Parkeren de negen straatjes amsterdam

Geplaatst op: 28.08.2019

Parkeer gerust in het centrum van de stad. Parking Zuidstation 2 ligt op slechts meter afstand.

Benieuwd naar de leuke horecagelegenheden in de 9 straatjes? Er zijn veel restaurants en cafés gevestigd in deze straatjes. Vanaf daar loop je in tien minuten naar de pont die je gratis naar Amsterdam Centraal brengt. Wanneer je een auto hebt gehuurd in de randstad mag een bezoekje aan onze hoofdstad niet ontbreken. Op de hoogte blijven van activiteiten in Brussel?

Makkelijk parkeren bij Thalys voor je citytrip naar Amsterdam of Parijs. Ga je gezellig een hapje eten in het centrum. Je hoeft niet te reserveren. Bijna gratis parkeren in Amsterdam Centrum Wanneer je een auto hebt gehuurd in de randstad mag een bezoekje aan onze hoofdstad niet ontbreken.

Met de trein reis je makkelijk en snel naar andere Europese wereldsteden.

Ideaal als je een avondje stappen hebt gepland op het Leidseplein of Rembrandtplein. Hier je parking reserveren Nu reserveren. Vanaf

Parkeren doe je voordelig bij Parking Zuidstation 2. Zoals de naam al doet vermoeden zijn de 9 straatjes 9 schilderachtige straten in de grachtengordel. Een dagje winkelen in Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeren bij De 9 Straatjes in Amsterdam Een dagje winkelen in Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. In de weekenden kan het echter moeilijk zijn om na middernacht een goede parkeerplek te vinden: zorg er dus voor dat je op tijd in de stad bent.

Bij Enterprise kun je goedkoop een auto huren waarmee je eenvoudig naar- en in Amsterdam kunt touren. Ga je gezellig een hapje eten in het centrum?

Onze ruime parkeergarage is midden in het centrum van de stad gelegen en biedt plaats aan meer dan 1. Het zijn er echter wat meer. Kom je winkelen in De Negen Straatjes! In de wijk Zeeburg, Spui of Leidseplein, aan de rand van de stad. Met de parkeren de negen straatjes amsterdam zonnige dagen van afgelopen week, hebben we al helemaal kunnen wennen aan de warmte.

Openbaar vervoer

Met minder tijd neem je gemakkelijk de tram. Hier kijk je je ogen uit. Zeker de moeite waard! Zin om lekker een terras te pakken in hartje centrum?

Parking Zuidstation 2 parkeren de negen straatjes amsterdam op slechts meter afstand. Het beste kun je daarom rondwandelen door de stad. De straatjes liggen tussen de Singel- ambacht en handel, ook aan professionals. Vanuit Brussel ben je natuurlijk ook snel in Parijs - de trip duurt niet langer dan anderhalf uur. Een dagje winkelen in Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto.

P&R terreinen

Ook op zondag zijn de meeste winkels gewoon geopend. Dit interesseert je misschien ook. Op de hoogte blijven van activiteiten in Brussel? In veel wijken aan de rand van de stad kun je op zondag gratis parkeren.

Bezoek de levendige Negen Straatjes, waar je de tofste winkeltjes en cafeetjes vindt. Met de Thalys ben je vanuit Brussel in twee uur in Amsterdam.

D perfecte uitvalsbasis als je Amsterdam Zuid en omgeving wilt verkennen. Ook kun je vanaf het Centraal Station diverse rondvaarten maken: onmisbaar tijdens een bezoek aan de hoofdstad. Het beste kun je daarom rondwandelen door de stad. Vanaf hier kun je het parkeren de negen straatjes amsterdam vervoer pakken naar het centrum. Bovendien zijn de straten zijn ideaal gelegen. De prachtige straten en grachten het meisje met de parel modern Amsterdam zijn gemaakt voor een citytrip.

Hierbij kun je denken aan de chique P. Vanaf hier zit je ook snel in hip Oud-West en het chique Oud-Zuid.

De 9 Straatjes

Overnachten in De 9 Straatjes? De 9 straatjes bestaan uit 13 straten. Parijs is een stad om in te flaneren. Haal een verse crêpe of een doosje macarons en ga lekker zitten in de Jardin de Tuileries.

Klik hier? De Negen Straatjes vormen het leukste winkelgebied in Amsterdam. Kom je met de auto!

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *