Kunststof tafelblad op maat

Geplaatst op: 10.10.2019

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie. Doe dit zo snel mogelijk en spoel het keukenblad daarna af met water en wrijf het HPL oppervlakte droog. Erg hardnekkig vuil en oude vlekken kunnen worden verwijderd met organische oplosmiddelen, ethyl alcohol, aceton, e.

Er zijn twee manieren om de rand van het tafelblad vorm te geven: recht verjongd   Bij een verjongde randuitvoering loopt de rand eerst een stuk recht en loopt dan naar binnen onder 70°. Voor zakelijke klanten hebben wij veel mogelijkheden in kantoormeubilair zoals bureautafels en vergadertafels. De ideale zitplaatsbreedte per persoon ligt tussen de 60 cm en 80 cm.

Fenix NTM is een nieuw innovatief materiaal afkomstig uit Italie. Onderhoud Bij stof of klein vuil kunt u gemakkelijk het kunststof blad schoonmaken met een droge of vochtige papieren doekje, vaatdoek of spons.

Ben je op zoek naar…, kunststof tafelblad op maat. Gebruik altijd onderzetters en placemats voor hete borden en servies. Wanneer u op de volgende punten let, zult u nog langer plezier kunststof tafelblad op maat van uw met HPL afgewerkte meubelen of keukenbladen:. HPL kleurstalen zijn aan te vragen bij Tafel op Maat op Kleur Reinigen Eventuele resten van schoonmaakmiddelen kunt u verwijderen met schoon water, waarna u met een droge schone doek het materiaal weer mooi glanzend maakt.

Heeft u nog geen tafelonderstel.

De voordelen op een rij: HPL is een zeer sterk materiaal dat goed bestand is tegen krassen en hogere temperaturen. Voor zakelijke klanten hebben wij veel mogelijkheden in kantoormeubilair zoals bureautafels en vergadertafels.

Losse tafelbladen op maat!

Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. Elk type toplaag heeft zijn specifieke eigenschappen en kleuren. Heeft u nog geen tafelonderstel? Bij hardnekkig vuil als lang ingetrokken koffie, sappen, thee of zelfs stift, balpen of middelmatig oplosbare verf: probeer eerst met wasmiddel het aanrechtblad schoon te maken.

Afmeting - 2. Onze bureau- en tafelbladen op maat hebben dezelfde hoge kwaliteit als van de top meubelmerken.

  • Lees verder! Bureaublad of tafelblad op maat Losse tafelbladen op maat!
  • Deze decor laag wordt afgedekt met een harde transparante kunsthars bovenlaag.

Of alleen bureau of tafelbladen die op bestaande onderstellen gemonteerd worden. Gebruik zeker geen middelen die schurende bestanddelen bevatten.

Hairpin tafelpoten of een Eiermann onderstel   passen er altijd bij. Kunststof tafelblad op maat het bijzonder moet u geen middelen gebruiken die schurende bestanddelen bevatten.

Deze decor laag wordt afgedekt met een harde transparante kunsthars bovenlaag. Onderhoud tips Verwijder normaal, vochtige doek, om zo de uitvoering van de EHS te versnellen.

Tafelblad op maat - Transvorm

De toplaag is het oppervlak van het tafelblad. Hardnekkiger vlekken en aangekoekte resten verwijderen met een sopje van zachte zeep of een gebruikelijk mild niet schurend huishoudelijk schoonmaakmiddel. De lage prijs maakt de volgende eigenschappen nog beter!

HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, zoals unikleuren en hout dessins. De zijkant cq rand van het blad kan op twee manieren worden afgewerkt:  1 met 2 mm berken multiplex kunststof tafelblad op maat   In geval van een MDF basis plaat en een rechte rand wordt de rand voorzien van 2 mm berken multiplex fineer 2x blank gelakt. Een pan die net van het vuur komt is natuurlijk erg warm en kan dus als het rechtstreeks op uw keukenblad geplaatst wordt onherstelbare schade veroorzaken, beter bekend in de meubelbranche onder de term laminaat of kunststof plaat.

We bieden standaard 5 jaar fabrieksgarantie al onze kunststof bladen. Inspiratie of persoonlijk advies nodig. Daarnaast is het leverbaar in vele uitvoeringen en kleuren, kunststof tafelblad op maat, gebruik daarom altijd een onderzetter.

Wido en Jose uit Hoogeveen Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek.

De mooiste Tafelbladen op maat

Dagelijks gebruik Pas op met hete voorwerpen zoals pannen. Ben je op zoek naar…. De maximale lengte van een blad dat in één deel geproduceerd kan worden is cm x cm.

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, kunststof tafelblad op maat, gebruik daarom altijd een onderzetter.

Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Bij het schoonmaken moeten de mildst mogelijke middelen worden gebruikt. Een pan die net van het vuur komt juffrouw tok ede openingstijden natuurlijk erg warm en kan kunststof tafelblad op maat als het rechtstreeks op uw keukenblad geplaatst wordt onherstelbare schade veroorzaken, beter bekend in de meubelbranche onder de term laminaat of kunststof plaat.

Onze bureau- en tafelbladen op maat hebben dezelfde hoge kwaliteit als van de top meubelmerken. Voor zakelijke klanten hebben wij veel mogelijkheden in kantoormeubilair zoals bureautafels en vergadertafels.

Designtafel van HPL samenstellen

Nadelen Kunststof keukenblad Gevoelig voor hitte vlekken, verkleuringen, gesmolten bovenlaag Harde voorwerpen kunnen deuken, krassen of een beschadigde bovenlaag veroorzaken Een spaanplaat blad is niet watervast Niet geschikt voor agressieve producten. Door de unieke technlogie is het zelfherstellend en makkelijk schoon te maken. Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

Lees hieronder de verschillende kunststof tafelblad op maat door en vraag via de configurator een offerte aan. Bij het schoonmaken moeten de mildst mogelijke middelen worden gebruikt.

Doe dit zo snel mogelijk en spoel het keukenblad daarna af met water en wrijf het HPL oppervlakte droog. Hardnekkiger vlekken en aangekoekte resten kunnen u verwijderen met een sopje van zachte zeep of gebruikelijke milde niet schurende huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

Andere artikelen:

  1. Chantall - 16.10.2019 06:30

    Tafelblad 3.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *