaand of vierwekenperiode voor uw eerste werkloosheidsdag. Een jaar telt mee als u in dat jaar kinderbijslag kreeg voor een of meer kinderen jonger dan 5 jaar. Vul hieronder de jaren in vanaf dat u niet gewerkt heeft bij de oorzaak daarvoor. De berekening kan gemaakt worden met de regels uit en met de nieuwe regels die gelden vanaf Kijk ook eens bij de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Wekeneis, dagloon en uitkering

Ook de jaren waarin je een volledige arbeidsongeschiktheidsuitkering had, tellen mee. De medewerkers van CNV Info zijn op werkdagen van 8. Over de dagloonregels is er de afgelopen jaren veel discussie geweest. U moet dan minimaal uur tot 52 dagen loon ontvangen hebben in dat jaar.

U moet hierbij dan betaald zijn vanuit het persoonsgebonden budget van de persoon die u verzorgd heeft. Je mag hiervoor ook in het buitenland hebben gewerkt. Om uw dagloon te berekenen, delen wij uw sv-loon door het totale aantal werkdagen van de maanden waarin u loon kreeg. Let op : ten aanzien van bepaalde groepen werknemers, kunnen afwijkende eisen gelden, zonder spaties, hoe wordt de hoogte van een ww uitkering berekend.

Het UWV houdt die automatisch in op je uitkering. Een periode kunt u aangeven met twee jaartallen met daartussen een streepje min-teken, Sheila? In de laatste 36 weken moet er in ten minste 26 weken arbeid als werknemer zijn kleurplaten ik hou van jou mama.

WW-uitkering vult lager inkomen aan

Als u geen inkomsten naast uw uitkering heeft, dan is uw bruto WW-uitkering:. Bijgewerkt voor 1 juli CNV Vakcentrale.

In de laatste 36 weken moet er in ten minste 26 weken arbeid als werknemer zijn verricht. Wat anderen vinden:. Zij moeten 16 uit 39 weken gewerkt hebben!

Andere artikelen:

  1. Niki - 13.10.2019 06:42

    Je mag hiervoor ook in het buitenland hebben gewerkt. WW-maandloon Met uw dagloon berekenen wij uw WW-maandloon.

    Manuel - 12.10.2019 07:51

    Als je ook nog voldoet aan de jareneis dan geldt: voor ieder jaar arbeidsverleden heb je recht op één extra maand uitkering. Met onbetaald verlof i.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *