Wii aansluiten op tv met hdmi

Geplaatst op: 08.10.2019

Doet wat het moet doen. Voordeel: voordelige koop.

Productbeschrijving Geschikt voor:. Henxz 26 juni Ik raad dit product aan. Daarom heb ik HDMI adapter gekocht om deze te kunnen aansluiten. Gunter Galmaarden 27 juni Ik raad dit product aan. NegativDZ 11 juli Ik raad dit product aan. Speciaal om aan te sluiten op de HDMI.

Erg jammer. Andere verkopers 3. Nog net geen 50 euro volgens mij. Jannemanzp Voorschoten 5 april Ik raad dit product aan. Hoge prijs.

Dan is dit product geweldig om jouw Nintendo Wii aan te sluiten. Onderwerpopties Onderwerp afdrukken.

Wii HDMI adapter.

Zo duur zijn deze toch niet? Jourib Abcoude 13 december Ik raad dit product aan. Nu kan ik de Wii gebruiken met een groot scherm! Ik heb wel een scartstekker waar 3 tulpstekkers op passen,maar helaas niet op tv.

Onderwerp: Wii aansluiten op smart tv.

Hdmi stekker erin. Werken andere apparaten die via HDMI zijn aangesloten op de tv, wel. HarryFlashman 25 juni Ik raad dit product aan. De beeldkwaliteit is geen HD. Goede oplossing als je de wii wilt aansluiten je je nieuwe tv met HDMI.

VIA COMPONENT

Arankab88 21 december Ik raad dit product aan. Ik wil graag een WII aansluiten op mijn smarttv. Gamesellers Component kabel voor Nintendo Wii 11, Werkt naar behoren.

Labels: Audio Accessoires. De wii kon niet meer afgespeeld worden op de nieuwe tv daar er geen aansluitingen meer op voorzien zijn. Overige kenmerken Kabellengte 1. Het beginscherm is niet in wii aansluiten op tv met hdmi resultie. Dit is een goed apparaat voor het omzetten van een Wii-signaal naar hdmi.

AdamGlam Heemskerk 24 september Ik raad dit product aan.

Veelgestelde vragen

Vond je dit een nuttige review? Toon meer Toon minder. Gratis verzending 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren. Fiekesophieke Hever 10 oktober Ik raad dit product aan.

Hallo,nee er zit geen scart stekker op mijn tv, anders was het wel gelukt. Daarom vroeg ik dus om een foto. Dan moet je de Wiimote op het zwarte scherm richten. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Gratis verzending 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren, wii aansluiten op tv met hdmi. Het is voor mij allemaal nieuw. En mijn Wii kan ik zelfs niet aansluiten volgens de verkoper. En geen aparte voeding nodig!

Evaa 26 juni Ik raad dit product aan. Ik ging enkel voor het hdmi oplossing.

Wii aansluiten op smart tv

Zoals je kan verwachten geen p, maar dat is logisch voor een systeem uit Voordelige koop. Oude Wii weer te gebruiken op nieuwere types tv.

Rl49 24 december Ik raad dit product aan. Laatst aangepast door puppie : 4 februari om Snakiest 22 januari Ik raad dit product aan. Beeldkwaliteit wordt iets beter maar in mijn geval is de geluidskwaliteit achteruit gegaan.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *