Gegevens overzetten naar nieuwe telefoon app

Geplaatst op: 29.09.2019

WimvanAmerongen 27 februari Bevestig wachtwoord. Dan kun je ook deze instellingen meenemen naar je nieuwe smartphone.

Download de gratis Radar-app en volg het onderwerp. Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen. Android Planet Gratis - Google Play. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Nu heb ik begrepen dat je via je Google account alle apps die je hebt gedownload terug kan vinden in de Playstore.

Inloggen Registreren Inloggen Vul hieronder je gegevens in om in te loggen. Wederom kan Google je hierbij helpen.

Vanaf Android 5. Dit token is niet meer valide. Uiteraard wil je de app met alle gesprekken en media op je nieuwe toestel zetten. Er wordt verteld om je oude toestel te ontgrendelen en de achterkant van beide devices tegen elkaar aan te houden totdat je een geluid hoort.

Met onderstaande drie methoden komt gegevens overzetten naar nieuwe telefoon app helemaal goed. Door daar op te tikken, dan synchroniseren ze met andere toestellen waarop je bent ingelogd, er vanuit gaande dat ze verbonden zijn aan hetzelfde Google-account.

Het voordeel van iCloud is dat je overal waar wifi is een reservekopie van je toestel kan maken. Apple heeft de app Copy My Data heel toepasselijk gekopieerd om er een overstap-app van Android naar iOS van te maken. Je kunt vervolgens selecteren welke data je wilt delen met je nieuwe telefoon.

E-mail: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? Let op voor sommige apps: Betaalde apps in de playstore zijn als apk bestand gratis te downloaden, je betaalt dus niet voor de app terwijl dit wel officieel moet, dan ben je dus illegaal bezig. Als je die app op je nieuwe toestel installeert, heb je direct toegang tot de contacten. Alle data is overgezet als je iPhone aangeeft dat de data is overgezet. Als dit voltooid is, installeer je WhatsApp op je nieuwe smartphone en open je de app.

Bij sommige populaire apps word je automatisch ingelogd als je account gekoppeld is aan je Google-account! Hoe kun je je Windows-data overzetten. Als je je oude telefoon en de betreffende apps nog hebt, dan kan dat : Op je sd kaart of telefoongeheugen staan dan apk bestanden, gegevens overzetten naar nieuwe telefoon app, maar geen persoonsgegevens van het gezin waarover het gaat?

WhatsApp back-uppen Als je de gespreksgeschiedenis van WhatsApp-gesprekken wilt overzetten naar je nieuwe mobiel moet je hiervoor een aparte back-up maken. Het terughalen van foto's en video's kan wat langer duren?

Was deze informatie nuttig?

Klik daarna op 'Maak reservekopie' Data overzetten naar nieuwe iPhone Als je je nieuwe iPhone opstart krijg je de optie om een reservekopie terug te zetten. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Heb je je contacten opgeslagen op je simkaart, dan is het hopelijk slechts een kwestie van je oude kaart in je nieuwe telefoon stoppen.

Geen nood: je sim gegevens overzetten kan op meerdere manieren. Overstappen van een iPhone naar een iPhone Op gegevens overzetten naar nieuwe telefoon app iPhone heb je bij het maken van een back-up de keuze om je data op te slaan via iCloud of iTunes. Zorg wel dat de schermen van beide smartphones aan staan? Sluit daarvoor eerst je telefoon aan op je computer met een usb-kabel!

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

Account Options

Het overzetten van data van Google-apps gaat automatisch omdat deze gegevens online gesynchroniseerd worden. De data van je telefoon overzetten kan op verschillende manieren en Kieskeurig helpt je erbij. Samsung Galaxy S8 Met abonnement los toestel. Maar dat is nog niet alles.

Heb je je contacten opgeslagen op je simkaart, dan is het hopelijk slechts een kwestie van je oude kaart in je nieuwe telefoon stoppen. Zoals je misschien wel weet, kan WhatsApp maar op n telefoon tegelijk actief zijn. Begin je het nieuwe jaar met een nieuwe smartphone. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Maar dat is nog niet alles.

Xiaomi Pocophone F1 Met abonnement los toestel, gegevens overzetten naar nieuwe telefoon app. Als je die app op je nieuwe toestel installeert, heb je direct toegang tot de contacten? Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. In deze wizard gegevens overzetten naar nieuwe telefoon app je na het inloggen op Google de optie om de back-up van wat is goede internet snelheid iPhone op je Android-smartphone te zetten?

Lees dan onze complete privacy statement hier.

Contacten overzetten Android naar Android

Samsung Galaxy A50 Met abonnement los toestel. Vervolgens wordt alles, inclusief je thuisscherm en je Google-account, via bluetooth overgezet naar je nieuwe toestel. Alle opgeslagen gegevens worden nu op je smartphone geplaatst.

Een reservekopie via iTunes bewaar je op een Mac of PC. Samsung Galaxy A50 Met abonnement los toestel. Het kan zijn dat je een bericht krijgt waarin om je toegangscode wordt gevraagd zodat je kan bevestigen dat je de computer wilt vertrouwen.

Andere artikelen:

 1. Brando - 08.10.2019 16:16

  Open de WhatsApp-app, klik rechtsboven op de drie puntjes en selecteer Instellingen. Vervolgens vind je ze automatisch weer terug in de Foto's-app op je nieuwe telefoon, waar je vanzelfsprekend wel met hetzelfde Google-account ingelogd dient te zijn.

  Mounia - 30.09.2019 15:57

  Lees hoe je een WhatsApp-back-up maakt met een Android-smartphone. Meld je aan met je telefoonnummer en je krijgt een melding dat er een WhatsApp-back-up is.

  Damion - 01.10.2019 13:41

  Start je iPhone op en selecteer in de stap 'Apps en gegevens' de optie 'Zet gegevens over van Android'. Motorola Moto G7 Met abonnement los toestel.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *