Kunst aan de muur metaal

Geplaatst op: 11.09.2019

Kliklijstshop 1. Historische fotografie.

Elk werk is op alle materialen te krijgen. Parasols van Metaal. Sommerfield 2. Maat: x 9 x 64 cm. Basics Turquoise 1. Wereldkaarten

MOA Productions 1. Acrylverf op canvasdoek met een afmeting van x 80 cm naar de website, kunst aan de muur metaal.

Metalen abstract kunstwerk "Elijah" geheel vervaardigd van gerecycled metaal met een afmeting van doorsnede 68 cm Mooie warme bruintinten met enkele lichte parelmoer kleuren naar de website. Toon meer. Een prachtig abstract kunstwerk gemaakt door de kunstenares Ines. Irina gebruik voor haar werken graag felle moderne kleuren wat ook hier weer terug is te zien.

Woon thema.
  • Extra 7.
  • Een mengeling van warme gemeleerde tinten. Blauw

Exclusieve wanddecoratie in metaal, rvs, koper, glas e.a.

Mensen Turquoise 1. Het is een dubbel metaal frame met een bloem in abstracte vorm. Zep 2. Wat betreft canvas gebeurt dat al heel lang maar hout begint eigenlijk de laatste jaren pas goed op gang te komen. U kunt deze schilderijtjes zelf naar keuze indelen. Het kunstwerk is gemaakt van gerecycled metaal en daarna met de hand beschilderd.

  • Multi
  • Zaphir 1. De met de hand vervaardigde kunstobjecten voor aan de wand bestaan uit hoogwaardige metaalsoorten zoals brons, koper, messing, staal, aluminium en chroom.

Retinas Fotografie 2. Wanddecoratie Boom. Ib Laursen 2! Spiced Honey Dit past bij jouw Spiced Honey muur! Deze zeer mooie en opvallende wanddecoratie bestaat uit een aantal metalen cirkels welke zo zijn gebogen en bewerkt dat ze op een parasol of paraplu lijken.

Kunstenaars

By Aimy 1. Wandvullend, maar met een ruimtelijke werking door veelal een open structuur. De met de hand vervaardigde kunstobjecten voor aan de wand bestaan uit hoogwaardige metaalsoorten zoals brons, koper, messing, staal, aluminium en chroom. Maat: x 15 x cm.

Hier kijk je naar een heel mooi stukje metaalkunst. Jer-Artisan House. Behalve in een woonkamer of slaapkamer kan dit metalen wandobject ook gebruikt worden als decoratie in bijvoorbeeld een muziek-cafe. Jer Wanddecoratie Golden Hedgerow. Wanddecoratie sets Bekijk kunstcombinaties van onze stylisten.

Lengte cm.

Gebouwen Wat betreft canvas gebeurt dat al heel lang maar hout begint eigenlijk de laatste jaren pas goed op gang te komen. Deze Acacia boom is een handgemaakte wanddecoratie van RVS en vlambehandeld koper en past goed bij een landelijke inrichting. Wat ga jij ophangen?

WeijerZee 2.

  • Afmetingen: X 69 x 9 cm.
  • Nieuwste trendcollecties Bekijk alle trendcollecties.
  • Een soort metaaldraad dus.
  • Trendy

Hier ziet U een vierkante houten paneel waar de kunstenaar een schilderij met strand en zee op heeft geschilderd. Verkoop door Your Adventure Map? Gravity is een robuust wandsculptuur van geborsteld staal, met vlambehandelde koperaccenten? Skyline Metaal. Spring Lady van Atelier Paint-Ing. Goud De bladeren hebben een antiek zilveren finish.

Filter op prijs

Grote Metalen Boom. Het schilderij was even scherp als het veel kleiner voorbeeld op de site. Abstract Elijah. Jeré - Dé grootste collectie metalen kunstobjecten voor de wand in Nederland!

Geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Ines. Afmeting 90 x 60 cm. Popart collectie.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *