Gemeente den haag identiteitskaart

Geplaatst op: 10.10.2019

Dan bent u verplicht het document in te leveren bij de gemeente. Lees wat de voorwaarden van een tweede paspoort zijn.

U hoeft dus niet te wachten tot ze verlopen zijn.

Dit kan schriftelijk of ter plekke. Kijk op de website van de Rijksoverheid welke legalisatie of apostille voor welk land geldt. Lees wat de voorwaarden van een tweede paspoort zijn.

Aanvragen Maak een afspraak om een paspoort aan te vragen. Nederlandse identiteitskaart aanvragen.

Als een kind jonger is dan 12 jaar moet een ouder of degene die het ouderlijk gezag heeft aanwezig zijn. Ook ziet u onder het overzicht waar en hoe u een afspraak kunt maken voor de gemeente den haag identiteitskaart. Is uw kind jonger dan 12 jaar. Identiteitskaart snel nodig. Kijk dan bij Paspoort, rijbewijs of identiteitskaart gestolen of kwijt. Is uw identiteitskaart kwijt of gestolen.

Persoonlijk aanvragen en ophalen

De gemeente neemt de verlopen Nederlandse reisdocumenten in. Voor het ophalen van uw nieuwe reisdocument of rijbewijs hoeft u géén afspraak te maken. Identiteitskaart aanvragen Met een identiteitskaart kunt u laten zien wie u bent identificatie. Het paspoort en de identiteitskaart blijven eigendom van de staat. Dan kunt u hier een identiteitskaart aanvragen.

  • Bekijk deze eisen op de  website van de Rijksoverheid. Home Paspoort en identiteitskaart.
  • De gemeente verstrekt op verzoek een tweede paspoort aan mensen die vaak in het buitenland moeten zijn. Dan moet u ook meenemen: een kopie van het geldig legitimatiebewijs mee van beide ouders of degenen die het ouderlijk gezag hebben toestemming van beide ouders of degenen die het ouderlijk gezag hebben.

Kijk dan bij Paspoort, rijbewijs of identiteitskaart gestolen of kwijt. Wilt u een Nederlandse identiteitskaart aanvragen maar bent u niet in staat om zelf naar een stadsdeelkantoor te komen. Kopie paspoort van de toestemminggevende ouder. Deze website maakt gebruik van cookies. U kunt de checklist downloaden of printen en meenemen naar uw afspraak, gemeente den haag identiteitskaart.

Dit geldt voor een paspoort, zakenpaspoort en identiteitskaart, najaar 2002.

Voorwaarden

Op verzoek kan uw oude paspoort of identiteitskaart ongeldig worden gemaakt zodat u die kunt houden. Dan komt u misschien in aanmerking voor een huisbezoek. Voor een alleenreizende ouder met een andere achternaam dan het kind kan dit problemen geven bij de douane.

Lees meer op rijksoverheid! Kan christine le duc webshop contact wil n van de ouders geen toestemming geven!

Het is belangrijk dat uw vingertoppen vrij zijn van oneffenheden bijvoorbeeld verfrestenzodat u bruikbare vingerafdrukken kunt geven, gemeente den haag identiteitskaart. Maak dan eerst uw persoonlijke checklist op de website Nederland wereldwijd. Ga dan naar de Marechaussee voor een nooddocument. Neem telefonisch contact op met de gemeente.

Veelgestelde vragen

Is uw identiteitskaart gestolen? Huisbezoek Ben u lichamelijk niet in staat om zelf naar de gemeente te komen en heeft u geen vervoersvoorziening via de Wmo? Neem in geval van twijfel de volgende papieren mee op reis:. Neem telefonisch contact op met de gemeente. Lees meer op rijksoverheid.

  • Een andere begeleider 18 jaar of ouder of een oudere broer of zus mag ook, als de ouder of degene die het ouderlijk gezag heeft, daarmee schriftelijk heeft ingestemd.
  • U komt zelf naar de afspraak.
  • U moet uw oude paspoort inleveren wanneer u een nieuw paspoort krijgt.
  • Ook eventuele buitenlandse paspoorten als u meer nationaliteiten heeft dan alleen de Nederlandse.

Op het afhaalbewijs staat vermeld wat u moet meenemen bij het ophalen. Spoedaanvraag Identiteitskaart snel nodig. Huisbezoek Ben u lichamelijk niet gemeente den haag identiteitskaart staat om zelf naar de gemeente te komen en heeft u geen vervoersvoorziening via de Wmo.

U vraagt dit aan bij de gemeente waar u woont. Woont u in Caribisch Nederland? Dan kan het zijn dat u hiervoor toestemming nodig heeft van de andere ouder of van de ouders. In sommige gevallen kan uw gemeente deze termijn met 4 weken verlengen, gemeente den haag identiteitskaart. Pas na ontvangst van alle originele documenten kan met zekerheid worden aangegeven of de aanvraag compleet is, mini lampjes op batterij meer documenten nodig zijn of verder onderzoek nodig is.

Bent u nooit in Nederland ingeschreven geweest.

Wat moet u meenemen voor een nieuw reisdocument?

Identiteitskaart aanvragen Met een identiteitskaart kunt u laten zien wie u bent identificatie. Op het afhaalbewijs staat vanaf wanneer u het paspoort kunt ophalen.

Het moeten de originele documenten zijn. Dan moet u een nieuwe aanvraag doen en opnieuw betalen.

Is uw paspoort gestolen. Voorwaarden U heeft de Nederlandse nationaliteit. Identiteitskaart aanvragen Met een identiteitskaart kunt u laten zien wie u bent identificatie. Bijvoorbeeld als er aanvullend onderzoek gedaan moet worden naar uw identiteit, nationaliteit of recht op een paspoort.

Andere artikelen:

  1. Shanty - 19.10.2019 18:42

    Heeft u een briefadres?

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *