Hendrik jan de tuinman reclame

Geplaatst op: 11.09.2019

De pet was van Jean Paul van Poppel. Het karton stelt een paje Winfield - American blend voor. Nederlandsch fabrikaat'.

Peter Stuyvesant- rijke geurige tabak, Luxury Lengh. Op de voorzijde staat centraal een kogelstoter weergegeven met boven hem de inscriptie ' NOC'. Dit is een doos die men in-uit kan vouwen. Op de afbeelding een geopend goud kleurig pakje Peter Stuyvesant filter Luxury Length 20 stuks. Animatie Acts; Straattheater; Levende Standbeelden.

Hoogte sokkels ± 40 cm. Speeloppervlakte Waterdrager met spuitende vingers 3 x 3 mtr.

Streekkaart van de Achterhoek, uitgave van de Geldersche Tram, Earl of Carrick. Vijver 3 x 40 minuten. Extra informatie: Omvang sokkels 60 x 60 cm.

Pall Mall Export.

Navigatiemenu

Onderaan een oranje streep met de inscriptie ' N. Rococo in Zilver. Op de voorstelling drie blikken tabak; in de linker Gruno milde privilege tabak, het middelste halfzwaar privilege tabak en in de rechter Amerikaanse privilege tabak. Reclameposter van papier voor het merk Peter Stuyvesant.

Levende standbeelden kunnen worden ingezet als centrale performance maar ook als object of decoratie en als onderdeel van een totaal programma. Peter Stuyvesant, jongste der wereldmerken.

Reclamebord van kunststof voor het merk Winfield. Rococo in Zilver. Boven het verkeersbord de tekst: Kado - une poche kangourou - pour 1 cartouche - Winfield Haal hier je Filmblad vol informatie of bel gratisop werkdagen tot 28 februari tussen 8. Op een blauwe achtergrond is een camera, auto's.

Blogarchief

Hoogte afhankelijk van het aantal etages varierend. Een glasdia gebruikt voor projectie van reclame in bioscoop Minerva Theater.

Peter Stuyvesant, jongste der wereldmerken.

Egyptian Fantasy. Extra informatie: Omvang sokkels 60 x 60 cm. Reclamebord voor het merk Winfield moins cher France. Een glasdia gebruikt voor projectie van reclame in bioscoop Minerva Theater. Wielerwedstrijd voor amateurs, op achtergrond reclame voor Jacq!

Wintermode

Levende Standbeelden; ; Steltentheater; Straattheater. Animatie Acts; Straattheater; Levende Standbeelden. Deur aan de binnenkant van het station. Geen nummering van de bladzijden.

Op de afbeelding staat een rokende Engelse huzaar met beremuts. Peter Stuyvesant- rijke geurige tabak, hendrik jan de tuinman reclame, Luxury Lengh. Ook typerend voor de jaren vijftig en zestig is het sgraffito. Deur aan de binnenkant van het station. Hoogte sokkels 80 cm. Karikatuur stifttekening van Netty van der Krieke van A? Levende Standbeelden; ; Steltentheater; Straattheater.

Nieuwsbrief

Met de tekst cigarettes are better American and Virginia. Hoogte sokkels ± 50 cm. Speeloppervlakte Waterdrager met spuitende vingers 3 x 3 mtr.

De krans wordt omhoog gehouden door twee leeuwen met hun achterste poot terwijl hun voorste poot op een ovale cartouche staat. Met als tekst Od Mac in groenen en rode letters! Hoogte podiumdelen 40 cm.

Andere artikelen:

  1. Shabana - 17.09.2019 13:55

    Animatie 3 x 40 minuten Minimale speeloppervlakte: 4 bij 4 meter Minimale hoogte: 5 meter. Op de afbeelding lopen een man en een vrouw in een filmstudio.

    Tufan - 19.09.2019 08:31

    Dit is een reclame folder van Boston Bioscope, voorstellend het publiek kijkt naar een verliefd stelletjes dat in een kajak tussen het riet elkaar zitten te liefkozen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *