Spijkerbroek wassen met azijn

Geplaatst op: 22.08.2019

Je jeans zal niet ruiken naar azijn, maar de azijn helpt de indigo kleurstof vast te houden in de stof zodat het niet zal blijven afgeven.

Stop je spijkerbroek niet in de droger om krimp en kleurverlies te voorkomen.

Allereerst is het goed om te weten dat een spijkerbroek minder vaak gewassen hoeft te worden. Krimpen kan hij alleen de 1e keer in de droger en alleen in de lengte alle andere verhalen die je ooit daarover gehoord mocht hebben zijn dus ook fabeltjes.

De vriezer De spijkerbroek niet wassen maar in de vriezer. Te vol is ook niet goed. Wel nog een keertje extra na wassen in de machine!!!

Hout mag niet in de papierbak. Nou heb ik laatste een nieuwe soortgelijke sprijkerbroek gekocht? De jeans kan iets uitlopen, maar er zijn nog heel veel andere dingen die kunnen helpen bij het behouden van de kleur van jouw spijkerbroek.

Wassen met azijn is dus zeker aan te raden, spijkerbroek wassen met azijn, je kunt hem heel even op een lichte stand in de droger doen?

Minder vaak wassen

Eussie Nieuw Lid Posts Dan kun je het beste een vlekkenverwijderaar op de vlek aanbrengen en deze ook op 30 graden wassen in plaats van een hogere temperatuur te gebruiken. Gebruik een van de volgende twee methodes om je spijkerbroek zo lang mogelijk mee te laten gaan:    Was je spijkerbroek op de laagste stand. Reactie Josephine , 1 Hoeveel azijn moet je gebruiken voor het wassen van broeken in de wasmachine.

Als dit al gebeurt is lijkt strijken de beste oplossing. U bent niet gemachtigd om te reageren. Iedereen heeft wel een of meerdere exemplaren in de kast liggen, maar toch weten mensen vaak niet precies wat de wasvoorschriften zijn.

  • Gebruik koud water, niet warmer dan 30 graden 3. Naast deze vervelende gevolgen van het wassen van jouw favoriete spijkerbroek, is het ook nog eens heel slecht voor het milieu.
  • Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. We delen je e-mailadres nooit met anderen

Als ze echt vaal zijn geworden doe ik ze verven in de wasmachine. Hang een spijkerbroek na het wassen aan de pijpen op om deze te laten drogen. Ook kan je de spijkerbroek de spijkerbroek wassen met azijn keer het beste alleen wassen om te voorkomen dat verfresten op andere kleding afgeeft. Toch kan een wasje op zijn tijd geen kwaad - mits je het op de juiste manier doet?

De vriezer De spijkerbroek niet wassen maar in de vriezer. Want hoe vaak was je een spijkerbroek nou.

2. Gebruik azijn of zout

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Uiteraard wil jij je favoriete jeans mooi houden. Hout moet ingeleverd word Deze dien je te gebruiken in de wasmachine.

Leuk om te lezen wel Engels. Gelukkig is het niet al te moeilijk. Nieuw op huishoudplaza? Mocht je toch je jeans graag willen wassen, gebruik dan onderstaande was tips.

Join our newsletter and get a VIP treatment.

Variabel dus , maar wel wekelijks! Als je een beetje rond kijkt op het internet zul je vast nog vele andere manieren vinden! De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Een aantal zaken staan hieronder puntsgewijs beschreven: Was je spijkerbroek de eerste keer alleen om te voorkomen dat de broek afgeeft op andere kledingstukken.

  • Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.
  • Het geheim achter spijkerbroeken wassen is dus eigenlijk heel simpel.
  • Sommige Jeanswassingen hebben een speciale behandeling nodig.
  • Zout werkt daarnaast net zo effectief.

Niet meer doen dus. Dit is voornamelijk het geval bij nieuwe spijkerbroeken, wat niet in het spijkerbroek wassen met azijn van de spijkerbroeken is. Gerelateerde berichten, spijkerbroek wassen met azijn. Draai spijkerbroeken altijd binnenstebuiten voordat je ze wast en hang ze na het wassen ondersteboven te drogen. Variabel dusmaar wel wekelijks. Gebruik een van de volgende twee methodes om je spijkerbroek zo lang mogelijk mee te laten gaan:    Was je spijkerbroek op de laagste stand.

Van mijn eikenhouten tafel eraf met vee Anders heb je kans dat de wasmachine wordt overbeladen, maar bij reeds gebruikte broeken kan het ook gebeuren.

Laat ons dan voor jou zoeken naar een betrouwbare schoonmaakster met een jaar lang garantie! Door de indigo kleurstof die gebruikt wordt om de Jeans te kleuren, kan de jeans afgeven.

Hang een spijkerbroek na het wassen aan de pijpen op om deze te laten drogen.

De broek zal hierdoor slijten en ook nog eens krimpen. Een bijkomend voordeel is dat het water bespaart en dus goed is voor het milieu, spijkerbroek wassen met azijn, win-win dus. Een spijkerbroek kun je gemakkelijk vier of vijf keer dragen voordat je hem een keer in de was moet doen.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *