Goedkope camper huren in friesland

Geplaatst op: 02.09.2019

Home Camper huren Nederland Friesland. Naast deze outdoor activiteiten kun je natuurlijk ook de historische binnenstad van Leeuwarden verkennen of het Fries museum bezoeken.

Heerlijke vakantie gehad dankzij fijn en eerlijk familiebedrijf.

Eura Mobil Profila Wolvega. Kwaliteit en service is daar normaal. We hebben enorm genoten. Hoe werkt verhuren? De ruimte hij is 7m ideaal.

Lex Vaas 30 Aug Sunlight T67 automaat - Active Wolvega. Jan Wip 27 Nov Er zijn nog verschillende campers beschikbaar voor deze zomer. Carado A Wolvega. Prima camper voor 4 personen. Eura Mobil Profila Wolvega.

Populaire campers in Friesland

Aantal personen 1 2 3 4 5 6 7. Start- en einddatum tot Wis datums. Openingstijden maandag alleen op afspraak Dinsdag - Vrijdag tot Zaterdag tot Zondag tot Er zijn voor iedereen genoeg campers in Friesland om mee op vakantie te gaan.

Veiligheid boven alles Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan.

Goedkope camper huren in friesland kunt u van ons verwachten:. Auto Roller 1 Friesland Campers. Mark Piepers 08 Jun Het hele jaar door bieden wij onze campers aan. Chausson Half integraal Diesel. Van de meeste types hebben we 4 stuks staan, maar van sommigen ook 6, Guess what.

Huur voordelig een camper van een particulier

Of strijk met je camper neer op Camperplaats Prinses Margrietkanaal waar je van een heerlijk uitzicht op de doorgaande scheepvaart en jachten kan genieten. Goede service en hele leuke mensen. Eens iets nieuws proberen met het gezin, een camper testen voordat je zelf een camper aan gaat schaffen of Europa eens op een andere manier ontdekken. Overige vragen en contact.

Mc Louis Half integraal Goedkope camper huren in friesland. Dan is onze knaloranje BOB de aangewezen camper voor uw avontuur. Dit kunt u van ons verwachten:. Daarnaast bieden wij onze eigen campers en tevens campers van particulieren aan op diverse andere locaties in Nederland. Breed aanbod verhuur campers en erg vriendelijk!

Meer campers in Friesland

Door omstandigeheden vannde verhuurder mochten we de camper kosteloos twee dagen langer gebruiken. Piet Bijl 15 Nov Baukje is flexibel in het maken van afspraken. Wij als gezin met baby hebben een heerlijk reis gehad met de camper in Normandië voor 2 weken.

 • Ruime, Luxe 4 persoons Camper, sterke zuinige motor, vakantieklaar.
 • Deel het plezier Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie.
 • Overige vragen en contact Aanmelden Inloggen.
 • Auto Roller 1

Naast deze outdoor activiteiten kun je natuurlijk ook de historische binnenstad van Leeuwarden verkennen of het Fries museum bezoeken. De communicatie verliep super goedkope camper huren in friesland dat nodig was via de app of telefonisch kortom wij hebben mr dan genoten van onze rondreis door Denemarken, Zweden en Noorwegen. Burstner City Car Wolvega.

Carado T automaat Wolvega! Volkswagen Smallander Wolvega, goedkope camper huren in friesland. U betaalt de reguliere prijs, die natuurbeheer onderdeel laten uitmaken van hun agrarische bedrijfsvoering.

Orange Camp T64 Wolvega. Kruisinga Campers in het centrum van Friesland op 5 minuten van de snelweg A32 tussen Heerenveen en Leeuwarden.

Makkelijk online een camper huren

Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community. Uw vakantie moet immers in het teken staan van genieten! Echt fantastisch, nu konden we nog wat langer genieten van deze mooie camper! Herfstvakantie arrangement.

Geweldige mensen die weten waar ze over praten. De leukste activiteiten in Friesland In het prachtige Frysln is altijd genoeg te beleven. Hij is luxe en ruim en voordelig.

Andere artikelen:

 1. Ferre - 04.09.2019 02:01

  Een meer dan volledige camper, in geweldig mooie staat!

  Anja - 09.09.2019 18:04

  Sunlight T65 Wolvega. Camper huren in Friesland Er zijn voor iedereen genoeg campers in Friesland om mee op vakantie te gaan.

  Jacobine - 11.09.2019 13:13

  Als er iets was konden we hem makkelijk bereiken en kregen ook snel antwoord.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *