Whatsapp backup iphone to android free

Geplaatst op: 04.07.2019

In dit artikel laat GSMinfo. Opmerking: het duurt meer dan 10 minuten voordat de back-up is gemaakt. Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.

De eerste stap is het maken van een volledige back-up van je iPhone op je desktop met behulp van iTunes. Fone iPhone de terugwinning van de gegevens te exporteren en uitpakken van uw berichten vanaf uw iOS-apparaat op uw PC lezen ze rechtstreeks op uw computer. Klik op Nu een back-up maken als alles klaar is.

Het is dan ook niet zo gek om chats te verwijderen. Sluit nu de Migrator af en verwijder WhatsApp van je telefoon.

U weet dat het voltooid is wanneer de iPhone Backup Browser weer reageert. Klaar om het te testen met je iPhone. Je kunt het krijgen voor Mac of Windows PC. Android ondersteunt alle gegevens via Google Drive terwijl Apple iCloud gebruikt voor het uitvoeren van back-upwerkzaamheden, waaronder het maken van back-ups van de chatgeschiedenis van WhatsApp. Als u een gecodeerde iTunes-back-up hebt, moet u uw back-upwachtwoord invoeren. Het omzetten van de WhatsApp gespreksgeschiedenis van Android naar iOS is helaas niet mogelijk zonder een duur, wellicht niet volledig betrouwbaar programma te downloaden.

It's pretty awesome, whatsapp backup iphone to android free.

Als u een android gebruiker bent, Uiteraard moet u oplossingen voor de extractie en je WhatsApp berichten exporteren naar uw PC. Wanneer je op je volgende toestel WhatsApp hebt geïnstalleerd en je telefoonnummer is bevestigd, zal WhatsApp vragen of je de back-up uit je Google Drive wil installeren. Installeer WhatsApp opnieuw vanuit de Play Store en kies herstellen als je hem opstart.

Klaar om het te testen met je iPhone?

Voordat je je nieuwe Android-smartphone in gebruik neemt moet je op je oude toestel via de WhatsApp-instellingen al je gegevens naar Drive uploaden. Klik op OK en de map met uw berichten wordt geopend. Wat kun je verwachten van Windows 10 in ? Alles ouder, inclusief iPad en iPod Touch.

WhatsApp en WhatsApp Plus zijn zo leuk om te gebruiken samen met het gemak van het geeft connectiviteit. Reset-optie In Safari is Greyed Out.

De chat-applicatie zal aan je vragen of je een reservekopie terug wil zetten. We waren de eerste die gecodeerde back-ups ondersteunden, kan iPhone Backup Extractor u dit laten zien.

Uw gegevens zijn beveiligd en priv. Ga naar deze link en download de nieuwste versie van Phone Backup Browser. Als u niet zeker weet of u een iTunes-back-up hebt, iCloud en 2FA!

Smartphone.nl

Voordat je je nieuwe Android-smartphone in gebruik neemt moet je op je oude toestel via de WhatsApp-instellingen al je gegevens naar Drive uploaden.

Ook, Hier is de WhatsApp porno groep links voor uw referentie. Nadat je het bestand op je Android-toestel hebt gezet, doet de WazzapMigrator-app de rest.

WhatsApp overzetten En van de belangrijkste zaken van overstappen naar een nieuwe smartphone is natuurlijk je verzameling WhatsApp-gegevens. Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. U kunt Reimage Plus downloaden door hier te klikken. Log in bij iCloud. Het is slechts een marketingschema om gebruikers te dwingen hun winkel-app te installeren.

Voordelen van het gebruik van WhatsApp messenger

Hetzelfde kan gezegd worden over het verplaatsen van Whatsapp-gegevens van Android naar iOS. Open de WhatsApp-map en selecteer de WhatsApp-berichten die u wilt herstellen. Laten we lezen over deze methoden:.

De eenvoudigste manier is whatsapp backup iphone to android free het bestand te kopiren naar een SD-kaart. Voordat je je nieuwe Android-smartphone in gebruik neemt moet je op je oude toestel via de WhatsApp-instellingen al je gegevens naar Drive uploaden. Geen PC of laptop in de buurt. WhatsApp heeft jumbo den bosch open de optie "Nummer wijzigen".

Nadat je het bestand op je Android-toestel hebt gezet, u zal zitten kundig voor zien uw WhatsApp berichten in het nieuwe venster. Tik op 'Instellingen' en hierna op 'Chats' en 'Chat back-up'. Zodra het aftasten wordt gedaan, doet de WazzapMigrator-app de rest.

WhatsApp Backup Extractor

Het goede nieuws is dat je iPhone waarschijnlijk al je WhatsApp-chats heeft opgeslagen in een iTunes- of iCloud-back-up - en je kunt de berichten extraheren die je op je iPhone of iPad had opgeslagen. Als de Wazzap Migrator Lite om de een of andere reden niet samen met de Mobogenie-app wordt geïnstalleerd, doorzoek dan de winkel naar Wazzap Migrator Lite en tik op Installeren. Nadat je het bestand op je Android-toestel hebt gezet, doet de WazzapMigrator-app de rest.

Open eerst het gesprek dat je wil bewaren.

Dat is het. De reden achter deze tekortkoming is een incompatibiliteit tussen de twee eigen back-uptechnologien die Google en Apple gebruiken. Uw gegevens zijn beveiligd en priv.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *