De witte s gravenzande

Geplaatst op: 12.09.2019

Hoe was jouw ervaring? Zelfs als het regent kan je buiten op dit terras blijven zitten onder de parasols. Toplocatie aan het mooiste marktplein van Nederland.

Bedank ingrid. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Eetcafé De Witte, 's-Gravenzande. Matig 4. Leuke locatie. Hier kun je heen voor een lekkere saté en een biertje.

Dirk punten. Sinds de opening van de ijssalon ook een perfecte coupe als dessert. Prima restaurant, voor herhaling vatbaar, de koffie was het lekkerst, helderheid, de witte s gravenzande the version that he knows will make you parkeren in ede centrum. Nederlands Slappe hap, maar geen compromissen maken op het gebied van geluid.

Echt een aanrader.

Wat een leuke, attente, vlotte bediening. Datum van bezoek: maart
  • Wij waren hier op maandag 7 februari en het was er lekker druk. Eenvoudige kaart.
  • Prima maar simpel voor de prijs. Kan een vegetariër goed eten bij dit restaurant?

Meer informatie

Fletcher Hotel-Restaurant Carlton. In de omgeving. Lekkere biefstuk, ze hebben ook altijd wat om de kinderen te vermaken. Wij eten hier regelmatig, voor een goede en snelle hap zit je er prima.

Ook zeer geschikt voor gezinnen en groepen. Dirk punten. Leuke locatie.

Carpaccio geen dressing, dus totaal geen smaak aan. Datum van bezoek: april Datum van bezoek: juli Eetcaf De Witte op 8 september ! Goede service Druk maar gezellig eetcafe met heerlijke gerechten tegen vriendelijke prijzen? Lekker eten voor een lage prijs. We drinken voor 75 Euro met zijn drien en moeten dan verkassen naar de bar, de witte s gravenzande.

Sylvia 5 punten. Bedankt voor je hulp! Jacqueline Simonis punten.

Opgediend door zeer proffesioneel klantvriendelijk personeel. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Ellen 7 punten. Beoordeeld op 19 mei Gezellig lunchen. Eetcaf De Witte, 's-Gravenzande? Engels 6.

The Best Menu in Town

Het was echt een topavond! Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6. Je moet er echt naar toe hoor!

Met dit soort opmerkingen maak je geen vrienden. Profiel Lid worden. Uitstekend Slecht gekookte varkenshaas sat leek wel kauwgum, de witte s gravenzande.

Taal Nederlands. Engels 6? Kortom prijs kwaliteit kan wat beter. Lekker gegeten en onwijs toffe bediening. Opgediend door zeer proffesioneel klantvriendelijk personeel.

Speciaalbieren

Een vegetarisch menu besteld.. We kiezen altijd een restaurant uit waar het druk is. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief?

Het was echt een topavond! Beoordeeld op 3 juni via mobiele applicatie Lekker terrasje in centrum. Heel jammer dat na al die jaren dat wij er al komen wij vandaag tot 2 x toe worden geacht om de tafel vrij te maken voor anderen.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *