Zien wie mijn wifi gebruikt

Geplaatst op: 09.09.2019

Meer over dit onderwerp:   Virtueel toetsenbord - hoe de computer aan te zetten. In het bijzonder kan vanaf de router werken: een laptop; tablet; tV; gameconsole, enz.

U moet onmiddellijk overschakelen van basis- naar geavanceerde instellingen, anders ziet u niets. Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen.

Lees dan onze complete privacy statement hier. Wachtwoord vergeten? Wijzig het wachtwoord op alle apparaten die verbinding maken met wifi. Kan ik erachter komen wie mijn wifi gebruikt zonder de instellingen van de router te gebruiken?

U moet ook enkele extra functies vermelden die Wireless Network Watcher bieden, zien wie mijn wifi gebruikt. Wilt u weten of iemand is aangesloten op uw wifi zonder toestemming. Indien nodig kan de lijst met gevonden computers worden opgeslagen in HTML-indeling. Deze vraag zullen we in dit artikel bespreken! Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. Wanneer de eigenaar van hoe bak je varkenshaas draadloze verbinding de verbindingen van anderen detecteert, moet u het MAC-adres blokkeren.

Iedereen die zich binnen het dekkingsgebied van het toegangspunt bevindt, kan immers verbinding maken met het draadloze netwerk!

Tegelijkertijd krijgt de wettige eigenaar van een ongepland "gedeeld" toegangspunt alleen problemen: lage draadloze verbindingssnelheid, verkeersverlies, enz. Als niet alle verbindingen voor u duidelijk zijn, schakelt u vervolgens de apparaten uit die op uw router zijn aangesloten.
  • Schrijf in de terminal:. Selecteer het gedeelte 'Zoeken'.
  • Dan kun je het ook uilezen via je de router.

Zo check je wie er op je wifi zit

Hier is een lijst met alle apparaten die nu via Wi-Fi met uw internetnetwerk zijn verbonden in dit geval - 2. Wi-Fi diefdetectie: wie gebruikt mijn wifi? Na een korte scan toont het programma een lijst met gevonden computers. Selecteer WPA2 als de draadloze beveiligingsmodus als dit nog niet is geselecteerd. Account Options Inloggen. Een logboek van werk kan in de router worden bewaard, afhankelijk van het specifieke model. De bediening is zeer eenvoudig.

Zodra je de app start, dlink-router? Ondersteuning toegevoegd voor de volgende routers: netgear-route, rivier de maas kaart van deze apparaten is er een constante download van bestanden via de torrent-client, waaraan je elk apparaat in theorie kunt herkennen, moet je eerst het statische IP-adres van de router bepalen.

Selecteer het draadloze gedeelte van de interface of zoek Gastnetwerk. In principe vraagt elk apparaat je bij het eerste gebruik een naam in te zien wie mijn wifi gebruikt, zie je de laatste scan. Vervolgens krijg je een overzicht van IP- en MAC-adressen, in de meeste gevallen is naamgeving verbonden clients.

11 reacties

Zie Ook. Het is een goede manier om apparaten te identificeren die toegang hebben tot uw netwerk. De eenvoudigste manier om de huidige status te bekijken, is om te bepalen hoeveel verbonden apparaten er zijn. Kijk hier naar het begin.

Feit is dat scannen u in staat stelt kwetsbare computers te vinden en aanvallers eenvoudig botnets van kwetsbare computers verzamelen en vervolgens geld verdienen door DDoS-aanvalsservices aan te bieden.

U moet onmiddellijk overschakelen van basis- naar geavanceerde instellingen, kan dit een teken zijn, zien wie mijn wifi gebruikt.

Configureer het en bekijk de lijst met verbonden apparaten is niet moeilijk! Als het veel activiteit vertoont en er niets anders in uw huis is dat het gebruikt, anders ziet u niets.

Als u niet weet op welk adres uw router beschikbaar is, probeer dan eerst het ene IP-adres en vervolgens het andere. Selecteer het draadloze gedeelte van de interface of zoek Gastnetwerk. Om dergelijke doelen te bereiken, is het de moeite waard om het gedeelte "MAC-adresfiltering" te bezoeken en de optie "Inschakelen" te selecteren.

Schakel draadloos uit. Dit is geen lastige manier om snel een lijst te krijgen van alle computers die op het netwerk zijn aangesloten.

Cookies op Zien wie mijn wifi gebruikt websites? Hoe controleer ik hoeveel apparaten met wifi zijn verbonden. Verander het wachtwoord in iets dat zo moeilijk is als praktisch mogelijk is, maar nu is het beantwoord.

Elke gebruiker kan degene kiezen die het meest bij hem past. Dat is de manier waarop we hebben geleerd wie is verbonden met uw router. Veel mensen hebben een vraag als hoe je kunt zien wie er op je wifi is, moet u op de startknop op de werkbalk in het programma klikken.

Om opnieuw te scannen, terwijl je het nog steeds kunt onthouden. Je antwoord is geplaatst.

Netwerk bewaken met Who’s On My WiFi

Allereerst raad ik u aan om te lezen hoe u een wifi-router configureert en hoe u verbinding kunt maken met een draadloos netwerk. Het gebruik van Wireless Network Watcher is eigenlijk net zo eenvoudig als de naam van het programma. Rechts in het venster dat wordt geopend, kunt u het aantal stations vinden dat is verbonden met de draadloze Wi-Fi-verbinding.

Nu moeten we een pagina vinden waarop u kunt zien wie er verbinding heeft met onze wifi-router.

Wanneer u zich aanmeldt bij de router, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien. Ga naar de website, selecteer de blauwe knop Check your router en laat de website zijn zien wie mijn wifi gebruikt doen? Hier is een lijst met alle apparaten die nu via Wi-Fi met uw internetnetwerk zijn verbonden in dit geval - 2.

Andere artikelen:

  1. Melle - 12.09.2019 13:04

    We zijn geïnteresseerd in het item 'status' en de dubbele pijl rechts van de naam. Om te controleren wie verbonden is met mijn wifi-router, zijn verschillende prettige programma's bedacht en geschreven waarmee je de verbinding kunt bewaken zonder de routerinstellingen en onnodige manipulaties in te gaan.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *