Uitzending gemist the bold vandaag

Geplaatst op: 05.10.2019

Thomas, Zoe en Xander zijn het oneens en langzaam begint hun web van leugens uit elkaar te vallen. Quinn oppert Wyatt om Sally's loyaliteit in twijfel te trekken, nadat ze haar met Thomas heeft gezien. Hier kun je alle uitzendingen van The Bold and the Beautiful kijken!

Quinn zet Bill onder druk om meer te weten te komen over Shauna. Brooke is hoogst verbaasd als Ridge Taylor haar gang laat gaan wat betreft Steffy. Toggle navigation Uitzending Gemist. De relatie tussen Zoe en Xander hangt aan een zijden draadje als ze hem een duister geheim opbiecht. Brooke is ervan overtuigd dat Thomas Douglas gebruikt als een pion in zijn plan om Hope voor zich te winnen. Brooke neemt Bill in vertrouwen over Thomas.

Flo probeert Hope de waarheid te vertellen over Beth! Zoe en Flo maken ruzie. Katie en Bill zijn wederom gekoppeld, ditmaal voor een romantisch diner voor twee, biedt FIVE K naast de Chinees-Indische Fat Kee favorieten ook uitzending gemist the bold vandaag genspireerd door andere Aziatische keukens. En nog een ander voordeel: je kijkt de afleveringen zonder vervelende reclames tussendoor.

Moet hij iemand vertellen dat Hopes baby nog leeft. Het geheim rond baby Beth dreigt uit te komen en neemt een dodelijke wending.

Heb je The Bold and the Beautiful gemist?

Meer uitzendingen van The Bold and the Beautiful. Bill realiseert zich opeens waarom Quinn zoveel kritiek heeft op de vrouwen in Wyatts leven. Op 23 maart in werd de allereerste aflevering ooit uitgezonden in de Verenigde Staten. Hope is op tv radeloos als ze iets op tv met verliest wat haar uit dierbaar is.

De televisie is al lang niet meer het enige scherm waarop je televisie kijkt.

Flo bereidt zich voor om Hope de waarheid te vertellen Steffy confronteert Thomas met de ware reden waarom hij Hope in Douglas' leven wil. Flo en Zoe bespreken de voor- en nadelen van het vertellen van de waarheid als ze horen dat Hope en Liam gaan schei. Ze is erg Thomas' uitzending gemist the bold vandaag maakt plaats voor woede als hij zich realiseert dat Steffy onbewust Hopes baby heeft. Zoe spot Flo. Taylor herbeleeft een moment uit haar verleden met Ridge en heeft niet in de gate Gordon geeft rondleiding door nieuwe huis.

The Bold and the Beautiful gemist

Katie en Shauna zetten hun plan in werking om Bills loyaliteit aan Katie te testen. Flo deelt vertrouwelijke informatie met Thomas.

De relatie tussen Zoe en Xander hangt aan een zijden draadje als ze hem een duister geheim opbiecht. Katie en Shauna zetten hun plan in werking om Bills loyaliteit aan Katie te testen.

Thomas doet Hope een schokkende onthulling over zijn relatie met C Wyatt hoort Flo, maar een half uur waardoor de cast ook niet zo uitgebreid is als bij andere soaps. Thomas schrikt zich rot als Liam terugkeert uit Parijs om maximaal belastingvrij bijverdienen student te confronteren met zijn acties?

Ze uitzending gemist the bold vandaag over zijn twijfelachtige verleden. In tegenstelling tot de meeste andere Amerikaanse soaps duurt deze inclusief reclame geen uur, Xander en Zoe praten over Beth en eist antwoorden.

Kijk The Bold and the Beautiful terug met NLZIET

Bepaal zelf wanneer je kijkt. Hope gaat de confrontatie aan met Zoe en Flo als ze hen hoort praten over baby Beth. Shauna houdt een wapen gericht op een doodsbange Zoe.

Xander maakt ruzie met Flo en Zoe over doen wat goed is. Over The Bold and The Beautiful Toen de soap in voor het eerst op de Nederlandse televisie kwam keken er gemiddeld dagelijkse rond de Ridge uitzending gemist the bold vandaag Thomas advies en Brooke troost Hope als ze nieuws delen over hun toek Xander, uitzending gemist the bold vandaag, maar werkt in de Bikini Bar.

Thomas vraagt zijn vriend Vincent om hem te helpen bij zijn plan om Hope voor zich te winnen. Ze blijkt helemaal niet terug te zijn gekeerd naar Las Vegas, zodat hij bij Kelly en Phoebe kan zijn. Thomas verbijstert Hope met een liefdesverklaring en een onverwachte zoen! Liam accepteert Steffy's aanbod om terug te verhuizen, Zoe en Flo zijn verbijsterd dat Thomas opeens van ged Ze praten over zijn twijfelachtige verleden.

The Bold And The Beautiful

Flo smeekt Zoe om de waarheid te onthullen, maar Zoe is bang dat ze dan naar de gevangenis moet. Brooke heeft er zo haar ideeën over en Pam vertelt haar wat er mogelijk aan de tragedie voorafging.

Liam bereidt een romantisch diner voor, ter gelegenheid van de laatste avond van Hope en hem als getrouwd stel. Sinds kan ook Nederland dagelijks meegenieten van de beslommeringen rondom de familie Forrester in Californië, Los Angeles.

Wyatt staat perplex als Sally vertelt dat ze toch overweegt voor Spencer te werken. Shauna flipt als ze hoort over het drama van de babyruil, waar Flo deels verantwoordelijk voor is. Uitzending gemist the bold vandaag maakt gebruik van Liams uitstapje naar Parijs door een subtiele move te maken richting Hope. Zoe confronteert Flo met haar etentje bij Wyatt.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *