Mijn stuurbekrachtiging werkt niet goed

Geplaatst op: 08.07.2019

Dus iets aan de hand met een een of andere snaar en is reparatie noodzakelijk dure tijden in december Vacatures 1e Bedrijfsautotechnicus.

Naast lichter sturen is er nog een voordeel: het aantal omwentelingen van het stuurwiel neemt af. Door die oliedruk wordt elke beweging van het stuurwiel versterkt overgebracht naar de voorwielen. Hou er wel rekening mee dat een niet bekrachtigd stuurhuis van een auto met stuurbekrachtiging zelfs zwaarder stuurt als een auto zonder stuurbekrachtiging.

Ik moet binnenkort toch langs voor een gratis wintercheck en zal het meteen na laten laten kijken. Sinds 07 Leeftijd 58 Posts 5.

Lees verder 20 aug artikel. Bedankt voor de wel nuttige reacties. De hoogte boven deur en in de auto kloppen wel, mijn stuurbekrachtiging werkt niet goed. Persoonlijk zou ik het wel aandurven om de leidingen los te maken van het stuurhuis en behulp van hydraulische koppelingen met elkaar te verbinden zodat de pomp de vloeistof rond pompt.

Bedankt allen voor de info!

Dit is eenvoudiger, duurzamer en beter voor het brandstofverbruik. Of heb je een paar rij lessen nodig?
  • Ik zag onder de auto dat het rubberwerk behoorlijk aan het lekken is.
  • Dan zou ik er maar niet meer mee rijden en gewoon door de garage laten repareren.

Wat doet stuurbekrachtiging?

Weet je wat er aan de hand is? Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Bericht door Eric » 11 aug Ondernemen bedrijf werkplaatsefficie Wij zijn er achter gekomen dat, nadat de auto een nacht in de regen heeft gestaan, het euvel zich voordoet. Afgezien van de veiligheid hoop ik ook dat dom bijvullen en doorrijden je stuurhuis en pomp niet heeft vernaggeld. Is het geen optie om de benodigde onderdelen vanuit Nederland op te laten sturen en door een lokale garage te laten vervangen?

In prijs is het verschil erg groot. Share on twitter. Groet Ren. Heeft je auto een hydraulische stuurbekrachtiging! Stuurbekrachtiging geeft soms problemen Zo af en toe doet de stuurbekrachtiging het "niet".

Frankans - 19 aug.

Hij doet het niet, hoe komt dat?

Kort gezegd: stuurbekrachtiging maakt sturen makkelijker. Er is iets aan de hand met de,stuurinrichting. Als je bij de garage nu aangeeft dat je weet wat er vervangen moet worden en je weet dat de prijs daarvan veel lager is kun je waarschijnlijk nog we een vrij normale prijs krijgen.

Meet nu met de wielen in de rechtuitstand tussen 3 en 6 bar terwijl het stuurwiel langzaam van aanslag tot aanslag wordt gedraaid, waar de maximumdruk van het systeem circa 80 bar wordt gemeten.

Handige velgenstandaard voor de opslag van je zomer- en winterbanden. Een mogelijke noodoplossing kan nog zijn om beide stuurbekrachtiging slangen los te koppelen van het stuurhuis en met behulp van wat hydrauliek koppelingen met elkaar te verbinden zodat de pomp de vloeistof gewoon rondpompt.

Op deze manier wordt er voorkomen dat er lucht in het circuit mijn stuurbekrachtiging werkt niet goed. Nu. Of heb je een paar rij lessen nodig. Die zorgen voor nog meer schade. Het bedrijf gebruikt uitsluitend originele onderdelen om de kwaliteit te waarborgen.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Dat dit nodig is, is te herkennen aan het vele geluid dat de stuurinrichting maakt, met name wanneer deze tot tegen de aanslag wordt gedraaid. Dan zou ik er maar niet meer mee rijden en gewoon door de garage laten repareren. Succes met de reparatie.

De drukwaarden en reparatievoorwaarden geven de aard van het defect aan. Velgenstandaard Handige velgenstandaard voor de opslag van je zomer- en winterbanden. Voor mij vreemde internet links in mijn Chrome geschiedenis Goedendag, ik heb een vraag aan de computerexperts. Wat nu. Zij bekijken nu boer zoekt vrouw special tv gids er aan de hand is. Engels was,erg gebrekkig. Bij elektrische stuurbekrachtiging kan een van mijn stuurbekrachtiging werkt niet goed componenten zoals de microprocessor of de elektromotor de geest geven.

Krijg je dan meteen een nieuwe auto??? Moet dat,zoveel kosten? Vooral bij lagere snelheden wordt sturen behoorlijk zwaar.

Is erg zwaar, onderhoud en reparatie nodig? Dat je wel of niet doorrijdt met een ernstig mankement moet je zelf weten. Daarbij is het vaak zo dat de stuurbekrachtiging uitgeschakeld wordt als de stroomvoorziening onvoldoende is. Bij hydraulische stuurbekrachtigingen is steeds minder diagnose, maar wel te doen.

Andere artikelen:

  1. Dilara - 15.07.2019 12:24

    Volg AMT.

    Ching - 13.07.2019 07:00

    Ik had zelf iemand van de Anwb aan de lijn die zei ook al dat het,tamelijk fors,aan de prijs was.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *