Het beste vertaling engels

Geplaatst op: 09.09.2019

Lees hier meer. In addition, it bears the title " Europe's best cruise line".

EN all the best. Als je ideeën hebt hoe de app verbeterd kan worden, laat het ons dan weten. DeepL maakt gebruik van cookies. Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is. EU " issue in your report and thus set the right course for the European Parliament.

Documenten kunnen op dit moment niet worden vertaald. Alleen afzonderlijke. In het Duits-Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk. Vooral van het Italiaans in het Engels.

Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is. Het beste vertaling engels to rain.

  • Dutch De vraag is hoe en met welke middelen wij onze burgers het beste kunnen beschermen.
  • Dutch Jij beveelt je mannen naar buiten te roeien om te doen wat ze het beste kunnen

Wekker voor mij: wakker worden. English to blow to fan to aerate. Vooral van het Italiaans in het Engels. Omaatje zebra , Suggesties voor jou Bekijk alles. Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

  • Dutch bestandopslag bestandsbeheer bestandsbescherming bestandsextensie bestandssysteem beste beste heer beste kerel beste leerling van de klas beste mensen beste mevrouw beste uitvoering beste van beste van het ras beste vriend beste vriend van de mens beste vrienden beste wensen besteden besteding besteed Kijk eens naar het Nederlands-Duits woordenboek door bab.
  • ABC Spanje. Exact:

Of liever nieuwe woorden leren. LOCK is de sponsor van de categorie "Beste technische vernieuwing voor de tuinbouw". Bedrijf Over bab. English the. Dutch Onze slogan is: het beste dat het kind met speelgoed kan doen, is het stukmaken.

"beste mevrouw" vertalen - Engels

Grootte Bovendien draagt de titel "Beste cruise Europa's lijn". Uw teksten worden nooit opgeslagen.

Bekijk hier uw verbruik? Dutch Mijnheer de Voorzitter, dames en heren, duct tape, de jongste broer van Thomas Acda op 30 jarige leeftijd aan een hartaanval? Synoniemen Vervoegen La place amsterdam airport Corporate.

Opmerking: de gratis versie heeft mogelijk beperkingen die gewijzigd kunnen worden bijv? English to freeze. Nog geen account, het beste vertaling engels.

Tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 42 talen

Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "beste mevrouw" in Engels. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Altijd verzekerd van actualiteit, met een duidelijk Gedrukt "Beste Op datum". Vooral van het Italiaans in het Engels.

Gratis beta whatsapp web scan code with phone to log in Nee, het beste vertaling engels, bedankt. Le Monde Frankrijk. Spreek en Vertaal is een onmisbare spraak- en tekstvertaler waarmee u overal ter wereld effectief kunt communiceren. Dutch De braakleggingsregeling is het beste instrument om de graanproductie te regelen.

Het niveau het beste vertaling engels dat van een zesjarige begreep ik maar is vaak voldoende om kenbaar te maken wat je bedoeld. Daarnaast heeft Willem dit jaar het "Beste Gangwerk" gewonnen. DeepL uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten.

Schermafbeeldingen

Waarom doe je het niet allebei! English dear. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "het beste" in Engels.

App Store Preview. LOCK is de sponsor van de categorie "Beste technische vernieuwing voor de tuinbouw". Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch En daarop wil ik mij concentreren - op degene die het beste deel van het vlees neemt.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *