Wasmachine programma loopt niet door

Geplaatst op: 09.07.2019

Toch verkeerd gegaan bij het meten denk ik. Info bij deze foutmelding op dit forum: Quote: E52 Intervention of motor overheating safety cut-out.

Alle soldeerverbindingen zien er solide uit. Hallo, Het probleem begon een week geleden: programma werkt hoofdwas goed af maar loopt niet meer door naar spoelen en vervolgens centrifugeren.

Hoe een wasmachine te kiezen. De zwanenhals zo laag mogelijk en gebruik geen rubberen afdichtingen voor de pijp. Er kunnen een aantal dingen misgaan tijdens het draaien van uw was. Een set water in de tank en de rest van het wasproces vindt normaal plaats, maar na het centrifugeren en drogen water blijft in de trommel van waar het handmatig moet worden gepompt.

Volledige lijst met services.

Met de waterpas weet je meer. Het toerental loopt op tot Om het te verwijderen en schoon te maken, want rondom de twee achterste bouten is niet erg veel ruimte, moet u de vergrendeling van de bodem loswrikken.

Oorzaak: filter is verstopt? Een beetje een luxe doppenset is hier wel handig bij, en een baan.

Quote: - Spin with little foam: if the contact of pressure switch AB closes on FULL, the spin phase is interrupted; the drain pump continues to operate and, when the contact returns to EMPTY, the spin phase is resumed.

Ik wil niet wachten op een monteur

Dit herhaalt zich zo een keer of vier, dan blijft het stil. Een goedkope kan het 10 jaar uithouden en een dure kan na 3 jaar elektronische problemen geven. Er zijn geen slechte wasmachines. Een wasmachine geeft vaak met een storingsnummer aan wat er mis is. Foutcodes Bosch wasmachines :. De toevoerkraan moet goed open staan.

 • Die mag echt regelmatig van onderhoud worden voorzien.
 • Als dit niet makkelijk gaat, dan is de pomp aan vervanging toe. Als hij niet in beide richtingen beweegt, bevindt de kwestie zich in een vreemd object dat tussen hem en de tank valt.

Technisch advies nodig. Opties en functies op een wasmachine. Voor complexere oplossingen heb je een monteur nodig, wasmachine programma loopt niet door. Bij twijfel kunt u uiteraard altijd een monteur inschakelen?

Oplossing: waterslot resetten. Als het probleem niet opnieuw optreedt, is het mogelijk om het apparaat zoals gewoonlijk te gebruiken? Meestal gebeurt dit bij onjuiste bediening of in het geval van oude wasmachines?

Repareren of nieuwe kopen?

Vaatwasser doet raar. Als het probleem niet opnieuw optreedt, is het mogelijk om het apparaat zoals gewoonlijk te gebruiken. De motor werd al wat warmer.

Wasmachine schoonmaken en onderhouden Problemen en oplossingen. Het is aan te raden dit door een vakman te laten doen. Tore Mattsson 16 Jul Zanussi is ook een A-merk met veel marketing en die kunnen dus ook kapot. Schouten 10 Mar If the problem does not re-occur, the alarm is memorized and the cycle continues.

Zoeken op. Een veel voorkomende oorzaak is dat het water niet afgepompt kan worden. Zo kun je via deze site zien welke knoppen je op je wasmachine moet gebruiken om een code te zien, deze code staat weer op website zodat je kunt zien wat er aan de hand is.

Consumptie berekening elektrische apparaten.

Reparaties hoeven niet altijd kostbaar te zijn. Soms kun je losse onderdelen bestellen bij de fabrikant, je wasmachine programma loopt niet door dat de trommel letterlijk blijft steken dit hoor je hoor met steeds een klein tikje wanneer deze naar de volgende stap behoort te gaan bv, wasmachine programma loopt niet door.

Gelukkig kunt u eenvoudig het zeepbakje uit de machine halen en deze goed schoonmaken met heet water! Wanneer je geen kleding in de afvoer aantreft, dan zou het zomaar kunnen dat je pomp stuk is en vervangen moet worden.

Staat de waterkraan wel volledig open. Lijkt wel of machine de power niet heeft om programme door te zetten naar de volgende stap, is nog maar goeie 7weken. Wanneer u deze reparatie door de monteur laat uitvoeren bent u doorgaans ongeveer euro kwijt. Daar is ook zoiets van "handige Harrie" nodig; kost ook pegulanten.

Test wasmiddelen voor witte was. Pkla op 13 Augustus , Rechts van deze afvoer bevindt zich meestal de filter.

Quote: - Spin with little foam: if the contact of pressure hoe zwaar zijn wasmachines AB closes on FULL, the spin phase is resumed, chocolade, click the green lock labeled Secure.

Bedankt voor de reactie! Ik heb vanaf de achterkant de motor onder de trommel vandaan gehaald.

Andere artikelen:

 1. Sil - 16.07.2019 18:33

  Oplossing: reinig filter achter klepje of plint aan de onderkant van de machine. De motor word niet oververhit door een defect module, als deze defect is zal de motor of niet of te snel gaan draaien.

  Imko - 15.07.2019 17:25

  Je gelijk halen kan soms flink tegenvallen. Vaatwasser doet raar.

  Elisha - 13.07.2019 15:34

  Neemt geen water Oorzaak kan zijn : kraan is dichtgedraaid.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *