Ijsjes maken met fruit

Geplaatst op: 08.10.2019

Haal de pitten eruit. Wanneer de meloen gehalveerd is, snijd je beide helften nog eens in de lengte door drieën of door vieren.

Neem een klein blikje ananas en giet het met sap en al in de blender. Je kunt het ook in etappes invriezen. Pureer je het fruit in de keukenmachine of blender. En vul de ijsvormpjes met het mengsel. Recept voor aarbeienlimonade. En daarna kan jij, of je kids gaan genieten van je zelfgemaakte waterijsjes! Lees hier: 3 redenen om lid te zijn van de Vriendin Club.

Smullen maar. Auteur: Milou - HealthiNut. Doe eerst twee schijfjes ijsjes maken met fruit in een vormpje en giet er water of een mengsel van perensap of andere vruchtensap overheen. Culinair banaan fruit ijs recept sap waterijs yoghurt zelf maken. Wil je dit wel, honing of een klein beetje suiker toe te voegen, vandaar de naam stukloon!

Dan zijn ijsjes van cht fruit natuurlijk d oplossing.

Die heeft de hele tijd op mijn keukentafel gestaan totdat ik bedacht waarvan ik zelf ijsjes kon gaan maken: vers fruit!

Watermeloen met stukjes ananas

Zelf heb ik op een warme zomerdag echt altijd trek in een ijsje. Vries de gevulde vormpjes dan alvast 30 minuten tot een uur in en steek daarna de stokjes erin. Ook lekker: water met fruit en kruiden. Ook maak je optimaal gebruik van de zoetigheid van je fruit.

Wij hebben een aantal bosbessen heel gelaten. Zet ze daarna in de vriezer. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is het mengsel in de ijsvormpjes te gieten en deze twee uur in de vriezer te zetten.

  • Zet ze zes uurtjes in de vriezer. Met wat honing maak je het minder zuur.
  • Schil drie grote rijpe peren. Heb je wat bananen die eigenlijk wat te rijp zijn?

Doe er een klein beetje cacao ijsjes maken met fruit en wat amandelmelk? Aan de slag. Zien deze ijsklontjes er niet supervrolijk uit.

Je kan dit natuurijk met lk fruit doen dat je lekker vindt. Om de ijsjes er makkelijk uit te halen, maak je de zijkanten een beetje warm met warm water heel kort.

Veel plezier! Deze zelfgemaakte ijsjes zijn dan om je vingers bij af te likken. Vaak is fruit van zichzelf al heel zoet, waardoor er geen suiker bij hoeft. Naar de inhoud springen Zelf ijsjes maken van fruit.

Zien deze ijsklontjes er niet supervrolijk uit. Je hebt aan 1 ijsjes maken met fruit, 1 theelepel cacao en ml melk wel genoeg. Verdeel het mengsel over de ijsvormpjes. Helemaal gratis in je inbox. Pers daarna wat mandarijnen uit. Maak een nieuw wachtwoord Lees hier: 3 redenen om lid te zijn van de Vriendin Kleine campings in de bourgogne.

De parten van de watermeloen snijd je vervolgens in de breedte in plakken. Giet de skyrmix voorzichtig op de blauwe bessen in je vormpjes.

Het lijkt misschien een vreemde combinatie maar balsamioazijn en aardbeien passen heel goed bij elkaar.

Zet weer 15 minuten in de vriezer, ijsjes maken met fruit. Pureer je het fruit in de keukenmachine of blender. Zet ongeveer een uur in de vriezer. Let me know.

Of lees hier wat tips om al deze heerlijke vruchten zelf te kweken in jouw eigen tuin. Je kunt het ook in etappes invriezen. Lepel het vruchtvlees uit een stuk watermeloen.

Heb je vormpjes zonder deksel en blijven losse stokjes niet rechtop staan? Ongeveer 10 tot vijftien minuten. Wij hebben een aantal bosbessen heel gelaten. Op die manier heb je écht lekkere zoete en gezonde fruit ijsjes.

Eventueel kun je wat water vervangen door vruchtensap. Ik kan je wel n tip meegeven: pak zoet fruit f meng er een beetje banaan doorheen voor de zoetigheid. Lepel het vruchtvlees uit een stuk watermeloen.

Andere artikelen:

  1. Nolan - 13.10.2019 14:26

    Bekijk dan eerst onze blendertest. Meng je frambozen met 2 eetlepels ahornsiroop en 4 dl kokosmelk.

    Nanette - 18.10.2019 17:17

    Deze zijn breed genoeg om je ijsje goed vast te kunnen houden en de punt prikt gemakkelijk door de schil heen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *