Restaurant brigida in noorbeek

Geplaatst op: 30.08.2019

We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Luchthaven Bierset 30 km Alle vluchten bekijken.

U kunt parkeren bij de accommodatie. U zult spoedig nieuws over tophotels, onweerstaanbare deals en interessante bestemmingen ontvangen. Hoe werkt het? We zijn fijnproevers! En dat is nog maar het begin : comfortabele kamers, warme centrale ruimte gedecoreerd met foto's die het illustere gastronomische verleden van chef Frans van Wissen illustreren , een door de zon verwarmt achterliggend terras, en : kers op de taart : het zich steeds en continu aanscherpende kook-metier van Frans Ze verdwijnen pas wanneer u ze zelf verwijdert.

Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen.

Toon prijzen. Het ontbijt was echt goed. Luchthaven Eindhoven Eindhoven Airport. Nu ook genoten van het diner. Kees en Alexanda 73 punten.

Locatie in het centrum zeer goed te vinden, Parking aan het etablissement. Henk Nederland.

Kamerfaciliteiten:

Onze bezoekers bekeken ook. Geef ons uw feedback. De badkamer schoon met een ruime douche. Maastricht School of Management. Bedank Kristel v. Na afloop hiervan lekker terassen bij herberg St.

  • Brigida is voor mij het prettigst en de prijzen zijn zeer acceptabel. Wielrennen is niet de veiligste sport, een ongeval in het hotel waar je verblijft wil je zeker vermijden.
  • Fenomenaal reviews.

Sorry, er ging iets mis bij het versturen van uw antwoord. Een beoordeling schrijven. Dorien D heeft een beoordeling geschreven okt. Bedank WechselerM. Herberg Herberg St. Steve Nederland. Gratis internet. Egesche Zee.

Waarderingen en beoordelingen

Henk Nederland. Ze zijn Brigida is elegant ingericht en beschikt over een moderne eigen badkamer met een douche, een verwarmd handdoekenrek en gratis toiletartikelen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Getiaantjes heeft een tip geschreven apr. Beoordelingen filteren. Is dit restaurant geschikt voor ontbijt. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat.

Zeer goede service.

Contactgegevens

Goed reviews. Huisdieren Huisdieren zijn niet toegestaan. Let op: de kamer beschikt niet over een televisie. Taal Nederlands. Gratis WiFi 8,9.

Marc Nederland. Je kunt in de omgeving van Noorbeek uit meer accommodaties kiezen. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat.

Personeel 9,1. Tijd van het jaar. Uiteraard willen wij de koks niet vergeten. Hostels Hotels Vakantiehuizen Vakantieparken Villa's. In- en uitchecktijden? Steenkolenmijn Valkenburg, restaurant brigida in noorbeek.

Meer informatie

Kleine praktische zaken, zoals ontbreken shampoo in de douche en bedlampje gaf te weinig licht om te kunnen lezen. Voldoende reviews. Niets Vriendelijkheid!

In een huiskamersfeer voel je je echt thuis, samen met een prima bediening. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Opnieuw versturen.

Andere artikelen:

  1. Mayla - 07.09.2019 10:06

    Unieke verblijven Beoordelingen Artikelen Hosts uitnodigen Nieuw. Wegens trieste familieomstandigheden zochten wij als familie een plek om te overnachten en met elkaar te eten maar vooral ook samen te zijn.

    Jalila - 06.09.2019 21:22

    Klik hier voor meer informatie. De tweede biefstuk was zeer doorbakken en taai, zo taai dat ik er haast in stikte.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *