Manege bij loonse en drunense duinen

Geplaatst op: 11.10.2019

Manege van loon is een gezellige manege waar je geen overbodige luxe hoeft te verwachten. Zowel voor beginners, gevorderden of mensen met eigen paarden zijn er diverse mogelijkheden.

Ik laat met een gerust hart de zorg voor Bellissima aan Maaike over. Ook voor een hapje en drankje ben je bij Herberg Manege van Loon bij het goede adres.

Ben je na het bezoeken van onze website enthousiast geworden en wil je een bosrit maken, je paard bij ons stallen óf paardrijlessen komen volgen? Na de pauze gaan we via een andere route huiswaarts. Cil is echte dressuur Tinker.

Hierbij wordt rekening gehouden met de rijervaring en de persoonlijke voorkeur van de ruiter. Kom eens bij ons kijken, het is hier Brabants gezellig.

De paarden staan centraal bij Manege van Loon. Welzijn paarden staat voorop Klanten over pensionstalling "Maaike is een echte paardenliefhebber met een hart van goud. Vraag naar de mogelijkheden.

Paardensportcentrum Manege Pullens is gesitueerd nabij een van de mooiste natuurgebieden van ons land, de Loonse en Drunense Duinen. Verder hanteren wij vanuit het oogpunt van paardenwelzijn een maximum lichaamsgewicht van kg.

4-uurs buitenritten

Naast paardrijlessen kunt u bij ons ook terecht voor bos- en duinritten of huifkartochten door het Nationaal Park. Er wordt gevraagd om een half uur van tevoren aanwezig te zijn op stal, zodat de paarden aan de ruiters toegewezen worden. Uw paard mag geen gevaar of onrust vormen in de groep. Wil je op een leuke, gezellige en verantwoorde manier leren paardrijden?

Vraag naar de mogelijkheden! We rijden in groepsverband met maximaal 12 deelnemers per groep.

 • Onze kracht ligt bij het trainen en opleiden van jonge paarden, het doortrainen van spring- en dressuurpaarden.
 • De geplande data en tijden vindt u op de kalender.

Er wordt twee keer een uur gepauzeerd telkens op een andere plaats. Voor het buiten rijden onder begeleiding bestaat de keus uit ritten van twee uur, vier uur of een dagtocht. Mcgregor vs mayweather money meer Wij geven zowel paardrijlessen in groepsverband als privlessen. SPG Langstraat e.

Het hotel beschikt over één-, twee- en driepersoonskamers. Het toegewezen paard moet in de meeste gevallen zelf door de ruiter gepoetst en gezadeld worden. Herberg Manege van Loon.

Dit voorkomt dat het verkeerde tuig voor een paard wordt gebruikt.

De Seterse Hoeve. Ze is 12 jaar oud en heeft M2 gelopen in de dressuursport. Vooraf een bepaald paard reserveren doen wij niet, manege bij loonse en drunense duinen. Rij- en Springpaarden Fokkerij opfok en bloedlijnen Training. Openingstijden: maandag: Stel op deze overzichtskaart je eigen route samen en ontdek Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen per fiets. Sinds staat Walter Pullens aan het roer en later met zijn vrouw Mieke Pullens.

Kom jij ook bij ons paardrijden?

De stal oogt wat ouderwets, maar beschikt over voldoende daglicht en de stands zijn voorzien van schoon stro. Brabantse gezelligheid staat hier centraal. Start Now. Er wordt gepauzeerd bij een café-restaurant met goede voorzieningen voor de paarden.

Dit om teleurstellingen te voorkomen.

 • Ben je na het bezoeken van onze website enthousiast geworden en wil je een bosrit maken, je paard bij ons stallen óf paardrijlessen komen volgen?
 • Van koffie met gebak, een lunch op het terras of een diner bij de warmte van een houtkachel.
 • Het ontbijt bestaat uit verse broodjes, beleg en een eitje.
 • Verschillende uren buitenrijden door de natuur van de Loonse en Drunense Duinen en mogelijkheden tot overnachten.

Manege van loon is een gezellige manege waar je geen overbodige luxe hoeft te verwachten. Nationaal park "De Loonse en Drunense Duinen". Deze website gebruikt cookies Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten house of the dead overkill extended cut. Naar de website van Eetcaf Manege van Loon.

Door op accepteren te klikken, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Er zijn rustige, ontspannen ritjes, manege bij loonse en drunense duinen, or address instead.

Deze aanvraag kan alleen voor de reeds geplande ritten.

Stap-draf ritten

Download de folder. Meer evenementen in de agenda. Wil je op een leuke, gezellige en verantwoorde manier leren paardrijden?

De Drie Linden - Drunen? Kom je bij ons langs. De geplande data en tijden vindt u op de kalender.

Andere artikelen:

 1. Aarnoud - 20.10.2019 20:10

  Verder hanteren wij vanuit het oogpunt van paardenwelzijn een maximum lichaamsgewicht van kg. Kijk het eens rustig door op deze site en neem contact met ons op als u meer informatie wilt, of kom langs en laat u verrassen.

  Zion - 19.10.2019 08:08

  Nationaal park "De Loonse en Drunense Duinen". Onze kracht ligt bij het trainen en opleiden van jonge paarden, het doortrainen van spring- en dressuurpaarden.

  Dara - 20.10.2019 04:01

  Stel op deze overzichtskaart je eigen route samen en ontdek Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen per fiets. Alle buitenritten zijn onder begeleiding en minimaal 2 uur.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *