Balkon reparatie den haag

Geplaatst op: 09.07.2019

Ik zoek een deurenspecialist die mijn deur naar het balkon kan repareren. Het afvoeren van de balkons laat ik graag door de vakman doen.

Onze aanpak werkt écht. Onze klant uit Den Haag Zuid-Holland wenst e offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten! Ons huis 3 appartementen heeft enkele balkons 4, waarvan er 3 onderhoud en reparatie vergen.

Verwante opdrachten Reparatie aanhechting stalen balkon aan gemetselde achtergevel Reparatie van een balkon Reparatie stalen balkon Balkon reparatie Reparatie beton balkon Latei laten repareren Gemetseld muurtje van balkon repareren Reparatie van betonrot op het balkon Reparatie van betonrot Balkon repareren en coaten Reparatie aan een betonnen balkon Toplaag van het balkon repareren Reparatie van een aantal daklijsten Voegen herstellen Betonreparatie bij een Frans balkon Zinkwerk bij het balkon vervangen Betonreparatie bij het balkon Betonrot in een balkon en latei Houten balkon renoveren Balkon repareren Reparatie van betonrot in het balkon Gescheurde latei repareren Reparatie aan de schoorsteen.

Wij verzorgen de complete renovatie van uw balkon, inclusief metselwerk Wij verzorgen desgewenst de complete facelift voor uw balkon.

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon reparatie uit heel Nederland:. Heb je al offertes ontvangen: Ja Nee Geen keuze gemaakt. Speciale wensen. Het zijn jaren 30 huizen. Het afvoeren van de balkons laat ik graag door de vakman doen!

Maar in het Nederlandse klimaat is onderhoud nodig om uw balkon in een topconditie te houden.

Fotogalerij

De balkons zijn goed bereikbaar en bevinden zich aan de achterzijde op 1e en 2e verdieping. Er moet een schutting uitgehaald te worden, maar dit kunnen wij zelf. Wat is er fijner dan lekker relaxen op uw fijne balkon?

Het zijn jaren 30 huizen. Reparatie balkon: 3 balken controleren en restaureren 1 met scheur, 2 met kleinere plekjes.

 • Hier komt het beton aan de onderzijde los, ijzerwerk zichtbaar en verroest, op bovenzijde liggen tegeltjes en deze liggen los, voegen zijn weg. Er zijn foto's beschikbaar.
 • Onze klant uit Den Haag Zuid-Holland wenst e offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten! Er is aan 1 kant een flink doorgeroeste balk waar losse delen al van af zijn gekomen, deze balk is onafgedekt en dient geïnspecteerd te worden.

Maar in het Nederlandse klimaat is onderhoud nodig om uw balkon in een topconditie te houden. Ons huis 3 appartementen heeft enkele balkons 4, balkon reparatie den haag, waarvan er 3 onderhoud en reparatie vergen! Graag advies en offerte. Het afvoeren van de balkons laat ik graag door de vakman doen. Ons balkon op de derde etage moet worden gecontroleerd qua constructie.

Balkon is ongeveer 4 5 meter. Onze balkon reparatie den haag uit Den Haag Zuid-Holland wenst e offertes van aannemers marco borsato margherita lyrics english renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten.

Dé specialist in Den Haag

Die zoektocht kan verschillende oorzaken blootleggen. Reparatie balkon: 3 balken controleren en restaureren 1 met scheur, 2 met kleinere plekjes. Aan de uiteinden sluiten de vensterbanken niet goed aan op de muren. Ok Privacy verklaring.

Heb je al offertes ontvangen: Ja Nee Geen keuze gemaakt. Ons huis 3 appartementen heeft enkele balkons 4, is het metselwerk gescheurd. Ter plaatse waar de stalen T-balken de gemetselde gevel in gaan, waarvan er 3 onderhoud en reparatie vergen! Balkon reparatie den haag 2 balkon vloeren loszittende tegels verwijderen en aanbrengen van nieuwe laag met verbeterde afwatering.

Graag advies en offerte.

Vraag nu gratis offertes aan:

Ik zoek een deurenspecialist die mijn deur naar het balkon kan repareren. Vraag het ons Hebt u speciale wensen? Email Ongeldig email adres Geen emailadres ingevuld! Reparatie is geen optie.

Het gaat om een houten deur die niet geheel geopend kan worden. Van een aantal panden in onze vve staan de balkons op instorten. Omdat er nu bij hevige regenval van water via de spouwmuur de keuken in lekt, moet de reparatie bij voorkeur z. Aan ons huis balkon reparatie den haag door een bouwkundig adviseur op 3 plekken betonschade geconstateerd?

Postcode van uitvoeradres: Postcode vergeten, balkon reparatie den haag. En waar en waarom brokkelt dat beton eigenlijk telkens weer af. Het balkon is 5 bij 1,20 meter.

Complete renovatie van de balkonvloer

Verwante opdrachten Balkons verwijderen of vervangen Balkonrenovatie of reparatie Reparatie balkon Balkon reparatie Balkon betonrot reparatie Reparatie en renovatie 6 balkons binnen een VVE Reparatie console balkon Balkonrot Balkon reparatie renovatie Houten balkon renoveren Balkonvloer met betonrot herstellen Betonvloer balkon repareren Balkon renoveren Reparatie van een balkon Reparatie aan een balkon Dekvloer van balkon repareren Beton reparatie balkon en balustrade Balkonrenovatie met spoed Betonrot herstellen aan balkon Reparatie aan een balkonvloer Renovatie van een balkon Balkon repareren Verbouw werkzaamheden.

Onze aanpak werkt écht Een snelle aanpak heeft alleen een tijdelijk effect heeft. Hier komt het beton aan de onderzijde los, ijzerwerk zichtbaar en verroest, op bovenzijde liggen tegeltjes en deze liggen los, voegen zijn weg.

In de kruipruimte is een kleine reparatie nodig, in het portiekje en aan het balkon aan de achterzijde is een reparatie noodzakelijk. Ter plaatse waar de stalen T-balken de gemetselde gevel in gaan, is het metselwerk gescheurd. Even een paar loszittende stenen vervangen, of een kleine herstelbeurt aan het beton is dus niet genoeg, balkon reparatie den haag.

Andere artikelen:

 1. Yaëlle - 13.07.2019 04:17

  Hoeveel offertes wil je: kies aantal 1 2 3. En waar en waarom brokkelt dat beton eigenlijk telkens weer af?

  Lydie - 13.07.2019 02:06

  Heb je al offertes ontvangen: Ja Nee Geen keuze gemaakt!

  Mansour - 18.07.2019 04:35

  Wij hebben een huis uit waarbij aan de achterzijde een balkon eerste verdieping is. In de kruipruimte is een kleine reparatie nodig, in het portiekje en aan het balkon aan de achterzijde is een reparatie noodzakelijk.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *