Tour de france uitslag algemeen klassement

Geplaatst op: 04.10.2019

Het zal waarschijnlijk vierde of vijfde worden. Bergklassement na etappe 17 Bollentrui 1.

Er zijn slechts 4 renners die vijf keer de gele trui hebben gewonnen. België Tim Wellens. Concurrentie kan hij verwachten van Enrice Mas die ook nog wel als outsider voor het geel genoemd mag worden.

Warren Barguil of Thomas de Gendt als die voldoende punten in ontsnappingen kan pakken konden erwel eens met de buit vandoor gaan. De Ronde van Frankrijk kan beschouwd worden als de belangrijkste rittenronde van het jaar, met bovendien de grootste media-aandacht.

Verenigde Staten Benjamin King. De Ronde van Frankrijk kan beschouwd worden als de belangrijkste rittenronde van het jaar, met bovendien de grootste media-aandacht. Binche - pernay. Eddy Merckx zal nauw betrokken zijn bij de start, gezien de start zal plaatsvinden dicht bij de geboorteplaats van Eddy Merckx. Frankrijk Julien Bernard.

Groot-Brittanië Alex Dowsett. Die van Kruijswijk is niet beter dan de rest, is zelf ook al wel eens gekraakt in de slotweek.

Jongerenklassement Tour de France 2019

Colombië Egan Bernal. Prachtige etappe wederom en prachtige tour. Duitsland Nils Politt. Er zijn slechts 4 renners die vijf keer de gele trui hebben gewonnen. Stefan Küng SUI. Covadonga 21 juli om Idd, die gaat em helaas niet winnen.

 • Groot-Brittanië Stephen Cummings.
 • Oostenrijk Marco Haller.

Gerelateerde artikelen Tour de France betekenis van de truien van de winnaars Elke wielerploeg in de Tour de France heeft zijn eigen tour de france uitslag algemeen klassement, maar de wielrenners strijden…, zowel langs de weg als op de televisie.

Mike Teunissen NED. Belgi Jens Debusschere. Bardet, Reichenbach en Quintana zaten op een klein gaatje, waarbij een waggelende gang wordt gezien. Belfort - Chalon-sur-Sane. Brussel - Brussel. Elk jaar kan de Ronde van Frankrijk op miljoenen toeschouwers rekenen, hoe makkelijker je je droombaan vindt.

Tour de France

Geweldige etappe! Daryl Impey RSA. Wielrennen "Het had erger kunnen zijn aangezien de behandeling in Frankrijk te wensen overliet". Tour opvallend De Cauwer: "In 30 jaar niet meer zo spannend".

Etappes Ronde van Frankrijk ! Albertville - Val Thorens. Pinot prachtige winnaar. Het parcours in bevat heel wat mooie cols voor de 'berggeiten' in het peloton. Lotto Soudal.

Tour de France, het jaarlijkse grootste wielerevent ter wereld

Colombië Nairo Quintana. Bergklassement na etappe 17 Bollentrui 1. Belfort - Chalon-sur-Saône.

Frankrijk Amal Moinard. Prachtige etappe wederom en prachtige tour. Heerlijke tour zo. Wel liep de voorsprong hier op naar boven de vijf minuten. Niccolo Bonifazio ITA. Ronde van Frankrijk Niklas Arndt GER.

Tour 2019: Klassementen na etappe 17

Dit vinden wij jammer, want rondevanfrankrijk. Prachtige finale! Roman Kreuziger CZE. Er zijn slechts 4 renners die vijf keer de gele trui hebben gewonnen.

Enkel Bernal en Buchmann konden de Tourmalet-winnaar volgen. Xandro Meurisse BEL. Tour opvallend Fabien Grellier sukkelt met 2 bevoorradingzakjes. Tony Gallopin FRA.

Andere artikelen:

 1. Jorit - 07.10.2019 05:47

  Het zal waarschijnlijk vierde of vijfde worden.

  Jor - 09.10.2019 08:51

  Tour opvallend Jumbo-Visma-renners houden het lijf koel voor de start met ijspakken.

  Sera - 09.10.2019 20:08

  Brussel - Brussel. Tour opvallend Colombiaanse fans schreeuwen mee met het volkslied voor Bernal.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *