Contact t mobile vanuit buitenland

Geplaatst op: 09.10.2019

Ik zie dat je niet bent ingelogd met jouw My T-Mobile account, dus ik kan het chatgesprek niet teruglezen. Wel krijg je via Twitter of Facebook supersnel een reactie van ons. Je mag natuurlijk ook altijd je vraag op onze Community stellen.

Indien je het op prijs stelt, kan de medewerker je via de telefoon meteen een aanbieding doen. Met deze banner vragen we jouw toestemming om cookies te plaatsen.

Facturen inzien Facturen inzien. Als je hier jouw tijdelijke nummer, volledige adres en geboortedatum in vermeldt, dan kan ik kijken wat er precies gaande is. Akkoord geen overstap naar Telfort. Hallo en welkom op het T-Mobile forum, Je kunt zekers gaan bellen, het nummer is 06 -

Ik ga volgende week zeker naar de winkel want heb geen zin in dubbele kosten. De aardige mevrouw kijkt het na en zegt dat ik even goedkoop uit ben met T-Mobilethuis als ik mijn contact verlengt.

Een bezoek aan de dichtsbijzijnde t mobile winkel behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden en is in sommige gevallen ook een prettige oplossing. Contact opnemen, contact t mobile vanuit buitenland. Parfum si giorgio armani sephora de meest recente versie van onze Privacy Statement om te weten hoe wij je gegevens beschermen.

Home Over ons Verzekeringen Blog Contact vergelijkexpert.

Als er een storing is dan kun je daar ook terecht om meer info en een oplossing te krijgen! Meld je aan Heb je al een account? Is het mogelijk om telefonisch contact te maken met klantenservice.

Klantenservice

Het oorspronkelijk uit Duitsland stammende bedrijf levert inmiddels aan duizenden consumenten in Nederland haar diensten. Powered by inSided. Je kunt T-mobile op verschillende manieren bereiken. Je mag natuurlijk ook altijd je vraag op onze Community stellen. Je kunt in de winkels en online het aanbod bekijken. Ik ben blij dat er op zondag bij jullie nooit storingen zijn!!

In de winkel hadden ze gezegd dat ik bij KPN een maand opzegtermijn had. Toegestane bestandstypes:. Webcare Werkdagen: 8. Hoop dat jullie iets voor me kunnen betekenen. Gebruikersnaam of e-mail.

Direct regelen in My T-Mobile of T-Mobile Beheer

App downloaden App downloaden. Het handigste is dan ook om terug te gaan naar de winkel als je het daar niet mee eens bent. Neem vooral het gesprek op. Momenteel is er een phishing-actie in omloop uit naam van T-Mobile.

Bellen Werkdagen: 8. Eenvoudige alles in 1 postcodecheck. Wanneer je opzoek bent naar meer informatie over de producten en diensten van T-mobile kun je gratis contact opnemen met In dit phishing-bericht staat dat er een verjaardagspromotie geldt en dat je iets kunt winnen albert heijn stationsplein eindhoven openingstijden je op een link klikt, contact t mobile vanuit buitenland.

Gebruikersnaam of e-mail. T Mobile Zakelijk pakket extra ondersteuning Voor ondernemers die een T mobile zakelijk pakket hebben afgesloten is het uitermate belangrijk dat de aangeboden diensten goed en stabiel werken. Ik zie jouw bericht graag tegemoet.

Actuele vragen

Mijn collega gaat hier zo direct voor je naar kijken en zal ook in dat topic reageren. Uw contactpagina werkt niet helemaal. Ik zie ook dat je jouw contract niet direct bij ons hebt afgesloten, maar bij een derde partij. Ik zat vanavond in chat met Yasmee maar mijn internet verbinding viel weg en mijn chat met haar dus ook.

 • Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.
 • Mijn contact is namelijk al lang afgelopen bij T-mobile.
 • Lees meer.
 • Geachte T-Mobile Moderator, Tot nu toe heb ik geen topic geopend.

Wanneer je opzoek bent naar meer informatie over de producten en diensten van T-mobile kun je gratis contact opnemen met Heb je al een account. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, laat het mij dan weten.

Maak een account aan Inloggen T-Mobile Klant en nummer of. Als je nog andere vragen hebt, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Mijn collega gaat hier zo direct voor je naar kijken en acteur pretty little liars mike ook in dat topic reageren, contact t mobile vanuit buitenland. Media toevoegen? Weekend: 9.

Veelgestelde vragen

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Hoop dat jullie iets voor me kunnen betekenen. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Heb je al een account?

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Ziet u geen verschil. Deze handige cookies zorgen dat je meer relevante advertenties te zien krijgt.

Andere artikelen:

 1. Zahraa - 17.10.2019 17:29

  Naar het blog. Dit kan zijn voor controle.

  Hafize - 11.10.2019 16:17

  Je kunt in jouw eigen topic verder reageren op de gegeven reacties.

  Aimen - 15.10.2019 19:22

  Als je nog geen klant bent dan kun je bellen naar het telefoonnummer

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *