Wat kost een ziekenhuisbed huren

Geplaatst op: 11.09.2019

Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Een elektrisch hoog-laagbed, loophulpen en rolstoelen, hulpmiddelen voor jonge moeders

Kies jouw provincie voor meer informatie West-Vlaanderen. Voor het huren van hulpmiddelen heb je geen doktersattest nodig.

Waarom Vegro? Deze tegemoetkoming is enkel van toepassing op artikelen uit onze uitleendienst op voorwaarde dat alle facturen betaald werden binnen de betalingstermijn. De breedte wordt cm wanneer zijsponden gebruikt worden.

Zij kan je daarom prima adviseren welke hulpmiddelen in jouw situatie een meerwaarde kunnen zijn: voor jezelf om je zelfredzaamheid te verbeteren. Zo kunnen wij een tijdige levering garanderen. Levering aan huis Om praktische redenen leveren wij grote hulpmiddelen aan huis en halen ze terug op, wat kost een ziekenhuisbed huren. Algemene info elk bed beschikt over een verstelbaar hoofdeinde bedsponden zijn optioneel in verhuur de matras is niet inbegrepen: wat kost een ziekenhuisbed huren kan een eigen matras gebruiken of er een apart aankopen ziekenoprichter wordt standaard geleverd.

Buiten de kantooruren kan u ons een bericht of een e-mail info lmzorgshop. Met ruim 60 winkels altijd in de buurt.

CM-leden betalen 25 euro zowel bij levering als ophaling. Kinderbed incl. Je kan tijdens de openingsuren in elke afdeling terecht.
  • Huurprijs De hulpmiddelen worden per maand verhuurd.
  • Het bed kan gebruikt worden voor extra zware personen met een gewicht tot kg. Iedereen kan bij Thuiszorgwinkel terecht om hulpmiddelen te huren.

Verbonden producten

Huurplafond CM-leden betalen max. Niet-leden betalen euro. Dit komt vaak van pas voor mensen die om een bepaalde reden, bijvoorbeeld ten gevolge van een operatie, met de knie gebogen moeten liggen. Overslaan en naar de inhoud gaan. Of spreek je verpleegkundige aan! Heb je een bed nodig om thuis te revalideren na een ongeval of een ziekte, dan kan je terecht bij de LM Zorgshop.

Goed om weten Je verpleegkundige heeft zicht op jouw situatie maar ook de omgeving waarin je woont.

Onze medewerkers staan je met raad en daad bij tijdens de installatie, wat kost een ziekenhuisbed huren, levering of afhaling. Vlotte levering Geniet van ons uitgebreid netwerk en haal je bestelling op in n van onze afhaalpunten in je buurt. Alle bedden hebben een lengte van cm en een breedte van 90 cm. Wanneer u door ziekte, handicap of ouderdom veel op bed ligt of zelfs bedlegerig bent is een verpleegbed belangrijk.

Advies: Langer thuis     Zelfstandige oudere   wat kost een ziekenhuisbed huren Mantelzorger     Zorgprofessional     Verpleegbed lenen. Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Voor je juiste kostprijs, neem je best contact op met je afdeling of de provinciale hoofdzetel in Genk. Ligt u veel op bed en bent u op zoek naar meer slaapcomfort dan is een seniorenbed een verstandige keuze.

Productbeschrijving

Bent u bedlegerig of wordt u verpleegd op bed? Hoe ontleen je? Je krijgt de hulpmiddelen meteen mee na het betalen van de eerste maand huur, de waarborg en de eventuele aankoop van toebehoren.

Overslaan en naar de inhoud gaan. Afhankelijk van je ziekenfonds, wat kost een ziekenhuisbed huren, de waarborg en de eventuele aankoop van toebehoren. Je krijgt de hulpmiddelen meteen mee na het betalen van de eerste maand huur, heb je bovendien recht op een tussenkomst.

Voor het huren van hulpmiddelen heb je geen doktersattest nodig. In de provinciale hoofdzetel Welzijnscampus 25 - Genkkan je ook buiten de kantooruren hulpmiddelen komen ontlenen 24u op 24u, Pelmolen 6- Alphen Aan D.

Service menu (top yellow links)

Hoe aanvragen? Sta toe meer info. Standaard is dit bed voorzien van oprichter en zijsponden. Krukken in huurkoop Je koopt een paar krukken aan.

Voor je juiste kostprijs, neem je best contact op met je afdeling of de provinciale hoofdzetel in Genk.

Toevoegen aan verlanglijstje. Een bedverlenger kan gebruikt worden in combinatie met een opvulmatras. Advies nodig? Wil je zeker zijn dat we het hulpmiddel dat jij nodig hebt in voorraad hebben! In de provinciale hoofdzetel Welzijnscampus 25 - Genkwat kost een ziekenhuisbed huren, kan je ook buiten de kantooruren hulpmiddelen komen ontlenen 24u op 24u, bv. Heeft u vragen over n van onze producten of kan u een specifiek product niet vinden.

Omdat je ze maar tijdelijk nodig hebt bijvoorbeeld. Gratis retour via onze winkels. Bekijk ons aanbod.

Meer foto's

Algemene Voorwaarden. Oeps, het product kon niet toegevoegd worden. Bekijk ons aanbod.

Bedverlenger Nr. CM-leden genieten een voordeeltarief. Waarom Vegro. Voor de verdere aanrekening van huurgelden ontvang je tussentijds facturen.

Andere artikelen:

  1. Andra - 12.09.2019 10:32

    Zij kan je daarom prima adviseren welke hulpmiddelen in jouw situatie een meerwaarde kunnen zijn: voor jezelf om je zelfredzaamheid te verbeteren. Hier vind je instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *