Kan geen sms ontvangen t mobile

Geplaatst op: 09.10.2019

Probeer daarnaast ook even deze stappen uit , om te kijken of dit misschien een positief effect heeft. Wilt u deze informatie aan hen z.

Volgens onze gegevens heeft u uw simkaart nog niet in een ander toestel getest. Inloggen Inloggen T-Mobile Klant en nummer of. Verstuur Terug naar overzicht. Dit gaat nu dus niet omdat de verstuurde verificatie code niet aan komt. Aan mijn zijde kan ik niets meer bedenken dat er fout ingesteld zou zijn, ook bellen met Premium Support mocht niet baten. Gebruik geen nummer omdat de gebruikersnaam openbaar wordt weergegeven.

Heb je al geprobeerd om de cache van sms kan geen sms ontvangen t mobile te legen. Cace Datum TZ Nog dit: het testen met een ander toestel is ook via klachtenkompas vermeld, zie de klacht: Het probleem blijft hetzelfde. Online je klacht oplossen actieve bedrijven 4.

Actieve onderwerpen - Is er nog leven op dit forum. Heb je het probleem sinds een bepaald moment, aangezien je aangeeft dat het "niet meer " werkt.

Het is gelukt om een transactie bij de PBZ bank in Kroatië te autoriseren, dus mijn grootste probleem is opgelost. De vraag: kan dit zomaar?
  • Daarnaast zou ik je ook willen vragen om te controleren of de instellingen van SMS eens te kunnen controleren op jouw toestel.
  • Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Hoofdnavigatie

Online je klacht oplossen actieve bedrijven 4. Verstuur Terug naar overzicht. En hoe ik het kan voorkomen of is het gewoon een foutje van iets of iemand bij T-Mobile? Upload afbeelding. Maar moest af en toe me tel aan en uit zetten

  • Test berichten naar mezelf komen wel aan en enkele dagen geleden berichten van andere contacten ook.
  • Als dan niet werkt zou je dan je toestel terug te zetten naar fabrieksinstellingen?

Cace Datum TZ 7 reacties. Houd ons op de hoogte. Bedankt voor het meedenken, maar dit heeft helaas niet geholpen. Deze blokkade is niet door een medewerker van T-Mobile op uw telefoon geplaatst. De reden kon ze me niet vertellen en er zou een verzoek gedaan worden om het ongedaan te maken.

Iets te zeggen? Reageer!

Nog ter informatie: Iemand anders had laatst ook snapchat gedownload, echter duurde het heel lang voordat die een bevestiging binnen krijgt. De reden kon ze me niet vertellen en er zou een verzoek gedaan worden om het ongedaan te maken. Wachtwoord vergeten? Help Sneltoetsen.

Dit is niet het geval: Er staan geen blokkades kan geen sms ontvangen t mobile en je zou in principe gewoon moeten kunnen SMS'en. Share Tweet Delen Delen. Het probleem blijft hetzelfde. Afbeelding uploaden. En hoe ik het kan voorkomen of is het gewoon een foutje van iets of iemand bij T-Mobile! Hier zie je dus een hele lijst.

Meld je aan

Nog ter informatie: Iemand anders had laatst ook snapchat gedownload, echter duurde het heel lang voordat die een bevestiging binnen krijgt. SMS ontvangen en versturen zijn twee zaken die los aan een abo gekoppeld kunnen worden op het netwerk.

Maar moest af en toe me tel aan en uit zetten Vorige week kwam de SMS nog wel aan.

Het is nu nog niet duidelijk, dat maakt het erg lastig om je te kunnen helpen, kan geen sms ontvangen t mobile. Die kwam gisteren niet aan. Standaard staat het uiteraard voor iedereen aan, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Ik kan idd weer Eagle of death metal cherry cola en ontvangen Mijn dank is groot.

Groeten T-Mobile Hier mijn reactie: Ik heb het eerder met een ander toestel getest en dat al aan T-Mobile doorgegeven. De klantenservice heeft het probleem niet kunnen achter halen want alles stond gewoon goed ingesteld. Ik werk voor een ingenieursbureau en zit gedetacheerd op locatie. Sorry, maar er zal wel ergens een systeemfout bug zijn geweest die het bij jou heeft verwijderd. Op deze pagina kan geen sms ontvangen t mobile je hier de instructies voor.

De Helpdesk van mijn bedrijf kan me ook niet verder helpen. Afbeelding uploaden. Wellicht staat er ergens in de instellingen van jouw toestel nog een switch die het ontvangen van "commerciële" SMS'jes voorkomt, maar aan onze kant is er niets geblokkeerd.

Beste antwoord door Thalina 3 juli ,

Dat had u dus moeten weten sinds 16 maart. Auteur J. Als het in een ander toestel dan wl goed werkt, dan is de kans groot dat het aan het toestel ligt.

Andere artikelen:

  1. Kadija - 15.10.2019 18:57

    Op deze manier weet je eigenlijk vrijwel direct of het probleem in de iPhone of simkaart zit.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *