Circuit de spafrancorchamps weather radar

Geplaatst op: 10.10.2019

Dit jaar is redelijk verloren en als ze volgend jaar ook met Ferrari rijden en een Ferrari talent en ondersteuning erbij krijgen kunnen we misschien wel wat laten zien. Canada Gilles Villeneuve.

Het probleem bij deze jongens zit hem dat ze eerst de puinhoop van marussia moeten afbetalen alvorens ze aan de toekomst kunnen denken. Ik schat de kans dat de GP van India terugkeert op de kalender ongeveer even hoog in als een terugkeer van Karun Chandhok in de F1. De Indiërs zijn geen racefans dat is wel duidelijk. Toro Rosso. Paul Ricard.

Doe het jezelf niet aan, tenzij je heel het seizoen gefrustreerd acheraan wilt rijden en steeds gelapt zien worden door oa de Saubers.

Dan maar hopen dat het team ergens dit jaar nog een upgrade motor mag proeven van Ferarri of zijn ze heel het seizoen gelimiteerd aan deze F14. Goh, waarom niet. Een tweede reden is dat de wagens te veel downforce leveren en misschien zelfs tegenwoordig te traag zijn voor Spa?

Inderdaad Brabham? Itali Monza.

Maldonado lijkt me aan zijn laatste jaar bij Lotus bezig, misschien zien die dan wel heil in VDG als hij een sterk seizoen rijdt bij Manor.
 • Inderdaad Brabham.
 • Nette kerel die zich niet laat verleiden tot moddergooien richting Ecclestone twrwijl ie m in mijn ogen wel een klap op zn bek had mogen geven.

Reacties (63)

De V8 motoren zijn niet krachtig genoeg en de moderne F1 wagens produceren gewoon te veel downforce om nog een uitdaging te zijn in die bochten. Nice, straks met de nieuwe wagen en Ferrarimotor zal ie ook niet zomaar q2 halen maar de kans op af en toe een opvallende prestatie is dan best aanwezig. Ach ze hebben nu Stevens en Mehri, geen totale pannenkoeken maar ook geen hoogvliegers : Giedo schat ik iets hoger in, alleen als ik hem was zou ik er niet eens meer over denken hoewel ik wel sympathie heb voor Manor.

De rechter stelde hem in het gelijk, maar door een gebrek aan medewerking van de Zwitserse renstal nam hij uiteindelijk genoegen met een forse afkoopsom. Dat is dus de 22ste.

Posts: 1. De mooiste bocht op het circuit met een moderne F1 wagen is de dubbele linkse Pouhon.

 • Circuit de Catalunya - Test 14 mei V. Bij Manor zitten mensen met ambitie en het is de bedoeling dat ze in 5 jaar een middenmoter zullen zijn.
 • Ja, mijn grootste irritatie is vooral de inconsistentie Ja, mijn plezier in de sport is verdwenen Nee, de FIA doet prima werk.

Autodromo Hermanos Rodriguez. Overzicht: De beschikbare en bezette startnummers 12 jan Deelnemers aan het F1 manager spel kunnen deze keer 5 milj dollar winnen, en dat door de vraag juist te beantwoorden vr 22 augustus. Ondanks circuit de spafrancorchamps weather radar wat flauwe grappen hier en daar heb ik veel respect voor ze en hoop dat ze het redden.

Hij moet het zelf weten, ik zou mixed feelings hebben. Neem er je tijd voor. Belgi Spa-Francorchamps.

Search form

Singapore Marina Bay Street Circuit. Circuit de Catalunya - Test. Je hebt echt het gevoel alsof je ergens naar toe gaat.

Blijkbaar is zijn F1-verslaving nog niet over en moet er wederom miljoenen op tafel gelegd worden om een zitje te bemachtigen. Stand coureurs Stand constructeurs Pos.

Negen uur later hadden we slechts 25 tickets verkocht. Als je als autocoureur ook maar enig zelfrespect hebt, dan ga je niet in dat hok zitten. Het evenement ontbreekt in op de kalender, circuit de spafrancorchamps weather radar.

Ons volgen

Het is aangepast. Haas F1. Wat wil je ook als een ticket evenveel kost als het jaarloon van de gemiddelde mens daar.

Belgi Spa-Francorchamps. Ik vermoed dat er al een tijdje gesprekken zijn. Lewis Hamilton. Mooi filmpje over de historie van het circuit van Spa-Francorchamps. De rechter stelde hem in het gelijk, maar door een gebrek aan medewerking van de Zwitserse renstal nam hij uiteindelijk genoegen met een forse afkoopsom.

Een tweede reden is dat de wagens te veel downforce leveren en misschien zelfs tegenwoordig te traag zijn voor Spa! Circuit of the Americas, circuit de spafrancorchamps weather radar.

Gezondheidsweer Francorchamps

Red Bull Racing. Azerbeidzjan Baku City Circuit. Circuit of the Americas. Haas F1.

Foto gallerij? Posts: 4. Reacties 63 Login om te reageren.

Andere artikelen:

 1. Varun - 13.10.2019 08:03

  Jammer dat reacties als deze hier opduiken, Trulla.

  Youssef - 17.10.2019 19:21

  Oostenrijk Red Bull Ring.

  Haley - 14.10.2019 00:39

  Management van Giedo heeft de geruchten ontkracht.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *