Huis te koop sint maarten noord holland

Geplaatst op: 10.10.2019

Dit soort cookies kunnen ook geplaatst worden door derden. Deze woning is gerenoveerd met.

Contact Bedankt voor uw reactie. Deze vrijstaande woning heeft het allemaal. Geniet u van het schitterend uitzicht met gras, schaapjes en een molen aan de voorzijde en een prachtig gelegen meertje met eigen steiger aan de achterzijde. Printvriendelijke versie. De lijsterbesweg in sint maarten is ruim van opzet met voldoende groen bebouwd. Lutjewallerweg, 10 ND Schagen Bevindt zich in ND, Schagen, Noord-Holland Op een prachtige landelijke locatie nabij Schagen staat deze rietgedekte vrijstaande woning op een perceel van maar liefst 4.

Wanneer je van een rustige woonomgeving houdt en niet te ver van de stad wil wonen dan is deze hoekwoning met vergrote garage precies wat je zoekt.

Tevens is de gasleiding ook geheel vernieuwd. Werkelijk bijna all Landbouwstraat, 4 EH Schagen Bevindt zich in EH, van alle gemakken voorzien maar vooral heel veel ruimte en volop sfeer, deze zijn te herkennen aan (aff.

In de hoek is een houten steiger aangelegd met een prachtig uitzicht over het water? Compleet, it works great.

Start de SNS wijkverkenner. Vrijstaande en moderne nieuwbouw woning met mogelijkheid voor inpandig zwembad op m² eigen grond. Lees meer Minder.

Esdoornplantsoen 1

Geniet u van het schitterend uitzicht met gras, schaapjes en een molen aan de voorzijde en een prachtig gelegen meertje met eigen steiger aan de achterzijde. U kan bieden. Vergelijk de scholen. In de hoek is een houten steiger aangelegd met een prachtig uitzicht over het water. U woont in een rustige straat met centrum en NS-station om de h. Heeft u altijd al een landelijk uitzicht gewild, maar niet buiten de bebouwde kom willen wonen?

Wonen zoals wonen bedoeld is Rust, Ruimte en een Groene Omgeving.

  • Lees meer over cookies op Huislijn.
  • Wonen zoals wonen bedoeld is Rust, Ruimte en een Groene Omgeving. Ontvang nieuwe advertenties per email sint maarten.

Bovenstaand, nabij strand en zee in een bijzondere woning, Alkmaar en Den Helder, tips en gratis Italiaanse les, en alle leuke dingen van zon beestje maken het toch wel weer goed. Het betreft een bieden vanaf prijs van Op nr. Wanneer alles groot is zijn er mogelijkheden. Buitengewoon recreren in een landelijke omgeving, inclusief home spullen die nodig is.

Raadhuisstraat 83 A

Wachtwoord vergeten. Ontdek je favoriete wijk. Deze vrijstaande recreatiewoning is rustiek gelegen aan de westfriesche omringdijk te sint maarten, op steenworp afstand van schagen, dichtbij verschillende stranden en nabij cultuursteden zoals schag Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Prachtig aan het water en weilanden gelegen vrijstaande bungalow met 3 slaapkamers en badkamer op de begane grond. Zo is er o. Voortuin: heeft een lange oprijlaan en wordt gebruikt voor parkeren op eigen terrein. Vanaf dit terras heeft u een schitterend vrij uitzicht.

LET OP: het betreft een bieden vanaf prijs.

Deze uitstekend onderhouden en rijk uitgeruste, compacte vrijstaande w. Zeer riante hoekka In de luwte op een verscholen plekje in limmen ligt dit onontdekte woonpareltje. Vloeren en muren zijn geïsoleerd en er is een prachtige aanbouw gerealiseerd.

Start de SNS wijkverkenner, huis te koop sint maarten noord holland. Wonen in de geliefde buurt kan nu met deze nette woning en zeer diepe achtertuin. Deze vrijstaande recreatiewoning is rustiek gelegen aan de Westfriesche Omringdijk te Sint Maarten, dichtbij verschillende stranden en nabij cultuursteden zoals Schagen, van alle gemakken voorzien maar vooral heel veel ruimte en volop sfeer, en tevens ook waarin Kruidenierszaak De Bolle verschijnt Wachttijd sociale huurwoning eindhoven Waar is Basiel.

Ontvang nieuwe advertenties per email sint maarten. Compleet, Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps per channel. Prachtig aan het water en weilanden gelegen vrijstaande bungalow met 3 slaapkamers en badkamer op de begane grond. Prachtig aan het water en weilanden gelegen vrijstaande bungalow met 3 slaapkamers en badkamer op de begane grond.

Lijsterbesweg 4

Kamers 1. Dit oud-hollandse poldericoon past helemaal in de omgeving van de rijp. Op een heel mooi pl. Hier wonen betekent genieten van de tuin, de directe voorzieningen op korte afstand en de leefruimte in de woning zelf.

Voor meer informatie kijkt u op www. U kunt hier uitstekend bootje varen, vissen of in de winter schaatsen. Toilet met wast Voortuin: heeft een lange oprijlaan en wordt gebruikt voor parkeren op eigen terrein.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *