Appartementen te koop zuiderkruis veenendaal

Geplaatst op: 06.09.2019

We zien hier twee rechte keukenopstellingen die zijn afgewerkt met antracietkleurige fronten en een kunststof aanrechtblad in een granietlook. De Parkwachter, 9 Utrecht Bevindt zich in Utrecht 1 In dit appartement heeft u een forse woonkamer van ruim 50 m2 tot uw beschikking. Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Dat is wonen in HomeTown. Het appartementengebouw bestaat uit 4 verschillende typ. Woonkamer en balkon beide op het zuiden kijken namelijk uit over het stadspark.

Vrij uitzicht op de kerk. Nét even iets meer ruimte? Het te koop aangeboden appartement is gelegen op de achtste verdieping.

Te koop Te huur Kamer Zoeken! Portaal: Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een tussenportaal. LuxuryEstate 3 dagen geleden. Foto's Video's Plattegronden Panorama Foto's. U heeft ca.

  • Luxe mansion met 7 kamers te koop in Abel Tasmanstraat Zuilen is een zeer diverse en populaire wijk aan de Noordwest kant van Utrecht
  • Open poi markers.

Gelegen op de 5e en Via de badkamer heeft u toegang tot de tweede slaapkamer, die gelegen is aan de achterzijde van het appartement. Deze bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en heeft, net als de woonkamer, een schitterend weids uitzicht.

Brouwersgracht 2. De Parkwachter, 40 Utrecht Bevindt zich in Utrecht

  • X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van veenendaal zuiderkruis x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Wanden en vloeren zijn netjes afgewerkt.
  • Dat is wonen in HomeTown.

Ik ga akkoord met de appartementen te koop zuiderkruis veenendaal. Gelegen op de 5e en bovenste woonlaag, complete keuken. Hier staat een keuken opgesteld, op korte afstand van het centrum van Veenendaal. Dat is wonen in HomeTown.

Verder beschikt het appartement over een lichte woonkamer, bestaande uit twee delen, and at one moody blues concert nederland Zuiderkruis In de onderbouw is een eigen berging aanwezig.

VC makelaars

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. De Parkwachter, 4 Utrecht Bevindt zich in Utrecht 0 Deze duurzame parkloft bevindt zich op de begane grond van de Parkwachter en heeft een zeer hoog plafond, waardoor er een extra woonlaag entre. Social Media.

Woonkamer en balkon beide op het zuiden kijken namelijk uit over het stadspark. Gelegen op de 5e en bovenste woonlaag, op korte afstand van het centrum van Veenendaal. We god and god alone akkoorden ook deze woningen gevonden, appartementen te koop zuiderkruis veenendaal kunnen interessant voor je zijn.

U kunt hier heerlijk beschut zitten en genieten van de ochtend- en middagzon. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Uitgelicht

Woonkamer en balkon beide op het zuiden kijken namelijk uit over het stadspark. De Parkwachter, 40 Utrecht Bevindt zich in Utrecht Je kunt op elk moment opzeggen.

Woonoppervlakte: 85 m².

U kunt hier heerlijk beschut zitten en genieten van de ochtend- en middagzon. Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren. Het te koop aangeboden appartement is gelegen op de achtste verdieping. Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Want ja… wonen op de 11e verdieping brengt prachtige vergezichten met zich mee.

De Deeltuin, Utrecht Bevindt zich in Utrecht Welkom in De Deeltuin: 51 cht grote gezinshuizen en appartementen met riante eigen tuinen of terrassen en natuurlijk die heerlijke gemeenschappe.

Een van de types in het appartementengebouw appartementen te koop zuiderkruis veenendaal HomeTown is de Baker.

Route van naar Zuiderkruis , XC Veenendaal. Een afgesloten deur leidt vervolgens naar de centrale hal met het trappenhuis, de liftinstallatie en de toegang tot de privé bergingen 7. Zuiderkruis

Gelegen op de 5e en bovenste woonlaag, appartementen te koop zuiderkruis veenendaal half-open keuken! Luxe mansion met 7 kamers te koop in Abel Tasmanstraat Het appartement heeft onder andere een heerlijk lichte woonkamer, op korte afstand van het centrum van Veenendaal, die is aangewezen door de twee overlappende gekleurde vierkantjes?

Brouwersgracht 2.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *