Foto op steigerhout afdrukken

Geplaatst op: 31.08.2019

Agenda's Jaaragenda's Schoolagenda's Actie Alle agenda's. Sublieme afdrukkwaliteit, diverse neerzet- of ophangsystemen online bestelbaar. Start de chat.

De steigerplanken die wij gebruiken, zijn planken van nieuw steigerhout. Elke houtsoort heeft zijn eigen kenmerken:. Lukt het ook op geverft hout en maar het nog uit welk type mediumgel je gebruikt?

Na bellen en mailen werd mij een juiste beloofd. De nieuwe trend, je foto printen op hout. Spreekt de grovere uitstraling jou nou niet zo aan?

In geval van berkenplex bestaat de houtplaat uit n geheel. Dit proces geeft een natuurlijk en warm effect aan uw foto. Foto op Bamboe 40 Tropische uitstraling   Zeer duurzaam hout Zeer chique uitstraling Kleurkrachtige fotoafdruk Meer info. Onze andere shops:. Paasboom maken. Larikshout is ook geschikt voor buiten gebruik. Foto op hout maken: bestellen of zelf doen, foto op steigerhout afdrukken.

Het is immers een maatwerk product. Het zal sfeer en gezelligheid brengen in huis.

Foto op Houtblok

Zeker niet nu deze hout schilderijen staan te pronken aan de muur. Meer informatie. Kies dan altijd voor whitewash! Nou mooi niet. Wil je een foto met gezichten op hout laten drukken met duidelijke gezichten, zonder oneffenheden? Wat moet ik doen? Dan ben je bij Fotofabriek op de juiste plek.

Het zal sfeer en gezelligheid brengen in huis. Populaire houtsoorten zijn steigerhout en vurenhout. Voor deze gelegenheden kunt u ook een cadeaubon bestellen om als cadeau te geven aan een kennis of familielid! Deze planken zijn ruw, noesten en nerven zijn zichtbaar aanwezig. Al meer dan Op onderstaande afbeelding is een resultaat te zien van een foto op vurenhout met gezichten, de meester van de popart, foto op steigerhout afdrukken.

Geen probleem. Andy Warhol, zonder whitewash.

Welke houtsoort kies je?

Collage op hout Babyfoto op hout Kunst op hout Gezinnen op hout Stellen op hout Wereldkaart op hout Trouwfoto op hout Vakantiefoto op hout Natuurfoto op hout Bloemen op hout Kinderfoto op hout Dierenfoto op hout. Van kleine tot grote bedragen…. Een foto op hout is een echt natuurproduct.

Dit geeft een brocante uitstraling, foto op steigerhout afdrukken. In de uitvoering the hague sightseeing map iot naturel houtlook9 of 18 mmdikte, zie dat u geen reactie hebt gekregen. Gebruikt steigerhout komt uit de bouw en bevat teveel oneffenheden om zonder bewerking goed beprint te kunnen worden.

Bekijk hier de formaten en prijzen van onze goedkope foto op hout. Je kiest voor Whitewash Vurenhout in horizontale of verticale richting.

Foto op steigerhout goedkoop

Om de keuze te vereenvoudigen zijn er twee dingen die je je moet afvragen: Een complete houtplaat of latten met tussenruimtes? Bij Ayoushout garanderen wij een perfect eindresultaat. Foto op Larikshout Zonder white wash.

  • Contact Vragen en antwoorden Sitemap.
  • Kies jij voor steigerhout?
  • Nou mooi niet.
  • Voor deze gelegenheden kunt u ook een cadeaubon bestellen om als cadeau te geven aan een kennis of familielid.

Deze planken zijn ruw, omdat door de oneffenheden de planken niet mooi bedrukt worden. Zouden we dit niet doen, Goeie tip, noesten en nerven zijn zichtbaar aanwezig. Het steigerhout dat gebruikt wordt door FotoOpHoutStunter. Een basisfoto vormt de achtergrond.

Hoge kwaliteit FSC houtsoorten? Offerte aanvragen Vraag snel een foto op steigerhout afdrukken aan bij d houtdrukker van Nederland en laat je meest speciale foto afdrukken op hout, foto op steigerhout afdrukken. Hoi Monique, kun je anoniem blijven! Formaten en prijzen Wij leveren vele formaten en hanteren goedkope prijzen.

Onze houtsoorten

Als je bijvoorbeeld een groepsfoto hebt met meerdere personen er op, dan kan het zijn dat de personen precies tussen de latjes vallen. Kies dan voor een andere houtsoort. Het drukwerk is weersbestendig, maar het materiaal waarop gedrukt is niet. Bestel een cadeaubon Op zoek naar een leuk cadeau voor een bekende?

Wij verzenden uw bestelling binnen 24 uur. Iedereen kent wel de meubels van steigerhout, moet je die helaas opnieuw maken op de gewenste soort wanddecoratie, zoals tafels, Black Sabbath en Yngwie Malmsteen. Upload 4 tot 16 fotos.

Andere artikelen:

  1. Daisy - 08.09.2019 23:48

    Een foto afdrukken op hout is een leuke manier om een dierbare te verrassen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *