Mijn ns account inzien reisgegevens

Geplaatst op: 23.07.2019

Daar kunt u aangeven dat u het online transactieoverzicht wilt aanvragen. Ik wil niet betalen, maar ik geef de schuld aan iets of iemand anders. Via onze website kan je ook een account aanmaken.

Maar waarom zou ik het dan niet op de NS-site te zien krijgen, staat daar ook dat het is vanaf het moment dat je het NS-account koppelt aan je ov? Upload afbeelding. Gebruikersnaam of e-mail. Media toevoegen. Heb je al een account?

Je kunt dit overzicht gebruiken om reiskosten te declareren bij je werkgever of voor je belastingaangifte? Probeert u het later nog eens. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Je kaart is wel gekoppeld geef je hier aan. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

  • Let wel, hier zul je alleen oplaadtransacties via NS en transacties gemaakt bij NS zien.
  • In dat geval wordt je OV-reishistorie niet volledig gevuld of later gevuld. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Wij sturen dan een link naar het opgegeven e-mailadres. Het systeem is in onderhoud, waardoor inloggen tijdelijk niet mogelijk is. MijnNS ovchipkaart Reishistorie. Was getekend, de Zwartrijder. Tot wanneer zijn mijn claims zichtbaar in Mijn NS? Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

  • We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Volg vervolgens deze stappen: Stap 1: Ga naar www. Je dient hiervoor een account aan te maken. Hoe maak ik een Mijn NS-account? Let wel op. Uw browser ondersteunt geen javascript. Hoe kun je het verschil tussen een sirene van een ambulance, brandweer en spijkerbroek met wijde pijp horen.

Dus die zie ik wel op de ov-chipkaartsite Powered by inSided.

Wat de meeste mensen willen weten

Je hoeft dus niet langs de NS-kaartautomaat. Maximale bestandsgrootte: 2MB. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Help Sneltoetsen. Upload afbeelding. Toegestane bestandstypes:. Ik wil niet betalen, maar ik denk dat het goed is om je problemen met de reishistorie in n topic te bespreken. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Meer openbaar vervoer.

Welke persoonsgegevens gebruiken wij?

Op een kaartautomaat van NS kun je de laatste 10 transacties zien. Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Powered by inSided. Afbeelding toevoegen.

U heeft uw OV-chipkaart wel gekoppeld, maar nog niet bij 'Mijn producten' aangegeven dat u uw reisgegevens in wilt zien. Afbeelding uploaden. Onthoud mijn gegevens. Dan kan je het toch niet terugvragen. Dit is een fout in MijnNS die al meer dan een jaar bekend is, maar zo er mijn ns account inzien reisgegevens bekend nog niet opgelost is.

Hopelijk kun je daarna weer je reisgegevens inzien? Onthoud mijn gegevens?

Uw eigen reisgegevens inzien

Een url mag maar 1x worden gebruikt. U moet wel eerst een kaartservicecode aanvragen en activeren! Het is niet mogelijk om een langere periode dan een maand te selecteren.

Thom heeft al uitleg gegeven hoe je in een Mijn NS account je reishistorie inziet. Gebruikersnaam of e-mail. Dus helaas, het gaat vanaf de reizen die je nu maakt?

Andere artikelen:

  1. Roger - 25.07.2019 20:33

    Dus helaas, het gaat vanaf de reizen die je nu maakt. Ik wil graag mijn ovchipkaarttransacties inzien Hoi aarts, wanneer je je OV-chipkaart aan je MijnNS account koppelt, kun je je transacties bij NS inzien.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *