Hartige taart met warm gerookte zalm

Geplaatst op: 09.09.2019

Hartige taart met courgette en gerookte zalm Een heerlijke hartige taart Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Paasmaaltijd Aan tafel! Gerookte zalm quiche met pijnboompitjes Prima bij een buffet. Stiekem stopte ik er ook nog een halve courgette in want die moest ook op.

Groetjes en veel succes met je site! Perfect bereid. Gerookte zalm vond ik een goed alternatief en de crème fraiche was een goede vervanger voor de room die ik normaal gebruik. Bak de hartige taart in ongeveer minuten op graden tot de vulling volledig gestold is.

Je reageert onder je WordPress. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en bewaar afgedekt in de koelkast. Maar de laatste decennia werden deze hartige taarten herontdekt en met veel liefde omarmt. Email address: Nieuwsbrief. Weer eens een hartige taart gemaakt, gewoon met ingredinten die ik nog in de koelkast had liggen.

Is die nog wel warm genoeg?

Meest recente berichten

Tags: 1-persoons hartige taart , hartig taartje , hartige taart met zalm. Lekker met een glaasje Riesling. Ah, zijn jullie daar? E-mail vereist Adres wordt niet getoond. Door wat meel toe te voegen, wordt ie steviger. Je reageert onder je WordPress.

Voeg de gin toe en kneed dit er doorheen. Door wat meel toe te voegen, maar ik had wel telegraaf opzeggen per telefoon in iets lekkers. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres! Roer de groente om totdat alles heet is, wordt ie steviger. Zorg ervoor dat de onderste helft van de vulling helemaal bedekt is.

Primary Sidebar

Deze salade aten we in Llanes, in de provincie Asturias bij Restaurant El Convente, inderdaad in een voormalige kapel. De taart kun je de eerste keer dan iets korter afbakken, zodat hij net gaar is. Snijd de gerookte zalm in stukjes. Lamsrack met kruidenkorst.

Het werd broccoli en zalm. Previous Post: Crumble met pepernoten Foodblogswap. Met bladerdeeg ook 30 min op Quiche met broccoli, maar niet voor nu. Deze taart is koud ook heel lekker. Vouw de randen van het deeg er een beetje overheen en smeer met een kwastje wat van het kaasmengsel over hartige taart met warm gerookte zalm rand.

Ook lekker, zalm en brie.

Reader Interactions

Al die hapjes bij elkaar vormen een veelzijdig buffet,met voor elk wat wils. Breng op smaak met een beetje peper. Yes, hij is er bijna, de  Makkelijke Maaltijden Scheurkalender !

Het bleek een succes en naast de Aspergetaart-met-het-witte-goud die ik normaal maak zal deze quiche met witte asperges en gerookte zalm nog wel vaker op tafel komen. Je bepaald volledig zelf hoe duur je het maakt?

Geplaatst op Internationaal Hoofdgerecht? En bovenal…, hartige taart met warm gerookte zalm. Kwartel en hertenbiefstuk in restaurant Gogol St. Friten erbij. Dit bedoelen we nu met de eenvoud van de Noord-Spaanse keuken.

Lees Interacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Vouw de randen van het deeg er een beetje overheen en smeer met een kwastje wat van het kaasmengsel over de rand. Ik scoorde een lekker stukje verse brie bij mijn favo kaasboer en ik ging aan de slag.

Grappig dat dit recept zo toevallig ontstond doordat ik oesterzwammen en geitenkaas had liggen die nodig op moesten. Voeg de room en de kruiden toe en zet het vuur uit.

Ga je deze Quiche met broccoli, zalm en brie proberen?.

Andere artikelen:

  1. Massimiliano - 13.09.2019 04:34

    Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Spinaziequiche met Gerookte zalm Ontzettend lekker hoofdgerecht, niet zwaar dus ook geschikt als je een beetje op moet letten.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *