Wat verdient nederlandse voetballer

Geplaatst op: 08.08.2019

Geef een waardering van de hele site:. De jarige heeft op dit moment een geschat vermogen van 9 miljoen. Dat de salarissen in de Engelse Premier League zo hoog liggen is niet heel vreemd.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Zijn vermogen wordt geschat op 19 miljoen. Daar verdient een voetballer gemiddeld Dennis Bergkamp De oud-voetballer bij onder andere Ajax en Arsenal spant de kroon met een nettovermogen van maar liefst 45 miljoen in Dit is tevens ook het salarisplafond van Ajax en gelijk aan het salaris van mede-speler Matthijs de Ligt.

Vandaar dat niet-EU-spelers minimaal procent van het gemiddelde loon moeten verdienen.

Het mag na bovenstaande gegevens geen verrassing zijn dat jeugdspelers zich steeds sneller laten verleiden om op jonge leeftijd al te vertrekken richting het buitenland.

Volgens de website Goals and Glamour verdient de Jong in een inkomen van 1 miljoen euro onder Ajax. Je kunt je account direct gebruiken en op de nieuwsberichten reageren. Clubs als FC Barcelona zouden volgens geruchten enorm veel geld over hebben voor Frenkie, wat verdient nederlandse voetballer. Leave this field empty.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
 • Registreren met Facebook Naam E-mailadres.
 • Lifestyle Dure zwembadkaartjes schrikken gezinnen af. De spelerssalarissen in Nederland zijn stukken lager dan in de grote voetballanden van Europa zoals Engeland, Spanje en Duitsland.

Zoveel verdient Frenkie volgens de geruchten bij Ajax!

Bij het Turkse Fenerbahçe verdient hij met 14,5 miljoen euro per jaar het meest van zijn clubgenoten.

Dit is al jaren dalende en komt mede doordat de grootste Nederlandse clubs salaris-plafonds aan het invoeren zijn. Destijds werd met duizend euro het hoogste niveau ooit bereikt. Hebei China Fortune nam de rappe buitenspeler over van PSG, waar Lavezzi ongetwijfeld ook niet op water en brood hoefde te leven. De spelers bij Barca krijgen gemiddeld 11,8 miljoen euro bruto.

Miljoenen voor Messi Toch zijn het twee voetbalclubs uit Spanje die gemiddeld gezien de allerbeste salarissen betalen. Dit is tevens ook het salarisplafond van Ajax en gelijk aan het salaris van mede-speler Matthijs de Ligt.

 • Lifestyle Veilig drinkbaar: wodka van radioactief graan uit Tsjernobyl. Alsof dat nog niet genoeg was ontving de Argentijn bij het tekenen van zijn contract een tekenbonus van liefst 50!
 • Lifestyle James Bond's Aston Martin geveild voor 5,7 miljoen euro.

Ze gokken er op dat een van de zoveel spelers een nieuwe Messi of Neymar zal zijn! Bij Los Angeles Galaxy verdiende hij daarna nog 'maar' En die tv-centen stromen weer door naar de clubs, die daarmee de beste voetballers ter wereld kunnen halen.

Het gemiddelde salaris in de Eredivisie is gestegen naar duizend euro bruto per jaar, wat verdient nederlandse voetballer. Door hoge salarissen te bieden hopen clubs dus dt nieuwe jonge talent aan te trekken.

Mochten ze het niet redden tot de eredivisie of een buitenlandse competitie dan kunnen zij na hun carrière ineens in de problemen komen. In de middenmoot en het rechterrijtje komt vrijwel geen speler aan de duizend euro. Het gemiddelde salaris in de Eredivisie is gestegen naar duizend euro bruto per jaar.

Hij vertrekt in de zomer van naar Barcelona. Alsof dat nog niet genoeg was ontving de Argentijn bij het tekenen van zijn contract een tekenbonus van liefst 50, wat verdient nederlandse voetballer. De grote buitenlandse clubs nemen zelfs de ouders in dienst om voetballers aan zich te binden. Ben je geen profvoetballer, maar wil je toch een mooi inkomen verdienen, stelt de welke vaste planten in border. Hieronder vind je dan ook pure schattingen.

Miljoenen voor Messi

Hoeveel verdient een voetballer in Qatar? Hij heeft niet de meest spraakmakende clubs versleten maar zijn bankrekening zal toch weinig te lijden hebben gehad van zijn omzwervingen op de voetbalvelden. Dirk Kuijt De jarige voetballer verdient sinds hij terug is bij Feyenoord een stuk minder dan tijdens zijn hoogtijdagen bij Fenerbahçe, waar hij 3 miljoen euro per jaar kreeg.

Hieronder vind je dan ook pure schattingen. Door hoge salarissen te bieden hopen clubs dus dát nieuwe jonge talent aan te trekken.

De bedragen in dit rijtje zijn puur de salarissen die de club uitkeert. De topclubs deden dat wel en zij trekken met hun reizen naar new zealand de loonkosten enorm omhoog. De jarige heeft op dit moment een geschat vermogen van 9 miljoen. Lifestyle Kwart Nederlanders slaapt slecht. Miljoenenbedragen komen in Nederland niet heel veel voor.

De spelerssalarissen in Nederland zijn stukken lager dan in de grote wat verdient nederlandse voetballer van Europa zoals Engeland, wat verdient nederlandse voetballer, Spanje en Duitsland. Dennis Bergkamp De oud-voetballer bij onder andere Ajax en Arsenal spant de kroon met een nettovermogen van maar liefst 45 miljoen in.

Beheer hier je instellingen.

WACHT! Voordat je weg gaat...

De buitenspeler verdient 23 miljoen euro op jaarbasis bij Real Madrid. Zo heeft Frenkie ook nog sponsordeals lopen, en krijgt hij ook nog bonussen en royalties uit andere bronnen — denk bijvoorbeeld aan inkomsten uit Instagram, of andere media.

Een bedrag van

Inmiddels is hij in januari overgestapt op de Franse club Olympique Lyon, waar hij iets is teruggezakt naar een jaarsalaris van 5,5 miljoen. Lifestyle Nieuwe dienstregeling: meer treinen en indeling per 10 seconden. Bekijk de x reacties Scroll up, wat verdient nederlandse voetballer.

Andere artikelen:

 1. Radi - 18.08.2019 04:40

  Mogelijk staan er aanbevolen links in dit artikel waar Microsoft een commissie aan kan verdienen.

  Iqra - 16.08.2019 12:50

  Maar wat zou jij doen als je op je 17e miljoenen aangeboden krijgt en bij een topclub mag gaan spelen? Dat blijkt uit gegevens van de werkgeversorganisatie FBO, die jaarlijks de loonstrookjes van alle spelers analyseert.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *