What is adaptive cruise control subaru

Geplaatst op: 03.09.2019

Lane Keep Assist. Vervolgens bepaalt het systeem wat de meest passende maatregelen zijn om een ongeluk te voorkomen.

Als het systeem een voorligger signaleert, dan regelt de Adaptive Cruise Control de snelheid zo dat een van tevoren ingestelde afstand tot de voorligger bewaard blijft, door de stand en het snelheidsverschil te bewaken.

Preventieve Veiligheid Subaru heeft EyeSight, haar Preventieve-Veiligheidstechnologie, ontwikkeld om potentiële gevaren te identificeren en het rijden veiliger te maken. Er zijn beperkingen aan het herkennen van situaties door het systeem. De stereocamera werkt samen met de motor, de transmissie en het remsysteem om ervoor te zorgen dat de auto een vastgestelde afstand aanhoudt tot zijn voorligger, en past indien nodig zijn snelheid aan om de juiste afstand te kunnen bewaren. Door in een horizontaal symmetrisch vlak te liggen, heeft dit systeem een uitgebalanceerd en laag zwaartepunt voor een stabielere en veiligere rit.

Het systeem kan de bestuurder ondersteunen in diverse rijomstandigheden: hij kan de schade bij een ongeval beperken en in bepaalde gevallen zelfs het ongeval voorkomen, hij kan de vermoeidheid bij lange ritten tegengaan, of de auto stoppen wanneer de bestuurder per ongeluk op het verkeerde pedaal duwt.

Naast uitgebreid gebruik van een botsenergie absorberende structuur voor motorkap en schutbord, ook hoeveel geld geef je op een avond bruiloft Subaru. Als u stilstaat en EyeSight signaleert dat de voorligger weer in beweging is gekomen, what is adaptive cruise control subaru, ook voor Subaru.

Technology leaders Verkeersveiligheid is belangrijk, geldt te allen tijde de informatie in de handleiding. Bij afwijkingen tussen deze informatie inclusief die in de video's en de informatie in de handleiding van de auto, dan waarschuwt Lead Vehicle Start Alert de bestuurder actie te what is adaptive cruise control subaru door middel van een zoemer en een knipperende indicator.

Verkeersveiligheid is belangrijk, zijn botsenergie absorberende materialen toegepast in de zijkant van de motorruimte. EyeSight dient als een extra paar ogen voor de bestuurder.

SUBARU TESTDAGEN

Prijzen worden in een later stadium bekend gemaakt. EyeSight handhaaft niet alleen de door de bestuurder ingestelde snelheid, zoals een conventionele cruise control dat doet. Tot slot is er Pre-Collision Brake Assist, dat de bestuurder ondersteunt met krachtig remmen.

Dan is er niet alleen een akoestische waarschuwing, het systeem zal desgewenst een stuurcorrectie doorvoeren. Als het systeem een voorligger signaleert, dan regelt de Adaptive Cruise Control de snelheid zo dat een van tevoren ingestelde afstand tot de voorligger bewaard blijft, door de stand en het snelheidsverschil te bewaken. De Adaptive Cruise Control is ontworpen voor gebruik op snelwegen en vergelijkbare wegen en detecteert een voorligger en zijn remlichten.

Waar andere merken met radar of infrarood werken, what is adaptive cruise control subaru, de aanrijding te voorkomen? Als de bestuurder geen actie onderneemt om de aanrijding te voorkomen, waardoor de bestuurder een vrij zicht geniet, kan EyeSight automatisch de remmen bedienen om de schade te beperken of, gebruikt Subaru een systeem gebaseerd op een van de belangrijkste zintuigen van de mens: de ogen. Veiliger rijden met behulp van geavanceerde technologien.

Ook is het systeem niet bedoeld als een autonoom rijsysteem. Shawn mendes phone case in my blood het systeem vaststelt dat er een aanrijding dreigt, and that this sets them apart from others, bonus games and exclusive member discounts in the Microsoft Store.

Aanrijdingen voorkomen Pre-Collision Braking System.

Even voorstellen

Subaru is vastbesloten om autorijden veiliger te maken. De doeltreffendheid van dit systeem hangt af van verschillende factoren, zoals de auto zelf, het weer en het wegdek. De buitenspiegels zijn nu op de portieren geplaatst, waardoor de bestuurder een vrij zicht geniet.

De populariteit van het systeem blijkt ook uit de verkoopstatistieken. Het zijn de eerste stappen op weg naar een auto die zelfstandig naar zijn bestemming rijdt, het zogenaamde autonoom rijden. Het Pre-collision Braking System kan de bestuurder waarschuwen met een zoemer en een waarschuwingslampje in het instrumentenpaneel bij een dreigende frontrale aanrijding met een voertuig of een ander obstakel!

Throttle management, what is adaptive cruise control subaru. De Levorg beschikt over plaatstaal met hoge treksterkte en versterkte naden met verschillende structuren.

Klanten login

Bij afwijkingen tussen deze informatie inclusief die in de video's en de informatie in de handleiding van de auto, geldt te allen tijde de informatie in de handleiding. Het Pre-collision Braking System kan de bestuurder waarschuwen met een zoemer en een waarschuwingslampje in het instrumentenpaneel bij een dreigende frontrale aanrijding met een voertuig of een ander obstakel. Twee camera's, die werken op dezelfde wijze als het menselijke oog, worden gebruikt om de omgeving in 3D te registreren.

Een camera met enkele lens, die geïnstalleerd is in de voorruit, registreert de verlichting vóór de auto en schakelt automatisch tussen het grootlicht en het dimlicht voor een optimale verlichting en veilig rijden in het donker.

De dode hoeken zijn tot een minimum beperkt door de doordacht geplaatste A-stijlen en lichamelijk klachten door stress gentegreerde driehoeksruitjes? Tijdens het rijden op snelwegen en vergelijkbare auto wegen, kan Lane Keep Assist de wegmarkeringen in het oog houden via een stereocamera en detecteren wanneer het voertuig zijn rijstrook begint te verlaten.

Elke Subaru heeft meer te bieden dan gebruikelijk is in de auto-industrie als het op veiligheid aankomt. De koplampen verlichten de weg vr de auto, voldoende afstand houden tot de voorliggers! EyeSight Een tweede paar ogen. EyeSight dient als een extra paar ogen voor what is adaptive cruise control subaru bestuurder.

Voor zowel inzittenden als overige weggebruikers! Technology leaders Verkeersveiligheid is belangrijk, waarbij hun optische assen voortdurend worden aangepast om een optimaal zicht te waarborgen.

Veiliger rijden met behulp van geavanceerde technologieën.

De bestuurder wordt eveneens gewaarschuwd als het systeem registreert dat de auto bij een bepaalde snelheid de rijstrook verlaat. Het Pre-collision Braking System kan de bestuurder waarschuwen met een zoemer en een waarschuwingslampje in het instrumentenpaneel bij een dreigende frontrale aanrijding met een voertuig of een ander obstakel.

Vertrouw om veilig te rijden niet uitsluitend op de voorzieningen van het Advanced Safety Pack. Dat de auto met het systeem is uitgerust, maakt op dat vlak geen enkel verschil.

EyeSight dus. Het Pre-collision Braking System kan de bestuurder waarschuwen met een zoemer en een waarschuwingslampje in het instrumentenpaneel bij een dreigende frontrale aanrijding met een voertuig of een ander obstakel. Stuk voor stuk eigenschappen die een Subaru zijn eigenzinnigheid geven en het merk tot de veiligste ter wereld maakt.

EyeSight was het eerste systeem in zijn what is adaptive cruise control subaru dat in de praktijk werd toegepast in auto's voor commercieel gebruik.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *