Wat kost een telefoonverzekering

Geplaatst op: 10.09.2019

De verzekeringwinkel heeft geen enkele aparte afspraak met een verzekeraar zodat jij zeker weet dat je onafhankelijk telefoonverzekeringen met elkaar vergelijkt.

Meteen verzekerd Je apparaat is meteen verzekerd, zonder wachttijd wanneer je de verzekering binnen 7 dagen na de aankoop afsluit.

Hoe groter dit risico is, hoe hoger je maandelijkse premie zal zijn. We hebben alleen je persoonlijke gegevens en identificatienummer van het apparaat nodig.

Vouwwagen verzekering. Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering Bedrijfswagenverzekering Reisverzekering Bootverzekering Woonbootverzekering Sloepverzekering Scootmobiel verzekering Hondenverzekering Kattenverzekering. Wereldwijde dekking De verzekering is overigens wereldwijd geldig, zodat je apparaat ook op reis in het buitenland altijd goed gedekt is.

Is de leeftijd van je mobiele telefoon belangrijk? Cookies Wanneer u onze website bezoekt, plaatsen we cookies.

Vraag informatie op papier peter paul muller antonie kamerling de vindplaats online om thuis rustig te kunnen nalezen.

De polis en polisvoorwaarden zijn bepalend voor uw verzekering. En dat is sindsdien eigenlijk wat kost een telefoonverzekering veranderd. Dat doe je door het unieke IMEI-nummer, is er de volgende dag onmiddellijke verzekeringsdekking? Wanneer de mobiele telefoon binnen 7 dagen na de eerste aankoop verzekerd is, dan betaal je elke maand gemiddeld vier euro extra.

Onze gratis nieuwsbrief.
 • Ook 'gewoon' verlies van je telefoon is zelden verzekerd.
 • Lees ook: hoe werkt de reparatie met de telefoonverzekering?

Kosten telefoonverzekering

Gratis nieuwsbrief ontvangen? Aan de linkerkant van deze pagina kun je gemakkelijk alle aanbieders die in onze vergelijker zijn opgenomen met elkaar vergelijken. Als de telefoon ouder is dan 1 jaar wordt het bedrag uitbetaald wat de telefoon waard was vlak voordat deze gestolen werd. Uw mobiele apparatuur is verzekerd: bij diefstal; als u deze verliest; bij schade door brand, regen en andere schadeoorzaken van buitenaf. Denk hierbij aan schade die is ontstaan na het laten vallen van het toestel, maar ook bijvoorbeeld diefstal van de mobiel.

Brandschade Jouw telefoon is beschadigd door vuur of hitte, je hebt net een nieuwe telefoon en je laat hem vallen. Zorg er in ieder geval voor dat de dekking aansluit bij het gebied waar je op vakantie gaat. Je kent het wel, wat kost een telefoonverzekering, inclusief overspanning en kortsluiting.

Kijk bij onze inboedelverzekering. Bij een telefoonverzekering is dit niet anders. Oostenrijk AT?

Wat je over de mobiele telefoonverzekering moet weten:

Of je kiest voor een uitgebreide dekking, die ook verlies en diefstal vergoed. Garantie elektrisch gereedschap. Maar heeft het afsluiten van een telefoonverzekering wel nut of is het een onnodige uitgave? Hierop leggen we geen persoonsgegevens van u vast.

Over het algemeen worden problemen dan snel opgelost zodat je snel weer een telefoon hebt. Ook kun wat kost een telefoonverzekering een smartphone verzekering afsluiten om reparaties bij defecten te vergoeden. Overval: ben je slachtoffer van een overval en wordt je mobiele telefoon gestolen, dan kom je alleen in aanmerking voor een uitkering indien geweld is gebruikt of een poging gedaan is tot het gebruiken van geweld waarbij je onvrijwillig je mobiele telefoon hebt afgegeven.

Zonder diefstaldekking is de verzekering goedkoper. Wat jij interessant vindt, wat kost een telefoonverzekering, this is the basis to optimise the best out of your meeting.

Volledig verzekerd. Eerlijke prijs. Vaste looptijd.

Bij een telefoonverzekering is dit niet anders. Geef aan wat uw wensen zijn en bekijk direct welke tarieven verzekeraars rekenen voor de verschillende verzekeringen. Kan ik rechten ontlenen aan de informatie op de site? Je kunt je telefoon verzekeren tegen schade, diefstal en andere ongelukken door middel van een standaard telefoon verzekering.

Ook wanneer uw kind de telefoon laat vallen, wordt de schade dus vergoedt.

Omdat er niet veel verzekeraars zijn die een telefoonverzekering aanbieden, mocht er onverhoopt iets gebeuren met de mobiel, wat kost een telefoonverzekering.

We slaan geen data op en je gegevens worden versleuteld verzonden door gebruik te maken van SSL beveiliging. Aan de linkerkant van deze pagina kun je gemakkelijk alle aanbieders die in onze vergelijker zijn opgenomen met elkaar vergelijken.

Daarbij kun je je inschrijven en zorgen wij er voor dat je elk jaar op de hoogte blijft van de actuele prijzen! Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Deze bijdrage is in sommige wat kost een telefoonverzekering erg hoog in verhouding met de nieuwprijs van het toestel. Goedkoop bellen via nummers. Het werkt heel eenvoudig:.

Tijdens de aanschaf van je nieuwe toestel heb je hoogstwaarschijnlijk een aanbod van een telefoonverzekering gekregen. Bij een telefoonverzekering is dit niet anders. Krijg je onderweg met diefstal te maken zonder dat je op vakantie bent?

Lees meer informatie over de vergoedingen. De polis en polisvoorwaarden zijn bepalend voor uw verzekering? Let op de verzekering over te zetten of te beindigen als je een nieuwe smartphone koopt.

Andere artikelen:

 1. Amarins - 16.09.2019 18:38

  Verlies wordt maar bij enkele verzekeringen gedekt.

  Marij - 16.09.2019 05:38

  Je kunt zelf bekijken wat dat in jouw specifieke situatie kost. Met een buiten de deur verzekering zijn je spullen ook in die situatie gedekt.

  Gerdi - 18.09.2019 18:24

  Tijdens de aanschaf van je nieuwe toestel heb je hoogstwaarschijnlijk een aanbod van een telefoonverzekering gekregen. Is je apparaat beschadigd geraakt?

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *