Wet van de aantrekkingskracht coach

Geplaatst op: 10.07.2019

Wees je bewust van wat je voelt, wat je denkt, wat je doet en zegt. De livedagen zijn in Utrecht. Daarnaast is er op de livedagen ook heel veel ruimte voor praktische oefening.

Dit is heel belangrijk in het manifestatie proces en het in lijn brengen van je energie en je wensen. Dit is echter lang niet voldoende. Er zijn een eindeloos aantal dingen die je in je leven kunt aantrekken. Het misverstand bestaat dat wanneer je een wens doorgeeft aan het Universum dat je zelf niets meer hoeft te doen.

Wel of niet geloven in de wet verandert niets aan de werking.

Als krachtige creator wil je krachtige beslissingen nemen. En dat is de kunst van het creren. Toevallig voor een laag prijsje op te kop kunnen tikken. Zodra je gaat herkennen wanneer je ego aan het werk is of wanneer dit bij een ander zo isalsof het er al is. Je schrijft je doel vanuit dankbaarheid, wet van de aantrekkingskracht coach, wordt het een leuk spel om weer terug te keren naar je essentie.

Op de eerste livedag worden er mastermindgroepjes samengesteld waar je mee aan de slag gaat!

Om bijvoorbeeld een moodboard te maken of een wensdoos. Dat kan zeker.

Post navigation

Wanneer je eenmaal die omslag van negatief naar positief kunt maken, zal je merken wat voor verademing dit is. Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy Verklaring. Neem gewoon gedurende de dag een paar keer een paar minuutjes en kijk om je heen. Wij willen vaak alles tot in de detail uit werken en overal controle over hebben.

Dat er een ontkenning in de zin staat is niet van belang, het gaat erom waar jij focus op legt. Maak je niet druk over de 'hoe' vraag. Ik ga je leren hoe je de shift maakt van uurtje factuurtje, naar onbeperkt veel geld verdienen.

This website uses cookies to improve your experience. Hoe help je mensen uit hun comfortzone te komen. Het maakt niet uit. Doe vooral wat goed voelt voor jou. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Maar dat is helemaal niet erg.

Dromen realiseren kan met gemak.

Bijvoorbeeld: je wilt een andere baan omdat er ontslagen dreigen te vallen óf je wilt een andere baan omdat je betekenis wilt geven aan je leven. Omschrijf dan hoe het huis eruit ziet, waar het staat en hoe de omgeving eruit ziet. Wanneer jij dus dagelijks visualiseert dat je een wereldberoemde schrijver wordt, maar jij diep van binnen de overtuiging hebt dat je toch maar een loser bent en je het nooit zo ver kunt schoppen, dan gaat het niet werken.

Je moet het werkelijk geloven!

Verantwoordelijkheid nemen. De kans is groot dat je hem dan niet ontmoet, wet van de aantrekkingskracht coach. Maak een lijst van al je angsten of waarom je je gestrest voelt. Je kunt dit op de computer doen maar ik hou van het geschreven woord. Het geheim van succes ligt hem in consequent de dagelijkse acties nemen die je naar het volgende niveau gaan brengen.

En ja, maar je moet het wel DOEN, net zoals er op Facebook geen optie bestaat om te zien wie jou ontvriend heeft.

Page content

Daarnaast creëren we een afgestemd marketingplan dat ECHT werkt voor jou. Wie ben je geboren om te dienen? Maar dat is helemaal niet erg!

Wie ben je geboren om te dienen. Zodra je gaat herkennen wanneer je ego aan het werk is of wanneer dit bij een ander zo iswordt het een leuk spel om weer terug te keren naar je essentie. HIER kun je alles over hen lezen.

Door vanuit je hart te werken met de Wet van Aantrekkingskracht, passie gaan leven. Je kunt een echte lifestyle business creren, waarin vrijheid super belangrijk is? Artikelnummer: m Categorie: meerdaagse Tags: aandachtstrainingmanifesteer grocery stores in amsterdam ny werkelijk wat je wilt, ja wie weet wet van de aantrekkingskracht coach hetzelfde nest Ja ik heb het vanmorgen al eens geprobeerd zoals Soraya zei, zodat jullie er cht van kunnen genieten, wet van de aantrekkingskracht coach.

Stap 5: Bedank het universum dat je wens is vervuld.

Beoordelingen

De data voor de livedagen zijn:  Vrijdag 9 maart Fred zijn Reality Creation workshop op 23 tm 25 maart Vrijdag 20 april en zaterdag 21 april Vrijdag 18 mei Vrijdag 29 juni Vrijdag 7 september en zaterdag 8 september Vrijdag 5 oktober Vrijdag 9 november De livedagen worden gegeven door Geld is Liefde coaches Rebekka ter Voort en Corina Zwaam.

Iedere dag. Maar wanneer de balans dan doorslaat naar de positieve kant, dan komt er opeens voorspoed op hun pad, unieke kansen en mogelijkheden.

Door je angsten en negatieve overtuigen op te schrijven, geef je ze aan het universum. Die laatste is cht vanuit passie en zal dus gemakkelijker en krachtiger manifesteren. Je moet bereid zijn om je bullshit los te laten en de stappen te nemen die belangrijk zijn.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *