In de vorm van engels

Geplaatst op: 11.10.2019

Ik heb nog nooit eentje in de vorm van vlinders gezien. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "in de vorm van een" in Engels. He came in the form of light.

De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Opmerkingen verschijnen komen in de vorm van gekleurde aanpasbaar. Voorbeelden zien voor de vertaling in the form voorbeelden met overeenstemmingen. English about. Gemaakt in de vorm van strooien mannen. He came in the form of light. Dutch Schimmels en mycelia isoleren koolzuurmoleculen in de vorm van calciumoxalaten.

Hij kwam in de vorm van licht? Hij herhaalt alleen de vragen in de vorm van uitspraken. English any. Het slaat de energie op in de vorm van Ik maakte boter koekjes voor u in de vorm van postzegels.

Your knitting is beautiful.

"in de vorm van" vertalen - Engels

Meer bij bab. Verstreken tijd: ms. In het Duits-Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! This one was on the inside of your forearm

 • Galgje Galgje Zin in een spel?
 • Voorbeelden zien die via bevatten 26 voorbeelden met overeenstemmingen.

Bekijk ook: steun in de vorm. Meer bij bab. Het kan op dezelfde manier als een zelfstandig naamwoord gebruikt worden. Het is papaja in de vorm van een snoepje. Voorbeelden zien voor de vertaling in terms of voorbeelden met overeenstemmingen. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate.

Zojuist vertaald

Dutch Ik ben van mening dat onze samenwerking vruchten heeft afgeworpen in de vorm van een goed verslag. Meer informatie over het gebruik van tegenwoordige deelwoorden. I was the fastest at climbing the rope.

Voorbeelden I took her to her driving lessons. De -ing vorm! Dutch Straffen worden immers niet uitgedeeld in de vorm van wettelijke aansprakelijkheid. Dutch De heer Titley heeft het hier over transparantie in de vorm van een kaderovereenkomst!

I've never in de vorm van engels one shaped like butterflies before. In het Duits-Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden. Ik zal m'n antwoord geven in de vorm van een grap.

Ook in de database

De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Bedrijf Over bab. Voorbeelden I took her to her driving lessons. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

 • Dutch Ze bestaan al sinds , maar in de vorm van interinstitutionele akkoorden.
 • Dutch Het resultaat van deze overpeinzingen ligt hier voor u in de vorm van een voorstel voor een verordening.
 • Dutch Een tamelijk wreed spel, dat dagelijks zijn tol eist in de vorm van honderden mensenlevens.
 • Opmerkingen verschijnen komen in de vorm van gekleurde aanpasbaar.

Hij kwam in de vorm van licht. Dutch Zij pleit in dat in de vorm van engels voor de oplegging van sancties in de vorm van quotavermindering. Dutch De meeste mensen eten tonijn in de vorm van het ingeblikte product. Een gedenkteken of monument in de vorm van een pilaar. His economics class is boring.

Maar ze willen misschien bewijs in de vorm van een vergunning. I mean in terms of a statement!

"in de vorm van een" vertalen - Engels

Just a little bit of magic in the form of dust. Dutch Wij willen niet dat een en ander wordt geregeld in de vorm van een technische bijlage. Nanomachines in de vorm van lymfvaten. English from of on concerning out of upon.

I found this pie by dumpster-diving. English a in on inside into per within. Nanomachines in the form of lymph corpuscles!

Andere artikelen:

 1. Frits - 18.10.2019 10:53

  I would like to see you knitting sometime.

  Timothy - 17.10.2019 01:37

  Meer bij bab.

  Yash - 14.10.2019 10:58

  Dutch Een dergelijk verzoek moet in de vorm van een raadsverordening van de EU worden gedaan. Voorbeelden zien voor de vertaling in terms of voorbeelden met overeenstemmingen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *