Id kaart naar engeland na brexit

Geplaatst op: 12.09.2019

Zowel de Britse regering als de Europese Commissie hebben garanties afgegeven dat het vliegverkeer tussen het VK en de EU gewoon doorgaat na oktober , ongeacht de verdere uitkomsten en onderhandelingen rondom Brexit. Is na de Brexit een visum nodig om naar Engeland te reizen?

Meer informatie en het toestemmingsformulier zijn te vinden op  rijksoverheid.

Voorlopig is dit niet aan de orde. Op 26 juni stemde het Verenigd Koninkrijk om de Europese Unie te verlaten. Besluit: Wij houden voor jou alle wijzigingen voor het inreizen in het VK nauwlettend in de gaten. Bij een no deal De regering van het VK heeft aangegeven burgers van de EU niet aan de visumplicht te onderwerpen voor kort verblijf.

De nationale identiteitskaarten van EU-burgers als document om het VK mee in of uit te reizen, blijven geldig.

Nu ook al heb je een geldig paspoort of geldige identiteitskaart nodig voor een bezoek aan het Verenigd Koninkrijk VK. We zetten de belangrijkste vragen voor onze klanten op een rijtje.

Het reisdocument moet minimaal geldig zijn tot en met de dag van je terugreis. Grenscontroles vinden ook nu al plaats. Het volgende is bekend.

Een geldig paspoort is dan vereist.
 • Enkele veelgestelde vragen over de impact van de brexit op reizen naar het Verenigd Koninkrijk. Informeer jezelf bij de mutualiteit over de bijstand verleend in het buitenland en in het bijzonder in het Verenigd Koninkrijk.
 • Wel kunnen er langere wachttijden bij de terminals ontstaan.

Kan ik na brexit nog met ID-kaart naar Engeland?

Nee, EU-burgers kunnen zonder visum naar het Verenigd Koninkrijk blijven reizen na de brexit. Controleer het met het overzicht dat de ANWB voor jou heeft gemaakt. Voorlopig is dit slechts een voorstel van één regeringspartij.

Toch kunnen wij al een aantal aanbevelingen geven voor uw nakende trip met Cocon reizen naar UK. Momenteel zijn er geen veranderingen in de manier waarop men naar Groot-Brittannië reist. De papieren groene kaart is een jaar geldig. Een geldig paspoort of identiteitskaart is voldoende en er is nog geen visum nodig.

Is na de Brexit een visum nodig om naar Engeland te reizen. We zetten id kaart naar engeland na brexit belangrijkste vragen voor onze klanten op een rijtje. Wat kan ik doen als er nog vragen of onduidelijkheden zijn over mijn reisdocument of de reisvoorwaarden na Brexit.

Puistjes door pil doorslikken Verenigd Koninkrijk is nou eenmaal geen Schengenland. Heb ik na de Brexit een paspoort nodig voor een bezoek aan het Verenigd Koninkrijk. ID of reispas. Andere artikelen Reizen naar GB met de ferry, trein of bus.

Nog voor jou

Alle artikels. De 7 musts van Londen Ook na de Brexit blijft Londen één van de meest veelzijdige en trendy steden in Europa. Dat betekent net als altijd controles bij de grens.

De groene kaart wordt erkend maar is  niet verplicht  in Groot-Brittanni en Noord-Ierland. De 7, EU-burgers met een nationale ID-kaart kunnen in ieder id kaart naar engeland na brexit tot blijven reizen naar Groot-Brittanni met dat document? Blijf ik gedekt door mijn VAB-Reisbijstand?

Zolang deze onderhandelingen lopen kan niemand precies voorspellen wat de gevolgen zijn. Het is daarom aan te raden om voor beide een groene kaart mee te nemen omdat hierop alle verzekeringsgegevens en telefoonnummers staan.

Ja, vaak verrassende musts. Naar enqute.

Impact van Brexit op reizen - Veelgestelde vragen

De 7, vaak verrassende musts. Kijk voor actuele informatie over de gevolgen van de brexit op  anwb. Zoals altijd kijken we uit naar je komst en heten we je van harte welkom in het Verenigd Koninkrijk.

Dat voorstel kan op termijn effect hebben op het toeristisch bezoek dat de Noordzee oversteekt.

 • We wensen je alvast een fijne reis.
 • De meest uitgebreide en actuele informatie vind je op de  officiële website van de Britse overheid.
 • Wat we wel weten: je hoeft het plannen van je reis niet uit te stellen in verband met het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de EU.
 • Mag ik na Brexit mijn huisdier nog meenemen naar Groot-Brittannië?

Blijf ik gedekt door mijn VAB-Reisbijstand. Als Groot-Brittanni de EU verlaat zonder deal hard Brexit dan veranderen de regels voor het meenemen van huisdieren. Onzeker over de effecten en benieuwd naar het gedrag van andere scholen horen wij bijna dagelijks de vraag hoe andere scholen knaus caravan te koop friesland de Brexit omgaan. Besluit: Wij houden voor jou alle wijzigingen voor het inreizen in het VK nauwlettend in de gaten.

Wat verandert er straks na de Brexit voor schoolgroepen. Check altijd bij je mutualiteit - ook voor andere reizen - welke bestemming en welke bijstand verzekerd is. Wel kunnen er id kaart naar engeland na brexit wachttijden bij de terminals ontstaan.

Belangstelling voor Londen als schoolreisbestemming nog altijd groeiend

Naar enquête. Zorg ervoor dat je de volgende documenten bij je hebt: Controleer de geldigheid van je ID-kaart en eventueel je reispas. Deel deze pagina. Het Verenigd Koninkrijk vraagt per 29 maart officieel de scheiding van de EU aan.

Controleer het met het overzicht dat de ANWB voor jou heeft gemaakt. Controles waren er altijd al. Interesse in onze nieuwe reisconcepten.

Andere artikelen:

 1. Lieven - 21.09.2019 17:17

  De EU onderhandelt nog volop met de Britten over de voorwaarden.

  Raman - 13.09.2019 03:15

  Nog vragen over je reisdocumenten of de reisvoorwaarden na de brexit?

  Sergi - 21.09.2019 13:49

  Recent lanceerde de partij van de Britse Conservatieven hun visie over een nieuw immigratiesysteem met als kernboodschap om EU-inwoners op eenzelfde manier te behandelen als inwoners van buiten de EU.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *