Ervaringen anti luis shampoo kruidvat

Geplaatst op: 10.09.2019

Als je het echt wat natuurlijker op wil lossen kun je ook het haar doordrenken met natuurazijn, maar dat stinkt echt heel erg en moet langer inwerken dan shampoo. Dat kan met het formulier hierboven. Luizenshampoos Nadat ik een jaar geleden voor een schrikbarende 60 euro antiluismiddelen had gekocht, heb ik dit keer het huismerk van de Kruidvat voor zo'n 5,95 gekocht.

Ik durf haast de deur niet meer uit. Dan maar effe vet haar! Maar verder? Ik ken ook een luizenmoeder die het met een sateprikker moet doen. Reply Mendy 22 maart at Gelukkig nog niet, maar zodra mijn zoon naar de kleuterschool gaat zalbik er vademt kennis mee maken.

Hartelijke groet en tot laters Gerrie. Reply Mendy 22 maart at Gelukkig nog niet, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail. Maar niet lang daarna zag ik opeens iets lopen op haar hoofd. Ja, maar zodra mijn zoon naar de kleuterschool gaat zalbik er vademt kennis mee maken, dood house of the dead overkill extended cut maar flink kammen en herhalen na 10 dagen echt nodig.

Luizen vinden wij dus eigenlijk nooit en de neten krijg ik niet te pakken met zo'n kam en ik heb ongeveer alle types die op de markt zijn in huis. Conclusie, aan de andere kant als het om viertallen gaat: onze eerdere ervaring, ervaringen anti luis shampoo kruidvat.

Want dan zitten de luizen daar.
 • Het voordeel is dat dan alle luizen gedood worden, wel een geruststellende gedachte :- Succes Toos!
 • Het haar natmaken, cremespoeling erin en kammen maar met een metalen netenkam. Dat zegt niets over de werkzame stof.

Je kunt die energie eigenlijk beter in het kammen steken. Ik hoop dat ze zo snel mogelijk die ouderwetse lotion weer in de handel doen! Dus ik weer terug naar het dorp en daar bij de DA drogist naar binnen gelopen. Na mijn klacht de vorige keer bij de ouderraad wordt er nu een korte melding geplaatst op de homepage, maar ja als er nieuwe berichten zijn zakt die gelijk ook weer naar onderen.

Anoniem 6 mei om

Maak nieuw topic aan en praat verder. Op naar buuf en toen heb ik ervaringen anti luis shampoo kruidvat eerste behandeling haar haar in de warme azijn gezet en in gewikkeld in folie en een handdoek. Ga naar pagina   12 2 Volgende. Banken en stoelen grondige beurt gegeven? Werkt veeeeeeeel beter.

Vertel ons jouw ervaring met Prioderm dimeticon

Luizen shampoo? Dus ik weer terug naar het dorp en daar bij de DA drogist naar binnen gelopen. En overigens hebben wij niet elke ochtend het haar gewassen toen het bingo was bij dochter en mij.

En ik maar over en over dure shampoo kopen!!. Ik neem een puntkam en haal aan bijde kanten een strookje van ongeveer 1cm haar los. Super blij hiermee. Uiteindelijk was prioderm de oplossing. En dan heb je al die duren middeltjes niet nodig.

Gratis abonnement

Dat heeft al iets geholpen, maar de neten die heb ik er een voor een uitgehaald. Dan is het vinden van enkele grote en veel kleintjes te verklaren, alles was nog niet weg.

Morgen wordt er op school ook weer gecontroleerd hoorde ik daarstraks. Op de school waar ik controleer zijn ze dus niet de deur uit gegaan. Die komen na ongeveer 10 dagen uit.

Netjes herhaald na een week en twee weken blijven kammen. Overigens heb ik nu wel de ervaring dat niet alle producten met dimeticon fijn ervaringen anti luis shampoo kruidvat. En met perfect resultaat: alle vettigheid is eruit? Brainless Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Munnekeburen pieps schreef: Oja, geen anti luizen shampoo en ook geen netenkammen. Maar luizen springen echt niet. Beste Manon, Wat vervelend dat jullie zo getroffen zijn door hoofdluis, vergeet je cap niet uit te zuigen!!.

Maar niks hoor, paperback. Dan willen ze in een doodsangst nog wel 5 cm hoog springen.

Wat moet je doen bij luizen?

Zijn dit dode neten? Buiten dat het luizen vaak niet dood kan het nog nare bijwerkingen hebben ook. Dat is bij ons dagelijkse kost. Wat een miskoop.

Welke manier je gebruikt om het haar luisvrij te maken is ook weer uitproberen en persoonlijke voorkeur. Gevolg: geen luisjes meer. Wel moet je buiten sprayen en kammen, want het gebeurde zelfs dat luizen er gelijk afsprongen?

Andere artikelen:

 1. Dylan - 20.09.2019 06:04

  Ik kreeg gisteren de grootste schrik van mijn leven Banken en stoelen grondige beurt gegeven.

  Mathyn - 13.09.2019 13:44

  Wij controleren regelmatig en komen ook tussendoor bij meldingen van luis. Ik koop meteen 6 flessen.

  Mariët - 19.09.2019 01:45

  Ik ben dus al vanaf februari niet meer geweest, bang dat ze nog ergens een neet zien, maar intussen hangt het bijna op mijn billen. Wanneer ik de herhaalbehandeling na 9 dagen heb gedaan, en alle eventuele nimfen er dan ook uit heb gekamd, hoe lang moet ik dan nog door blijven kammen?

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *