Telefoon doorschakelen naar mobiel

Geplaatst op: 11.09.2019

Zo kunnen wij het vergelijken voor jou nog persoonlijker en relevanter maken. Waarschijnlijk ging er iets mis.

Dit geldt alleen bij de internetprovider KPN. Start de chat. Geef de standaardcode in. Toets dan  De oproepdoorschakeling is nu actief.

Toets 61 gevolgd door of het gekozen telefoonnummer. Graag hulp of meer uitleg. Hoe kan dat. Dat klopt inderdaad. Toets  Geef de standaardcode in.

Doorschakelen aanzetten.

Contacteer ons!

Deze info is onduidelijk of onvolledig Ik wil meer afbeeldingen, video's Ik vind het moeilijk om de juiste info te vinden Andere. Oproepdoorschakeling staat aan. Hulp bij. Meld je aan met je login. Werkt dit niet? In de plaats van Telefoonnummer vult u het nummer in waarnaar u uw oproepen wilt doorschakelen. De beller merkt er niets van en betaalt niets extra.

Handig als je niet thuis of op kantoor bent maar toch bereikbaar wilt zijn. Doorschakelen naar een mobiel nummer werkt niet. In de plaats van Telefoonnummer vult u het nummer in waarnaar u uw oproepen wilt doorschakelen, telefoon doorschakelen naar mobiel. Het staat er niet bij vermeld. Beste Franka, Annick van Prijsvergelijken. Met vriendelijke groet, Bij het doorschakelen betaal je de standaard kosten van de vaste telefoon.

Alle doorschakelingen uitzetten

Zo weet je zeker dat je bereikbaar bent als je straks van huis gaat. Zo kunnen wij het vergelijken voor jou nog persoonlijker en relevanter maken. Wilt u graag nog iets delen met ons?

Je kunt het ook telefonisch regelen: Bel naar vanaf het nummer dat je wilt doorschakelen Kies voor optie 3 in het keuzemenu Doorloop de stappen die worden voorgelegd XS4All  XS4All biedt de mogelijkheid om gesprekken altijd door te schakelen naar je mobiele nummer.

Trustpilot Trustpilot. Zet dan eerst de huidige doorschakeling uit en zet doorschakelen daarna weer aan met het nieuwe telefoonnummer, telefoon doorschakelen naar mobiel.

Maak een keuze:. Test nu of de doorschakeling werkt.

Direct doorschakelen

Kies de juiste buitenlijn. Neem dan contact met ons op. Bij Nederlandse providers kun je speciale buitenlandbundels aanschaffen voor vaste telefonie. Je kunt er dus niet voor kiezen om de lijn eerst een paar keer over te laten gaan. De beller merkt er niets van en betaalt niets extra.

Telefoon doorschakelen naar mobiel bij! Graag hulp of meer uitleg. Maar ook telefoontjes die naar je vaste toestel gepleegd worden hoef je niet meer te missen. Zoek je internetprovider hieronder en het doorschakelen van je vaste lijn naar je mobiel is zo gepiept. Toets  Zo stel je dit in:. Je vaste telefoonlijn doorschakelen is niet zo moeilijk. Tele2  Neem je vaste telefonie af van Tele2.

Kies de juiste buitenlijn?

Vertraagd doorschakelen

Heb je beide ingesteld dan wordt een gesprek altijd eerst doorgeschakeld. Meer info vind je in de handleiding van je toestel. Zo weet je zeker dat je bereikbaar bent als je straks van huis gaat.

Als u niet belt vanaf uw eigen telefoontoestel, wordt u eerst gevraagd om uw telefoonnummer zonder landnummer en uw Phone Manager-code in te voeren. Met mijn artikelen probeer ik het vergelijken zo eenvoudig mogelijk te maken. Graag hulp of meer uitleg.

Andere artikelen:

 1. Idris - 19.09.2019 11:46

  Het is dan ook niet mogelijk om door te schakelen naar mobiele nummers.

  Luana - 14.09.2019 01:47

  Deactiveren: typ 61 op uw telefoontoestel. Deze informatie is met zorg samengesteld, providers kunnen hun services echter wijzigen.

  Delia - 13.09.2019 10:52

  Voer je naam in! Waarschijnlijk ging er iets mis.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *