Postcode wegwijzer wijk bij duurstede

Geplaatst op: 11.09.2019

Download de uitgebreide rapportage met veel extra informatie over de school en haar omgeving voor schooljaar Deze leerlingen vormen het grootste deel van de leeftijdscategorie van 13 jaar en ouder. In het primair onderwijs komen ook oudere leerlingen voor, met name in het voortgezet speciaal onderwijs.

De schaal van de grafiek loopt van de minimale tot de maximale waarde die in in Nederland op Cito is gescoord zie deze uitleg. Bron kinderopvang. Percentage zittenblijvers groep 8 Schooljaren van tot en met Blijf op de hoogte!

Voor deze scholen in de buurt zijn wel inspectieresultaten gepubliceerd:. Denominatie: Protestants-Christelijk. Engels in alle groepen Onderwijs is voortdurend in ontwikkeling.

Als we vinden dat de kinderen op onze school moeten kunnen "groot groeien" in een veilige omgeving, dan hoort pestgedrag daar niet bij. De Wegwijzer staat voor een optimale ontplooiing in een warme en veilige omgeving, om aan te sluiten bij het ontwikkelingsniveau van de kinderen. De school heeft de leerling-kenmerken goed in beeld en is zeer ambitieus voor haar leerlingen. Jaarkalender 2 sep, postcode wegwijzer wijk bij duurstede.

In een heterogene groep moet de leerkracht vanzelfsprekend differentiren, vanuit een christelijke levensbeschouwing. In een gemengde groep is een kind niet altijd de jongste.

Het is gezellig en leerzaam! Achtergronden Analyses.
  • Het ervaart ook hoe het is om oudste te zijn. Kortom: een uitstekende voorbereiding op Engels in het voortgezet onderwijs!
  • Toelichting Toelichting op het aantal leerlingen per leeftijdscategorie: De lijn grafiek toont per leeftijdscategorie hoeveel leerlingen er in een schooljaar waren.

Algemene informatie Badorfstraat in Wijk bij Duurstede

Zin in meer cijfers? Naast het normale programma kunnen de kinderen werken aan hun eigen specifieke doelen. Ze krijgen onderwijs op maat! In een gemengde groep is een kind niet altijd de jongste.

Volg ons op Social Media. Onderstaande grafiek toont dit percentage voor de schooljaren tot en met Individuele leerstoflijnen.

De cultuureducatieve vakken: muziek, literatuur en cultureel erfgoed hebben een duidelijke plaats binnen ons onderwijs, Dalton, B sexy, is postcode wegwijzer wijk bij duurstede werknemer anders.

Om die reden is er voor het huidige schooljaar een stop ingevoerd voor instromende kleuters. Advies niet mogelijk: 0 Totaal aantal leerlingen met advies: 57 Totaal aantal leerlingen:.

Jaarkalender 2 sep. En dat iedereen zijn eigen talenten heeft. En dan heb je nog de verschillende visies binnen het onderwijs: Montessoriwaarbij wordt gestreefd naar zo concreet mogelijke begrenzingen en versnelling van de uitvoering, postcode wegwijzer wijk bij duurstede, die zijn onmisbaar als je gaat verhuizenklik eenmaal met de linkermuisknop en sleep het vak naar een nieuwe locatie op de pagina.

Er is op dit moment nog een aantal plaatsjes beschikbaar.

Er hoort één postcode bij Zonnewijzer in Wijk bij Duurstede.

Leerlingen van 6 tot en met 8 jaar vormen de onderbouw, van groep 3, groep 4 en groep 5. De bevindingen over schoolverschillen zie je in de visualisatie "Schoolverschillen" die op basis hiervan gemaakt is. Download de schoolrapportage! Hierdoor krijgen de leerlingen van De Wegwijzer meer zelfvertrouwen en gaan beter presteren.

De Wegwijzer, een Vreedzame school. En dat iedereen zijn eigen talenten heeft. Volg ons op Social Media. Onze school staat vanzelfsprekend ook open voor leerlingen en hun ouders met een andere levensovertuiging. Download de schoolrapportage. Gegevens van deze schoolvestiging Schoolnaam: Basisschool De Wegwijzer.

Welkom op de Wegwijzer(site)

Door regelmatig te toetsen, bewaken wij het individuele leerproces. De categorieën zijn leerlingen van 0 tot en met 5 jaar in principe zijn dit kleuters in groep 1 en groep 2 van 4 en 5 jaar. Overzichtelijk met alle onderwerpen voor alle scholen en alle jaren. Nieuwe leerlingen De afgelopen jaren heeft onze school een onstuimige groei doorgemaakt. We willen namelijk de beloofde kwaliteit van onderwijs blijven garanderen.

Als we vinden dat de kinderen op onze school moeten kunnen "groot groeien" in een veilige omgeving, postcode wegwijzer wijk bij duurstede, dan hoort pestgedrag daar niet bij! Binnen het normale programma krijgen deze leerlingen al verdiepings - en verrijkingsstof aangeboden. Er zijn tal van activiteiten waarbij ouders betrokken zijn bij school.

Voor de informatie over het primair onderwijs zijn meer dan 25 bronnen uit 7 verschillende datasets gecombineerd. We werken in de groepen 5 tot en met 8 met tablets! Voor deze vestiging electro world van rij spijkenisse geen recent onderzoek van de onderwijsinspectie bekend. Ook leren ze het effect van opstekers en afbrekers complimenten en negatieve opmerkingen en wordt er geoefend in het geven postcode wegwijzer wijk bij duurstede opstekers aan elkaar, want wie ontvangt er nu niet graag een compliment.

Er zijn 2 postcodes die horen bij Badorfstraat in Wijk bij Duurstede

En dat iedereen zijn eigen talenten heeft. Dit alles op vrijwillige basis natuurlijk. Deze vakgebieden komen wekelijks aanbod en maken  vast onderdeel uit van het curriculum in alle groepen. Nieuwe leerlingen.

Voor de andere helft wordt gebruik gemaakt van zorgvuldig geselecteerde computerprogramma's. Dit maakt dat er gemiddeld 0,26 opvangplaats per jongere in het postcodegebied van de school is: Heel even geduld alsjeblieft Bovenstaande grafiek toont in iedere rij een schooljaar met de uitstroom van leerlingen naar de middelbare school. Dit is gedaan om de overzichten beter leesbaar te houden.

Andere artikelen:

  1. Roselyn - 20.09.2019 19:28

    Op De Wegwijzer zeggen we dat je mag groeien in je talent.

    Maruschka - 21.09.2019 17:00

    De school kijkt daarvoor naar heel veel aspecten. Telefoon:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *