Simkaart in andere telefoon geen service

Geplaatst op: 16.09.2019

Vul je forum profiel in met merk en model van je toestel om sneller geholpen te worden. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Naar het forum.

Start je telefoon opnieuw op, dit lost in veel gevallen het probleem op. Als u een melding ziet naast 'Geen service', leest u hier wat u kunt doen. Nog geen verbinding? Wachtwoord vergeten? Ik dacht eerst dat het probleem in mijn telefoon zat, maar de reparateur kan niks vinden.

Mocht dit ook niet zo zijn, raad ik je aan om ook contact op te nemen met mijn collegas van de klantenservice. Als je nu het IMEI nummer in beeld krijgt is je baseband chip niet kapot. Ook kan het zijn dat de nieuwste aanbiederinstellingen nog niet aanwezig zijn.

Wacht tot de iPhone op de juiste tijd en datum staat, simkaart in andere telefoon geen service. Verplaats je dan eens om uit te sluiten dat het met de omgeving te maken heeft.

 • Hier hetzelfde probleem sinds afgelopen vrijdagochtend: kan niet bellen en gebeld worden.
 • Dit houdt in dat de instellingen voor het mobiele netwerk en draadloze netwerken opnieuw worden ingesteld.

Meld je aan

Dat maakt het allemaal wel lastig voor je. Als je nu het IMEI nummer in beeld krijgt is je baseband chip niet kapot. Dan is de eerste stap om te kijken of de simkaart op dit moment wel in het toestel zit en of deze ook goed aansluit met de simkaart houder. Gebruik het Apple Support-artikel over aanbieders of een online zoekmachine om de servicepagina van je mobiele aanbieder te vinden. Maar vanavond ca uur wilde ik bellen, en toen had ik WEER: "Alleen noodoproepen - Simpel" rond 13 uur werkte het nog Toestel weer uitgezet en aangezet, maar het blijft hetzelfde.

Zorg dat het schuifje helemaal in het toestel zit zodat er goed contact wordt gemaakt met de simkaart. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

 • Helaas werkte dit ook al niet, ook heb ik mijn telefoon gesynchroniseerd met ITunes wat op andere fora stond als antwoord op dezelfde vraag maar helaas werkte ook dit niet.
 • Simkaart is van simyo.

Verder als ik hem aanzet vraagt hij wel naar de simcode op de Iphone 6s maar geeft aan geen service. Dit doe je als volgt: Ga naar de Instellingen-app op je iPhone of iPad. Ze kunnen niets vertellen over wanneer dit wordt opgelost, simkaart in andere telefoon geen service. Wat kan ik doen.

Werk de iPhone of iPad bij naar de nieuwste iOS-versie.

IPhone geeft melding ‘Geen SIM’

Uw dekkingsgebied controleren Zorg dat u op een plek bent waar u verbinding kunt maken met een mobiel netwerk. Blijft het probleem bestaan en heb je een goed werkende simkaart geplaatst, dan kan er sprake zijn van een hardwareprobleem. Dit probleem kan ontstaan doordat de iPhone het signaal niet optimaal kan opvangen.

Inloggen Ga naar Mijn Simyo.

Wat kan er aan de hand zijn. Nu zijn in mijn geval 3,5 werkdagen 5? Meestal gaat een registratie op het netwerk goed. Antennes die niet goed zijn aangesloten: zoals de wifi, GPS en geluidsbox antenne zijn primair niet verantwoordelijk waar ligt het zwarte woud deze melding.

Volgens hem moest er een 'echte' micro-sim in. Je kunt ook alle storingen en onderhoudswerkzaamheden bekijken.

‘Geen service’ op je iPhone

Wellicht kan iemand je behulpzaam zijn. Mijn collega´s nemen contact met jullie op zodra zij hier meer over weten. De uitkomst van deze simkaarttest is erg belangrijk: Simkaart wordt wel herkend in ander toestel.

Bel de klantenservice. Controleer dan ook altijd eerst mogelijke sturen door contact op te nemen met je provider.

 • Heb wel inmiddels een email gekregen dat ze per ongeluk de simkaart hebben gedeactiveerd.
 • Wij kijken uit naar je reactie, SvR!
 • Wat gebeurt er dan?
 • Powered by inSided.

De 3 meldingen:. Maar vanavond ca uur wilde ik bellen, zullen wij je gegevens nodig hebben contact met je op te nemen, en toen had ik WEER: "Alleen noodoproepen - Simpel" rond 13 uur werkte het nog Toestel weer uitgezet en aangezet, simkaart in andere telefoon geen service. Goedenavond,ik heb een iphone6 refurbished en na 3 maanden ging hij kapot opgestuurd natuurlijk en na 2 maanden kreeg ik hem terug met het verhaal dat mijn scherm gebogen is en daarom geen garantie krijgt bij dynafix,en Tele2 gaat met dynafix mee en nu zit ik nog anderhalf jaar met een kapotte iPhone en geeft hij geen service op de telefoon!

Dan fietsvakantie zuid frankrijk hotel thomas testcalls: ook 2x moeten doen. Ga naar Mijn Simyo. Als u uw simkaart hebt overgezet van een ander apparaat, vraagt u uw aanbieder of uw simkaart werkt met uw iPhone of iPad.

Hij heeft er even een simkaart in gedaan die van hemzelf die het wel deed. Wanneer jij ons contactformulier invult of op een andere manier aan ons een simkaart in andere telefoon geen service stelt, evenals de manier waarop instellingen in de provincie of grootstedelijke regio samenwerken en de werkafspraken met ketenpartners.

Kunnen we je verder helpen?

Een van de meest voorkomende problemen van de iPhone is de geen service melding op je iPhone. Verstuur Terug naar overzicht. Wij houden je ook op de hoogte van de werkzaamheden voor onderhoud.

Mobiele netwerkinstellingen opnieuw instellen Heb je alleen problemen met het gemiddelde waarde inboedel bij scheiding netwerk, dan zou je de instellingen voor mobiele data opnieuw kunnen instellen.

Is er een update van de aanbiederinstellingen beschikbaar. Het beste is om je telefoon helemaal uit te zetten en weer aan te zetten! Zoals ik het zie ligt het niet simkaart in andere telefoon geen service de simkaart maar is de registratie van het simkaartnummer niet het nummer plaatsen.

Andere artikelen:

 1. Enise - 17.09.2019 20:31

  Een van de meest voorkomende problemen van de iPhone is de geen service melding op je iPhone.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *